FILM: [ESWC2007]Road to France by BAX&Jakub Poznań 2007

Electronic Sports World Cup
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

najlepsze z tego całego filmu była koncowa mowa Baxa , uświadomiła mi kilka spraw i dzięki Ci za to stary <piwo> :)
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

a co dokładnie, szopinski?
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

wytłumaczył mi jaka jest roznica pomiedzy graniem 4fun a granie za wszelka cene , musze się przyznac ze dotad gralem zeby coś osiągnac , nie wychodzilo , teraz wezme z Baxa przyklad i podejde do sprawy na luzie :) zobaczymy jak to będzie , naprawdę mysle ze ten turniej nam pokazał jaka jest roznica pomiedzy graniem dla zabawy (Bax) i graniem po to zeby wygrac (mor_olo:))

Bax pojechał tam nie po to zeby wygrac bo dla niego nagrody to sprawa drugorzędna , lecz po to aby się spotkac z tymi wszystkimi ludźmi , pogadac , napic się bronxa , pograc wspolnie , a jeśli przy tym się coś osiagnie to czemu nie ?

Mysle ze niejedna osoba z naszej spolecznosci powinna wziac z niego przykład , ja właśnie zaczerpnołem , ktoś jeszcze ? :)
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Post by bax »

dzięki Szopek za odebranie 100% :)

trochę boli dotychczas ze nas wywalili z pl3

ale zycie pokazalo wybitnie ze nie ma co utrudniac :)

pozdro
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakub

Post by Jakub »

no naprawdę byla fajna zabawa, i nie tylko jedno piwo.
my se tak na poczatku wlasnie zartowalismy, ze to przyszly mistrz polski, a tu tak wyszlo, ze patrzec na koniec tego filmu, mozna by było myslec, ze my na serio gadalismy.
bax trenowal 4 dni, ja jeszcze mniej. moj pb na finalowaj trasie był przed turniejem 1.22 min, bo poprostu tylko raz ja przejechalem.
na turnieju zrobilem tylko 1.08 (bax 1.01), ale nigdy nie zalowalem przyjazdu.
wiedzialem, ze z takimi czasami nie mam szans, ale chciałem poznac ludzi, wypic z baxem, i dlatego i tak pojechalem.

wlasnie dlatego się tak cieszylem (widac to w filmie), ze bax wygral, i [POL]team mial 3 graczy w top 8, bo to jednak pokazalo, ze nie zawsze się oplaca chcec na moc wygrac, i mozna to tez osiagnac wyluzowanym sbosobie.

i nie wyobrazam sobie, się cieszyc z wygranej, jak bym znał jakieś replaye z czasami lepszymi niz wr na tmx i jezdzil trasy już miesiec, nie mowiac tego kolegowi z wlasnego teamu.
owszem, to nie jest oszystwo oficialnie, ale poprostu ze soba bym mial problemy.

do tego jeszcze dochodca te glupie klotnie na tmpl, i dyskwalifikacja naszego teamu z PL3.

wszystkie te rzeczy daja mi dalej wielka satysfakcje ze bax wygral, a nie ktos inny.

ciesze się również, ze to spotkanie ludzi na zywo trochę uprostowalo jak o innych myslimy. nie wierze w to, ze kiedyś się jeszcze będę z wally lub wiadp1 klocil na tym forum (a jednak tak było w przeszlosci).
mam nadzieje, ze inni również już nie mysla, ze jestem jakiś tam dziwolag, bo pisalem różne rzeczy na tmpl (widocznie jednak mialem jakiś powod z morolo się klucic).

na koniec zycze sobie na nastepnym eswc poznac jeszcze wiecej ludzi z tmn na zywo, mimo ze to będzie znaczylo, ze konkurencja będzie wieksza.
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Jak wiele mozna się dowiedziec o sobie od innych...

ps. Bax to czemu zamiast rozmawiac z innymi grales na swoim laptopie w trakcie turnieju ?
*... i wszystko jasne.
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Post by bax »

zeby w ciagu 20 minut nadrobic twoj caly miesiac
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

