Liga I » Runda 7: [POL] vs ~FM~
to byla prosta, jak widac udana, prowokacja.
Wszystko wszystkim ale przecież każdy jest za swoim klanem i w gruncie rzeczy kombinuje jak polepszyć pozycje swojej drużyny w tabeli i nie spierajta się tak bo po co się gryźć o jakieś g*wno. Wygrają lepiej dysponowani (bez podtekstów)
Pisze to całkiem bezstronnie mimo że mój klan będzie grał.
Tyle ode mnie
Respect for all
Tyle ode mnie
Respect for all
pitman, zgadzam się z toba na 100%
ale nie pij już tyle na teamspeaku
ale nie pij już tyle na teamspeaku
pitman gdybys kur*** był za FM to bys przyszedl na mecz z GT a nie kurde mowie ci ze gramya ty ja nie i h** taki z Ciebie zawodnik już mam dosc bo Haz idize do POl każdy idzie do tego zaj**** Polu a on tylko marnuje graczy wystarczy popatrzec na Mata czy Tomsona odchodzili z FM to byli swiecacymi gwiazdami a kim sa w POL? nikim widac co się dzieje z Graczami u Was...to tyle jakub ja poswiecilem klanu cale swoje zycie i sram na to czy POl będzie mnie wyzywalo czy ki h*** to moje zdanie i sram na opinie mozecie wszyscy mi naskoczyc bo pier***** mnie cale zycie, poprostu zawalilo mi się osobiste i nawet te w TMN wiec kur**** obijcie mnie, zabijcie czy coś k**wa zrobcie a jeśli nie to będę was w pizdu prowokowal albo dostane bana od mordy na k**wa wyklinanie albo k**wa od Yarda wiec huj mnie to

radus spoko.
po pierwsze mat jest czolowym zawodnikem [POL], bez mata było by nam trudno.
tomson niestety już nie gral w tmn, nie było go na zadnym meczu PL4, i dlatego już u nas nie jest.
co ci pomoze prowokowanje nas?
przeciesz dobrze się rozumielismy na zlocie, i chcialbym zeby dalej tak było.
jest to chyba normalne, ze każdy team się stara zrobić co może, my tak samo jak i wy i również inne teamy.
haj radus, calkiem serio i na kolezenski, ja cie lubie, nigdy od zlotu zle o Tobie nie mowilem czy pisalem, i niechcialbym, zebys se psol zycje przez glupia trackmanie.
po pierwsze mat jest czolowym zawodnikem [POL], bez mata było by nam trudno.
tomson niestety już nie gral w tmn, nie było go na zadnym meczu PL4, i dlatego już u nas nie jest.
co ci pomoze prowokowanje nas?
przeciesz dobrze się rozumielismy na zlocie, i chcialbym zeby dalej tak było.
jest to chyba normalne, ze każdy team się stara zrobić co może, my tak samo jak i wy i również inne teamy.
haj radus, calkiem serio i na kolezenski, ja cie lubie, nigdy od zlotu zle o Tobie nie mowilem czy pisalem, i niechcialbym, zebys se psol zycje przez glupia trackmanie.
Radus tabletke wez
jakiś prozak lub cuś 
wiem co to dół i doły, lepiej nie wyzywac się tylko znosic godnie porazki i smutki, będziesz silniejszy rpzez to pozniej
a co do transferow to nic nie wiadomo, jakub jak zwykle pierdoli glupoty i gawron ma racje
wiem co to dół i doły, lepiej nie wyzywac się tylko znosic godnie porazki i smutki, będziesz silniejszy rpzez to pozniej
a co do transferow to nic nie wiadomo, jakub jak zwykle pierdoli glupoty i gawron ma racje
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
to nie zwykla porazka, to porazka zyciowa, może nie slusznie Was zwyzywalem ale kur*** szukam chyba prowokacji!!! zaraz ide na miasto kupie se z 4 browary i poszukam zaczepki w parku bo musze się na kims wyzyc sorry guys lubie POL ale trochę dolujecie mnie, kazdego gracza zabieracie:(

