[Poradnik] Jak robić lepsze czasy, trikow parę...
loopy to co innego, to mi zajelo ze 2 miechy nauczenie się tego, teraz strasznie starszy chce by go puscic wiec jutro dam poradnik
zapewne cały poradnik zawierać będzie tylko wskazówke odnośnie tego, by na loopie nie skręcać mocno w prawo lub lewo i starać się jechać kołami na pomarańczowym pasku, by jak najbardziej skrócić drogę, którą pokonuje się na loopie.Seque wrote:loopy to co innego, to mi zajelo ze 2 miechy nauczenie się tego, teraz strasznie starszy chce by go puscic wiec jutro dam poradnik

nie krytykuj... może nas oświeci (:
Mam nadzieje(:
[ Dodano 31 sieprpnia 2007, 19:15 ]
No i co z tym poradnikiem seque??
[ Dodano 31 sieprpnia 2007, 19:15 ]
No i co z tym poradnikiem seque??

hamulec + gaz
samym hamulcem popsułby tylko predkosc a na gazie nic mu z predkosci nie zabiera
samym hamulcem popsułby tylko predkosc a na gazie nic mu z predkosci nie zabiera

przeciez jak leci to trzyma gaz, wiec zeby wyrownac lot to musi wcisnac hamulec, czyli hamulec jest od wyrownywania lotu
wiem, czepiam się slówek
wiem, czepiam się slówek
R1p wrote:Poradnik do speedtracków
1. Przytrzymac strzałke do przodu
2. Od czasu do czasu umiescic bolid w okolicach bandy
3. Powtarzac przez ok 45-50s
muehehehehe
To miał być cytat poradnika ripa ale trzeciemu nie wyszło. =]Coof wrote:poradnik trzeciego ;s

wszystko fajnie tylko linki nie dzialaja 
[you]widziales mnie w akcji?
Teżby mi zalezało poniewarz z tym mam problem.Dzięki z góry.
Nie masz problemów, tylko posty nabijasz ;sWin'a wrote:Teżby mi zalezało poniewarz z tym mam problem.Dzięki z góry.

Sory że odkopuje stary temat, ale czy mógłbyś jeszcze raz wrzucić na neta powtórki i trasy do ćwiczeń? Bo link który podałeś już nie działa... 
ja niestety już nie posiadam :/Eregus wrote:Sory że odkopuje stary temat, ale czy mógłbyś jeszcze raz wrzucić na neta powtórki i trasy do ćwiczeń? Bo link który podałeś już nie działa...