PS. Jeśli nie umiesz udzielić odpowiedzi, albo uważasz że piszę za bardzo nie na temat lub bo tak ci się chce to możesz skasować ten post MISI
Tłumaczenie TM:Nations około 90% [last update: 01.11.2007]
Taki mały offtop - jaki jest RegistryKey do TmNations, bo w tym twoim programie instalacyjnym od razu się odp. folder pokazał? Nie wiem czego używałeś (Install Creator by Clickteam?), możesz mi podać dokładną lokalizację jaką powinienem wpisać w instalatorze? Wiem tylko że ma być HKEY_LOCAL_MACHINE dalej nic...
PS. Jeśli nie umiesz udzielić odpowiedzi, albo uważasz że piszę za bardzo nie na temat lub bo tak ci się chce to możesz skasować ten post MISI
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\TmNations_is1\InstallLocation

Dzięki za pomoc 
mam tmn od tyg. i w liście jenzyków nie ma polish by MISI
gdzie wtrynić twoje tlumaczenie????
prubowalem do game data/ translations i do dysku E:(tam mam tmn zainstalowane) i ni dziala
:crysi
prubowalem do game data/ translations i do dysku E:(tam mam tmn zainstalowane) i ni dziala
lol ze mnie 
- marcin18109
- Doświadczony driver
wystarczy ze przeczytasz na 1 stronie jak to zrobić

pamietam ze kiedyś już ktos zrobil tlumaczenie
ale było niekompletne