No ale przeciez nie zalezalo wam na zwyciestwie.
*... i wszystko jasne.
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Post by bax »

mor_olo proszę cie uspokoj się i zostaw już ta sprawe było, minelo, a jak nadal będziesz próbował z przegranej pozycji coś zwalczyc i próbował psuc nam atmosfere, to po prostu się wkurze i odbije pileczke i wowczas cala scena uslyszy co mi mowiles przed wejsciem na scene podczas ceremoni, a wtedy naprawdę będzie ci wstyd

proszę cie nie kompromituj się w moich oczach

na finalach mialem laptopa po to zeby pograc, a nie gralem, tylko sciagnalem rekordy swiata bo nie wiedzialem ze już sa, o czym mowilem na samych zawodach, siedzialem na stoisku NTT bo to moi koledzy i 30 minut mnie nie było z wami, z czego 20 czekalem az zwolni się stanowisko i 10 minut na sciagniecie rekordow i ogladniecie po razie ! replayow wr i zobaczylem gdzie robilem blad, mi wystarczylo obejrzec powtorke, a Tobie to nie pasuje bo przegrales po miesiecznym treningu i dlatego wszyscy się z Ciebie smieja i nie pisz proszę już wiecej dlaczego cie nikt nie lubi bo sam sobie dolek kopiesz codziennie jeśli chodzi o reputacje, w każdym poscie

ode mnie się od****dol

.. rwa co za gosc :/
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Wystarczy ze zajmiecie się swoimi sprawami i nie będziecie mnie obrazac w każdym poscie.
*... i wszystko jasne.
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

jakub wrote:mam nadzieje, ze inni również już nie mysla, ze jestem jakiś tam dziwolag, bo pisalem różne rzeczy na tmpl
E tam Jakub, ty zawsze będziesz dziwolagiem, ale dzięki temu nie da się Ciebie nie lubic. :P
Tylko zebys ty mniej się w te wszystkie klotnie wczuwal i na sile tlumaczyl o co ci chodzi, to by było git. :wink: (każdy i tak wie, tylko cie specjalnie podpuszcza 8))
Image
Jakub

Post by Jakub »

a ja się chetnie daje podpuscic, zobacz ten post :)
Bax to czemu zamiast rozmawiac z innymi grales na swoim laptopie w trakcie turnieju ?
przeciesz on to robil, jak track na final jeszcze nie był znany, wiec jakie to ma znaczenie?
No ale przeciez nie zalezalo wam na zwyciestwie.
jakto nie? zalezalo nam, ale nie w taki sposob jak Tobie.
nasz "ostry" trening wieczor przed turniejem masz na filmiku.
Wystarczy ze zajmiecie się swoimi sprawami i nie będziecie mnie obrazac w każdym poscie.
no ale eswc to jest nasza sprawa, czy nie? i jak ktos się zachowal nie kolegialnie do tych, których nazywal kumpli z tmn, to chyba wszyscy maja prawo się tego dowiedziec.
i jak ten ktos się do tej pory zachowywal na tmpl i innych forach jak jakiś znaczocy gracz i organizator, nie dawal sobie wmawiac w zadne sprawy, bral sobie prawo dyskwalifikowac inne teamy i robić na zlosc graczami, siebie za to wedlug turnieju wpisal do jakieś druzyny (który nawet nie doszla do 2. rundy), to mysle, ze tym bardziej cala scena tmn poinna o tym wiedziec.
do tego dochodci jeszcze, ze mnie chciałeś jakos tam w idiote robić, dawajac mi jakieś tam ostrzezenia, piszac, ze [POL]team był zdyskwalifikowany za fatalne zachowanie jakuba (co jeszcze teraz pisze na stronie PL3), i probowajac zepsuc reputacje teamowi [POL], który się zakwalifikowal do 2. rundy wygrywajac z teamem który ukonczyl ten turniej na 2. miejscu 3:0, ale nie mogl tam grać, bo Tobie to się nie podobalo.

i jeszcze powiem ci jedno.
ty do tej pory g*wno dla sceny tmn zrobiłeś. te twoje pseudoorganizacje i pisania jakiś glupich postow nikomu nic nie pomoglo.

[POL]team za to, niedlugo z wspolpraca headshot stawia drugi 24/7 serwer w polsce (niestety nie ma ich tak dużo u nas).
i my tam gramy online, inni ludzie nas widza, i probuja również dobrze albo jeszcze lepiej grać niz my, co wywyszsza stopien umiejetnosci polskich graczy.
niektorzy orientuja się nasza strona www, przez co może powstana powazne teamy, ktorym nie będzie wstyd w jakiś tam forach podac do nich link, przez co znow polska scena tylko może zkorzystac.
udalo nam się, ze bardzo znana grupa muzyczna (big cyc) pozwolila nam uzywac jeden z nich utworow jako nasz teamowy hymn, co znow może innym da nowe mysli na wspolprace z ludźmi, firmami czy oranizacjami, ktorzy po pierwszym pomysleniu nic z tmn nie maja do czynienia.
stawiamy teamspeak dla kazdego kto chce, i niezle się tam bawia gracze z roznych teamów.
taki nasz janusz pisze programy do tmn, pomaga ludzia jak tylko może.
zrealizowalismy pierwsza w historii trackmanii transmisje turnieju w internetowym tv, no i teraz mamy pierwszego gracza, który w historii trackmanii będzie polske reprezentowal na eswc.

