Phiii nie załapałby się do 3 składu FrancjiMAXERRR wrote:hmmm, gnom rozwala wszystko, wczoraj wieczorem na tej mapie zenka, robil 58:xx-59:xx :shock: koleś jest zajebistyczny poprostuco do multi , to wieczorem wczoraj smigal 1:13-1:14 regularnie :shock: a na tej 3 ( nie pamietam nazwy ) 1:01-1:02 :shock: to tyle
POL vs RUS
POL vs RUS
*... i wszystko jasne.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
POL vs RUS
^^ za to ty morda jako prO elO eLO gracz bys gral w pierwszym skladzie francji, <tez joke >mor_olo wrote:Phiii nie załapałby się do 3 składu FrancjiMAXERRR wrote:hmmm, gnom rozwala wszystko, wczoraj wieczorem na tej mapie zenka, robil 58:xx-59:xx :shock: koleś jest zajebistyczny poprostuco do multi , to wieczorem wczoraj smigal 1:13-1:14 regularnie :shock: a na tej 3 ( nie pamietam nazwy ) 1:01-1:02 :shock: to tyle
POL vs RUS
Heh zauwazcie ja tylko i próbowałem pokazac ze polacy maja szanse z tymi ruskami i bogami oni nie sa. A o sobie nic nie mowilem to już komentarze w moim kierunku.
Kasiu ja swoje już udowodniłem w przeciwieństwie do Ciebie.
Kasiu ja swoje już udowodniłem w przeciwieństwie do Ciebie.
*... i wszystko jasne.
POL vs RUS
lol morda
nie gadaj glupot, Polacy nie daja duoy, wierzymy w Was;****

POL vs RUS
1.
mam nadzieje, ze te waze klutnie wyjda na to, ze każdy będzie drugiemu chciał pokazac, ze jest lepszy, i będzie super kwali na sklad do meczu.
khasius nie jest w reprze, bo sam sobie tak zyczyl, skilla ma wiecej niz wystarczajaco, i playoffach już z nami będzie.
mor_olo tak samo umie, tylko ze jeszcze za bardzo nie pokazal.
oboje sa w czolowce polskich graczy, i temu sa w reprze.
2.
gbom jest wyjatkowy gracz rosji, inni tez sa super, ale nie dosiagaja mu.
starczy zobaczyc na screeny ich meczu z ESP.
nie ma się co bac, sam gnom nic nam nie zrobi.
mam nadzieje, ze te waze klutnie wyjda na to, ze każdy będzie drugiemu chciał pokazac, ze jest lepszy, i będzie super kwali na sklad do meczu.
khasius nie jest w reprze, bo sam sobie tak zyczyl, skilla ma wiecej niz wystarczajaco, i playoffach już z nami będzie.
mor_olo tak samo umie, tylko ze jeszcze za bardzo nie pokazal.
oboje sa w czolowce polskich graczy, i temu sa w reprze.
2.
gbom jest wyjatkowy gracz rosji, inni tez sa super, ale nie dosiagaja mu.
starczy zobaczyc na screeny ich meczu z ESP.
nie ma się co bac, sam gnom nic nam nie zrobi.
POL vs RUS
Gnoma neutralizuje Hack
reszta się zajmijcie
Ja wam jednak na 100% w tym meczu nie mogę pomoc, szkoda, ale i tak zrobilem se przerwe w trackmanii skoro nie mogę teraz zagrac, ale od weekendu się bi ore do roboty bo stc4 czeka
Wg mnie macie szanse, nie poddawajcie się i trenujcie, nie ma wielkiej roznicy zeby powiedziec ze nic nie umiemy a oni sa super, wiec zawalczyc mozna, nie mozna się tylko spalic bo wtedy mozna polec do 0, wiec starajcie się i wiem ze potraficie
reszta się zajmijcie
Ja wam jednak na 100% w tym meczu nie mogę pomoc, szkoda, ale i tak zrobilem se przerwe w trackmanii skoro nie mogę teraz zagrac, ale od weekendu się bi ore do roboty bo stc4 czeka
Wg mnie macie szanse, nie poddawajcie się i trenujcie, nie ma wielkiej roznicy zeby powiedziec ze nic nie umiemy a oni sa super, wiec zawalczyc mozna, nie mozna się tylko spalic bo wtedy mozna polec do 0, wiec starajcie się i wiem ze potraficie
POL vs RUS
Jakie macie czasy?
moje:
Shadow: 1:15:21
Guykes 1:03:54
Zvervynshka 59:77
moje:
Shadow: 1:15:21
Guykes 1:03:54
Zvervynshka 59:77
Last edited by mor_olo on 18 October 2007, 13:34, edited 1 time in total.
*... i wszystko jasne.
POL vs RUS
ja shadowa może 10 razy jechalem, najlepszy czas to 1:14:32, jak na razie.
Guykes 1:01:89
a Zverybla bla bla 58.95
Guykes 1:01:89
a Zverybla bla bla 58.95
POL vs RUS
umowmy się już teraz jak zawsze na kwalifikacjie o 18:30 w niedziele, i odrazu po tym idziemy na meczyk. do tej pory tak było ok, wiec teraz na pewno tez będzie.
ladne czasy hack i mor_olo (tylko zedytuj ta 29 na 59
, mordko )
ladne czasy hack i mor_olo (tylko zedytuj ta 29 na 59
POL vs RUS
phiii nie chcesz wierzyc ze robię 29 to nie, specjalnie dla Ciebie będę robil 59 ^^
*... i wszystko jasne.
POL vs RUS
Nie wiem czy was zmartwie, ale niestety najprawdopodobniej nie zagram w niedziele 
POL vs RUS
najprawdopodobniej zagrasz w niedziele
[ Dodano Pią Paź 19, 2007 9:41 am ]
http://download.yousendit.com/2D72F7A27630B46C
Tu macie replay do pokonania na tym ybyvysy bla bla bla.
[ Dodano Pią Paź 19, 2007 9:44 am ]
http://download.yousendit.com/9FA5CCEA1A52CCA7
A tu macie guykes, jak będziecie mieli taki sam czas jak ten, to wygramy na tej mapce z RUS spokojnie
[ Dodano Pią Paź 19, 2007 9:41 am ]
http://download.yousendit.com/2D72F7A27630B46C
Tu macie replay do pokonania na tym ybyvysy bla bla bla.
[ Dodano Pią Paź 19, 2007 9:44 am ]
http://download.yousendit.com/9FA5CCEA1A52CCA7
A tu macie guykes, jak będziecie mieli taki sam czas jak ten, to wygramy na tej mapce z RUS spokojnie
POL vs RUS
Może dzisiaj jakiś wewnetrzny meczyk chocby 3vs3 ?
ps. aktualne pb:
Shadow - 1:14:86
Guykes - 1:02:68
Zveryschka - 59:45
ps. aktualne pb:
Shadow - 1:14:86
Guykes - 1:02:68
Zveryschka - 59:45
Last edited by mor_olo on 20 October 2007, 10:21, edited 1 time in total.
*... i wszystko jasne.
POL vs RUS
Jak dla mnie może być
1vs1 już jest

1vs1 już jest
POL vs RUS
Gralem sobie wlasnie z niejakim hakiem i pojawilo się pytanie: "tylko ja nie potrafie robić 58:45 na rundach na mapie Zvery" ? ^^
*... i wszystko jasne.
POL vs RUS
a jaki był wynik?mor_olo wrote:Gralem sobie wlasnie z niejakim hakiem i pojawilo się pytanie: "tylko ja nie potrafie robić 58:45 na rundach na mapie Zvery" ? ^^

<- Drzwi