1X4rd451 wrote: pozostaje kwestia servera mam utworzyć server na meczyk czy ktoś taki jak |GT| misi pomoże
Zapytam się naszego izomka, może on zrobi serv.
1X4rd451 wrote: pozostaje kwestia servera mam utworzyć server na meczyk czy ktoś taki jak |GT| misi pomoże
1X4rd451 wrote:eh mastełku czyżby ci się zachciało wygranej ?sry zato
BUHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POJEBANY
[ Dodano 14 września 2007, 23:20 ]
pozostaje kwestia servera mam utworzyć server na meczyk czy ktoś taki jak |GT| misi pomoże
kończysz z tmn, bo przegrałeś z 2f2f?1X4rd451 wrote:Nic ja się nie udzielam zjebalem i kończe z TMN dzięki darek ze unas byłeś.Niema sensu tego ciągnąć jak odchodzisz (co tez bym zrobił)

dzięki ale tak naprawdę być albo nie być zależy od darka (jest naszą szyną ) bez niego praktycznie nie istniejemy a przede wszystkim nie doceniliśmy przeciwnika. Jakby udało się przekonać da... zeby został to SOD przetrwa, obiecuje ze nie zaznamy wiecej porażek nawet z dużo lepszymi.TunoPL wrote:no to żeś dowalił coofnie dołujcie już sod
choć kiedyś jak przegrałem z masterem 1 na 1 dzięki kochanym lagom to też mi się chciało skończyć z tmn
poprostu podeszli do meczu poważnie a my ich nie doceniliśmy.realowiec wrote:zalosni jesteście... nie mozecie się pogodzic ze 2f2f jest lepsze niz wam się wydaje? pozdro
Gleba(jest naszą szyną )