a co ty masz na swojej liscie?
caly czas chcesz na moc bys jakims tam super rzadzacym kolesiem, a tak naprawdę nic nie umiesz, i do tego chcesz jeszcze innym zle robić.
i to nawet takim, ktorzy umieja grać, i naprawdę wiecej niz wszelki inny team staraja się aby polska miala druzyny i warunki, którymi mozna się pochwalic tez gdzie indziej niz na tmpl.
zamieast się cieszyc, ze pomagamy rozwinac scene, to prubujesz nam w dupe kopac.

dla mnie ludzie jak yard (tworca strony tmpl), wally i wiadp (tworza tracki, ktore nawet sa grany na stc3), nawro (gral kupe miedzynarodowych turniejow, robi nie zle filmy), nawet teamy jak GT i K&D (ktore tworza serwery 24/7 dla kazdego otwarte) i boostujacy dla polski boski się dużo wiecej licza niz ty, jak chodci o ich dorobki dla sceny.

Code: Select all

Jak wiele mozna się dowiedziec o sobie od innych... 
...tylko szkoda, ze się nie slyszy na to co oni mowie, ale ma się wrazenie o sobie tylko pozytywne, inawet jak się przegralo, dalej się mysli, ze jest się najlepszym.

na tym pierwszym eswc tm polski było dużo mistrzow, tak wally kiedyś napisal, i mial z tym wielka racje,
ale tez tam był taki jeden, który strasznie przegral, i dalej nie jest sobie tego swiadomym.

dziekuje.
Last edited by Jakub on 17 May 2007, 15:20, edited 1 time in total.
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Tak jak mowilem masz dziwne poglady, i nie chce mi się nawet ich komentowac.

Po prostu odczep się od tego co było moim celem na ESWC bo nie amsz o tym zielonego pojecia, i zajmij się swoimi sprawami. Ja staram się nei obrazac Ciebie ty nei obrazaj mnie.
*... i wszystko jasne.
Jakub

Post by Jakub »

jak powiem krowie, ze jest krowa, to nie jest to obrazanie, ale fakt.
Last edited by Jakub on 16 May 2007, 11:02, edited 1 time in total.
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

hahahaha Jakub to czego się tak bulwersujesz jak ci mowimy ze NOOB jesteś? :twisted:
jakub wrote:to nie jest obrazanie, ale fakt
:wink:
Image
Jakub

Post by Jakub »

muahahaha, ten dowcip cie się udal!
kurde, nawet sam się z tego smialem, ze jestem noobem :shock:
wiedzialem, ze jesteś chlopak z pomyslem, i inteligencii w zartach.
niestety w nastepnej grze w golfa będę musial ci to wszystko wybic z glowy, sorry 8)
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Wiesz jakub jak napisalem ze "zycze powodzenia baxowi w paryzu" a ty napisales ze "tylko ty(mor_olo) zyczysz mu zle i jesteś zazdrosnikiem" to to nie jest fakt tylko przyklad glupoty ktore piszesz na moj temat.

A już o mich ambicjach marzeniach samopoczuciu wiesz najlepiej, może powiesz mi jaki mam stosunek do mojej klawiatury bo mi się wydaje ze ok ale co ja mogę wiedziec o sobie..
*... i wszystko jasne.
RADASS
Doświadczony driver

Post by RADASS »

kurcze mam maly problem niemoge sciagnac pliku nr 3 mam 81% ukonczone i stoi w miejscu od 15h :P ale ani raz nie pauzowalem pliku i nie mam pojecia oco chodzi ;/ może macie jakieś pomysly ??
Image
Jakub

Post by Jakub »

Wiesz jakub jak napisalem ze "zycze powodzenia baxowi w paryzu" a ty napisales ze "tylko ty(mor_olo) zyczysz mu zle i jesteś zazdrosnikiem" to to nie jest fakt tylko przyklad glupoty ktore piszesz na moj temat.
dobrze, ze na forumie jeszcze mozna znalesc w jakim kontekscie to napisales...
mat154
V.I.P.

Post by mat154 »

Ja mam radiowke i czesto takie coś się dzieje jak przez dłuższy czas nie ma sygnalu, raczej ci nie powinno ruszyc, chyba musisz zaczac sciagac od poczatku
Image
Post Reply

Return to “ESWC”