Zarzucanie, że Mat jest już słabszy, bo jest w POL to trochę nie na miejscu, bo sądze, że jeśli gracz nie jest w formie to to nie jest wina klanu. A w ogóle to ja sądze tak jak jakub powiedział, że Mat jest bardzo dobrym graczem tak czy inaczej i jest w czołówce POL.
sprawa z Tomsonem to inna bajka.
sprawa z Tomsonem to inna bajka.

o i tutej się zgodze ;P Raduś ma racje każdy dobry gracz będzie zagarniety do POL. W sumie to ja się nie dziwie ze jakub chce miec najlepszych graczy w POL.
trochę to wkurza ale co zrobić
takie prawa rynku
trochę to wkurza ale co zrobić
nie rozumie calkiem, o jakich transferach ja tu niby mowilem.
przeciesz wiadomo, ze musimy się zmocnic, jak wyzucilismy 8 graczy z teamu.i wiadomo, ze prubujemy uzyskac dobrych graczy. no i wiadomo, ze musze się jakos z graczama tymi zkontaktowac.
nie robilem tego na forum, ale na gg, i nikogo nie zmuszalem.
przeciesz wiadomo, ze musimy się zmocnic, jak wyzucilismy 8 graczy z teamu.i wiadomo, ze prubujemy uzyskac dobrych graczy. no i wiadomo, ze musze się jakos z graczama tymi zkontaktowac.
nie robilem tego na forum, ale na gg, i nikogo nie zmuszalem.
Last edited by Jakub on 17 September 2007, 20:15, edited 1 time in total.
Ten post wszystko wyjasnia i mysle, ze nie mozna miec do nikogo pretensji ze szuka graczy w innych teamach/ralf_PL wrote: trochę to wkurza ale co zrobićtakie prawa rynku
prawa rynku, a ze powstal BVG i jest pS, a u nas 8 graczy poszlo, to chyba wiadomo, ze chcemy się zmocnic.ralf_PL wrote:o i tutej się zgodze ;P Raduś ma racje każdy dobry gracz będzie zagarniety do POL. W sumie to ja się nie dziwie ze jakub chce miec najlepszych graczy w POL.
trochę to wkurza ale co zrobićtakie prawa rynku
sami to chcecie, ale mi to zarzucacie, ze ja chce?
ja tego nie rozumie.
a mat wcale nie zrobil się slaby, podpatrzcie się dokładnie chocby screenow z naszych meczow. może to tak wyglada, ale grajac z gawronem, brzerzem, baxem i innym z [POL] nie jest to takie latwe być szybszym o ajkies sekundy, jak to może kiedyś było w FM (bez urazu).
Jakub ale dzisiaj dojebałeś tym postem, nie przejmuj się tak ze kibicujemy FM my tez chcemy być na 3 miejscu, zresztą jak już pisałem nie lubię osobiście FM, w każdej innej sytuacji był bym za wami ale no cóż "życie" potoczyło się inaczej

jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Jak tylko znajde czas na trening( a ztym strasznie kiepsko-szkola) to powalcze i jakub pokaze ci na co mnie stac 
~FM~!!!!!!!!
To nei chodzi tylko o POL, jest przeciez BVG, pS, bardzo dobre teamy, gracz może wybrac gdzie chce isc i pojdzie tam gdzie mu będzie lepiej~ralf_PL wrote:o i tutej się zgodze ;P Raduś ma racje każdy dobry gracz będzie zagarniety do POL. W sumie to ja się nie dziwie ze jakub chce miec najlepszych graczy w POL.
trochę to wkurza ale co zrobićtakie prawa rynku
mat pod grozba klekania do miecza wybral prawie samowolnie POL
do meczu nie dojdzie, już nie jestem clan liderem rozwiazalem klan i nie ma sensu zeby POL trenowalo jeśli od nas maja przyjsc 2 osoby

zycze FM, czy raczej gracza z bylego FM, dalej jak najlepiej.
i to naprawdę serio mowie.
i to naprawdę serio mowie.