Liga I » Runda 7: #p~S vs EM
skoro mówicie, że sobota odpada, to odpada też hstv. jeśli nie uda się wam ustalić terminu, to ja proponuję audycję w radiu krash xd

A ja wpadłem na pomysł taki, żeby byla audycja tak jak Coof mowi w radiu, natomiast do tego wziąść dwoch jakiś playerów, którzy mają dobre komputery, i zeby nagrac cały mecz poprzez na przyklad hyper cam, a pozniej tylko wrzucic na www i po sprawie. Ktoś by się podjął ?
Muhahahah marzyszhack wrote:Nie bój żaby, prosiaki wygrają 3:0 !!

Pokaż dowody
zartownisiu ;P
kurde, do mnie taz pisal z ta sama propozycja, zebysmy przegrali z FM, i zeby pS był conajmniej na 2. mieiscu 
JA PIERDZIELE, WEJDZCIE NA HSTV.pl I POSLUCHAJCIE CO JAK się GOŚĆ WYDZIERA, my już nie wytrzymujemy ze SCARYM !! MHAHAHA
ja chce ich na NC3

mi sobota nie odpowiada, mozemy się umowic na poniedziałek jeśli komus niedziela nie pasi
ok niedziela 20 styka i dla mnie ! 
pozdrawiam i milego treningu ja się postaram nadrobic zaleglosci w weekend bo teraz czasu od bata musze spedzac w szkole...
gogogo Prosiaki
pozdrawiam i milego treningu ja się postaram nadrobic zaleglosci w weekend bo teraz czasu od bata musze spedzac w szkole...
gogogo Prosiaki
wszedlem online niedawno i trenuje Szyne wlasnie zmienili na Maxera wiec i ta poznam póki co 1.17 ale jakieś 5 sek się poprawie mam nadzieje
spokojnie mam sobote rano i piatek przed szkola do treningu no i niedziele po koesciele
Wypowiedzcie się kogo chcielibyście usłyszeć w transmisji w radiu. Możliwości:
-tylko ja (z muzyką)
-ja + ktoś wybrany przez was (bez muzyki)
-ludzie z TeamSpeak, max 3 osoby - beze mnie i bez muzyki
Nie zależy mi, by usłyszeć opinie tylko od mor_ola i Wallyego, tylko niech wypowie się więcej osób. Naturalnie to wspomnieni wyżej szefowie mają tu ostatnie zdanie, ale chcę też wiedzieć co inni myślą o tym
-tylko ja (z muzyką)
-ja + ktoś wybrany przez was (bez muzyki)
-ludzie z TeamSpeak, max 3 osoby - beze mnie i bez muzyki
Nie zależy mi, by usłyszeć opinie tylko od mor_ola i Wallyego, tylko niech wypowie się więcej osób. Naturalnie to wspomnieni wyżej szefowie mają tu ostatnie zdanie, ale chcę też wiedzieć co inni myślą o tym

ja Coof nie wiem jeszcze do konca co i jak będzie wiec póki co się nie wypowiem 
:D:D
Nie zaczynajmy tematu treningow
wally kogo ty chcesz oszukac ^^
Nie zaczynajmy tematu treningow
no kurerwa wlasnie 
slyszalem ze wykupili we wrocku wszystkie zapalki (ponoc do oczu potrzebne) to twoja sprawka morolo ?:D
slyszalem ze wykupili we wrocku wszystkie zapalki (ponoc do oczu potrzebne) to twoja sprawka morolo ?:D
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mnie się nie spieszy ale jeśli chcecie jeszcze mnie i kogoś na antenie to chciałbym wiedzieć co i jak w piątek najpóźniej, bo wtedy muszę zacząć kombinować z dźwiękiem. Ale do piątku jeszcze 2 dni więc luz.