Bullshitjak narazie scrapland rox i basta
POMOCY (ciekawość)
POMOCY (ciekawość)
POMOCY (ciekawość)
hehe racja Ripek - Scrapland wciągnął mnie jak markowy odkurzacz...ale ballance tez daje rady hehe 
ale jednak najlepsza gra, która była na coverku to jest oczywiście TmN
ale jednak najlepsza gra, która była na coverku to jest oczywiście TmN
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
POMOCY (ciekawość)
najlepsza byla TMN w dziale Freeware 
Obok tego zainstalowalem The Sufferinga, swietna gra zwlaszcza na sluchawkach, ma klimat, szkoda ze grafika okropna już. Hmmm Scrapland ale się wcinal (
). pfff chyba nic wiecej, a CDA kupuje od 2.5 roku. Wg mnie mogliby zrobić wersje bez plyty, bo tak na serio to plyte wkladam do napedu co trzeci miesiac jak mnie coś zaciekawi.
Obok tego zainstalowalem The Sufferinga, swietna gra zwlaszcza na sluchawkach, ma klimat, szkoda ze grafika okropna już. Hmmm Scrapland ale się wcinal (
POMOCY (ciekawość)
...to może zrobmy temacik o CDA? 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
POMOCY (ciekawość)
Chodzi ci o Apocalipshit czy jakos tak...eee metal lubie ale to takie sredniawe było ^^ Co do Total Overdose to przeszedłem długo przed tym jak w CDA daliHuzar_ wrote:Bullshitjak narazie scrapland rox i bastaBallance miazdzy
Total Overdose tez niezly, zw. za fenomenalny soundtrack <molotov
>
Jestem za kącikiem o cda, posty se nabije ^^
EDIT: co do wkładania płytek to każdy tak robi wally
POMOCY (ciekawość)
Rip nie tylko Apocalipshit - intro miazdzy - tak naprawdę sa w nim dwie piosenki - poczatek to "Step off' a dalej leci "Que no ta haga bobo Jacobo"
Poza tym Karmara - moje ulubione dzielo Molotova, Molotov coktail party i wiele wiele innych - wszystkie polecam ;P
Rip a po awatarze wnioskuje żes fan Ironow ;D coz up the Irons!

Poza tym Karmara - moje ulubione dzielo Molotova, Molotov coktail party i wiele wiele innych - wszystkie polecam ;P
Rip a po awatarze wnioskuje żes fan Ironow ;D coz up the Irons!
PopieramJestem za kącikiem o cda, posty se nabije
POMOCY (ciekawość)
Awa se zapozyczyłem od Cormaca 
Temat utworzony, może nas do Schwytane w Sieci Smugg da ^^
Temat utworzony, może nas do Schwytane w Sieci Smugg da ^^
POMOCY (ciekawość)
Bo Kormacze fan Ironow
gwoli ścisłości to Eddie, maskotka zespołu.
POMOCY (ciekawość)
@mor_olo
spokojna głowa, 8 latek raczej nie dałby rady
aby tego cheata używać trzeba mieć pewnego "skila" hehe
nie mogę napisać konkretnie z wiadomych względów.
co do Nadeo, to na 100% napisze do nich, ale jak widać w tym tygodniu raz mam neta a dwa dni nie, echh te wakacje i dzielone łącze.
[ Dodano Czw Lip 26, 2007 1:52 pm ]
Dziś dostałem odpowiedź z Nadeo
spokojna głowa, 8 latek raczej nie dałby rady
aby tego cheata używać trzeba mieć pewnego "skila" hehe
nie mogę napisać konkretnie z wiadomych względów.
co do Nadeo, to na 100% napisze do nich, ale jak widać w tym tygodniu raz mam neta a dwa dni nie, echh te wakacje i dzielone łącze.
[ Dodano Czw Lip 26, 2007 1:52 pm ]
Dziś dostałem odpowiedź z Nadeo
Sprawa w toku, zobaczymy co z tego wyniknie.Hi Janusz,
Thank you to tell on this problem.
Best regards,
Alinoa