Dabra teraz ja pogratuluje:
Szyna - poprostu brak mi słow zeby opisac co ten młódy człowiek wyprawia na meczech, wydaje się ze ta gra zostala stworzona wlasnie dla niego, bardzo dobra regularnosc z czasami porownywalnymi z pb, wielkie dzięki Szyna jeszcze raz.
Rainer - oczywiście klasa jak zwykle, regularny z przeblyskami, ostatnia mapka troszke nie wyszla ale w tych momentach kiedy trzeba zebral się w sobie tak jak każdy z nas.
Grono - kolejny kapitalny wystep w PL4, naprawdę cisnął razem z Szyna niesamowicie, wielki gratki Grono
Wielki dzięki dla xp, pokazalismy klase poraz kolejny, dziekuje tez GT za walke i serw, to był naprawdę dobry mecz
btw FISZTASZEK jesteś najwieksza kupa g*wna jaka w tej grze spotkałem, nie wiem z czego to się bierze i dlaczego masz kompleks xp, zero poczucia humoru, jakieś opetanie we wlasnej doskonalosci, ogarnij się, już nie wspomne o twoim zachowniu w trakcie meczu jak pisales podczas jazdy trolu, i o tym co robiłeś w trakcie tygodnia np. ze mną na waszym serwie i jeszcze masz czelność nazywać mnie dzieckiem nie wiem ile masz lat ale wydaje mi się ze dużo mniej niż ja, także morda w dol koleszko niech przemówi wynik. I twoje pisanie zal.pl na mnie nie dziala wiec daruj sobie wyroslem już z tego, a co do Szyny i twoje pi***olenie ze bez niego bysmy nie wygrali jest poprostu zalosne, ile razy mozna mowic do Ciebie i wielu innych ktorzy tak pisza ze Szyna sam meczu nie wygrywa, a ze jest swietnym graczem i troszke cie to sciska to już nie moj problem. bywaj