[Poradnik] Jak zrobić muzyke na trasie?
- [f1] kubica
- Jeździ konno
ja mam 6 minut i dobrze się jeździ
hehe JUREK dzięki za wiarę w moje możliwości
ale po co komplikować sprawę
Nie trzeba wcale konwertować muzy do TMN, chyba że chcecie mieć osobny kawalek na każdej trasie.
Wystarczy przyciszyć muzykę z gry ma minimum (suwak w konfiguracji) i
przed uruchomieniem gry odpalić winampa -> gotowe
Nie trzeba wcale konwertować muzy do TMN, chyba że chcecie mieć osobny kawalek na każdej trasie.
Wystarczy przyciszyć muzykę z gry ma minimum (suwak w konfiguracji) i
przed uruchomieniem gry odpalić winampa -> gotowe
janusz, ale nie każdy ma dobry sprzęt dlatego niektórym tmn z włączonym winampem będzie lagować. Wydaje mi się, że lepiej się pobawić z tymi pliczkami!
Nie sądzę aby odpalenie Winampa miało tak strasznie lagować - zawsze można obciąć ustawienia dźwięku i/lub grafiki w grze.
No ale dobrze - machnąłem takie oto cudo.
Programik należy wkleić do katalogu z muzyką w TMN
\TrackMania Nations ESWC\GameData\Skins\Stadium\Music\Race\
Po uruchomieniu dla pewności sprawdźcie czy wyświetlona ścieżka odpowiada tej powyższej. No i nie pozostaje nic innego jak walnąć OK.
Automatycznie zostaną pozmieniane nazwy plików muzycznych na całkowicie losowe. W ten sposób muzyka będzie pomieszana.
Jeśli kolejność się wam znudzi to przed odpaleniem gry ponownie uruchomcie program. (Wyciągnijcie skrót do niego na pulpit).
No ale dobrze - machnąłem takie oto cudo.
Programik należy wkleić do katalogu z muzyką w TMN
\TrackMania Nations ESWC\GameData\Skins\Stadium\Music\Race\
Po uruchomieniu dla pewności sprawdźcie czy wyświetlona ścieżka odpowiada tej powyższej. No i nie pozostaje nic innego jak walnąć OK.
Automatycznie zostaną pozmieniane nazwy plików muzycznych na całkowicie losowe. W ten sposób muzyka będzie pomieszana.
Jeśli kolejność się wam znudzi to przed odpaleniem gry ponownie uruchomcie program. (Wyciągnijcie skrót do niego na pulpit).
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Choć program jest prosty bardzo mi się podoba
.
czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
Dzięki ADIo.
Najprostsze rzeczy zwykle są najlepsze
Najprostsze rzeczy zwykle są najlepsze
Ja was nie czaje po co tyle kłopotów... wystarczy skownersować (czy tam zkonwertować) plik na [...].ogg i wrzucić na skins-> chalenge music i po sprawie no problem... ps. ci co nie mogą winampa w tmN puczczać to jest w tm folder nie pamientam jaki a niechce mis ie sprawdzać
ze wrzucaż muze i ci lecii w grze tak samo tak te Dufalty ( czy jakoś tak) czyli zamiast normalnej muzy leci ci Bomfunk MC's lub Lordi
. sory za błędy ale się spiesze

Nie mam podpisu
- ADIo
Problem został już rozwiązany
. Wszystkie problemy.
czyli Segregat0r
Bad Olo, moglbys domnie zagadac na gadu ? Nie potrafie się polapac w tym programie konwertujacym z .mp3 do .ogg :/ proszę o pomoc
W sumie to mozesz napisac tu
jeżeli wie tez kto inny niech napisze
Z Gory dzięki za pomoc:)
My Self ... :]
nie lepiej ten plik mux zostawic w folderze bez wysyłania na neta? wtedy możesz mieć cala muzę bez obcinania. chcąc niechcąc jakiś plik z challenges trzeba wysłać razem z mapa...

hyhy
- [K&D]sonny
- Doświadczony driver
ja za pomoca programu audacity przemieniam na plik OGG i wrzucam tam gdzie jest muza czyli TrackMania Nations ESWC\GameData\Skins\ChallengeMusics tam daje gdy chce miec muze w wyscigach i mam nawet mogę powiedziec jakie mam utwory moje utwory to Akon_ft._Snoop_Dogg_-_I_Wanna_Fuck_You , naturally 7-feel_it(in_the_air_tonight)-jrp i kilka muz z tmunited a reszte staych wykasowalem a w menu mam Akon_ft._Snoop_Dogg_-_I_Wanna_Fuck_You , naturally 7-feel_it(in_the_air_tonight)-jrp te utwory aaaa zapomnialem jeszcze mam muzyczke z menu tmunited
Mam malenkie pytanko odnosnie zrobienia muzyki w trasie. Otoz nawias napisal, iz muzyke tą co mamy trzeba wrzucic na jakiś darmowy serwis. I wlasnie czy jest może jeszcze jakiś inny darmowy serwis niz lycos. Jak tak to proszę podac mi ich nawy. Z gory thx.
AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG
Jest jeszcze http://www.fileden.com/ . Właściwie to musi być każda strona, w której kliknięcie na link do pliku od razu otwiera okno ściągania.
Zeo niestety na tej stronie w tej chwili nie da się nic wrzucac. Prosilbym o inna gdyz w google niestety nie znalazlem takiej w której kliknięcie na link do pliku od razu otwiera okno ściągania.
AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG
Nie da się wrzucać bo się nie zarejestrowałeś. Nic nie jest za darmo. 
- Sk84funPrzemo
Zrobiłem na szybkieg poradnik z obrazkami dla cichociemnych
Pewna osoba chciała to proszę bardzo
http://www.mediafire.com/?2tm2tymomwy
Pewna osoba chciała to proszę bardzo
http://www.mediafire.com/?2tm2tymomwy
knurowica po prostu uzyj google i wpisz free hosting
mam problem otóż wrzucam tą muzykę zgodnie z opisem, ale jak leci to tylko jej kawałek około 20-30 sekund, co jest?
- pawelle21
- Doświadczony driver
wracajac do programu zmieniajacego pliki *.mp3 na *.ogg
to nie trzeba zadnego programu miec wystarczy kliknac piosenke i zmien nazwe i zmazujemy koncowke .mp3 i wpisujemy .ogg
proste i bez gadania

to nie trzeba zadnego programu miec wystarczy kliknac piosenke i zmien nazwe i zmazujemy koncowke .mp3 i wpisujemy .ogg
proste i bez gadania
RC FAN

- ADIo
Paniepawelle21 wrote:wracajac do programu zmieniajacego pliki *.mp3 na *.ogg
proste i bez gadania![]()
[ Dodano 31 się 2007, 10:11 ]
Tak
czyli Segregat0r