PL5 - kwali.
PL5 - kwali.
Jeśli to jest prosta mapa, to dlaczego nie mogę w niej zejśc <64 sek :/hack wrote:TAK
Mapka własnie jest dobra na kwali, jest prosta, nie trzeba dużo manewrować, a na lige się zaczną dopiero mapki, sami zobaczycie
pozdro...
PL5 - kwali.
Bo Tobie brakuje tego czegoś, no tego.....Master wrote:Jeśli to jest prosta mapa, to dlaczego nie mogę w niej zejśc <64 sek :/hack wrote:TAK
Mapka własnie jest dobra na kwali, jest prosta, nie trzeba dużo manewrować, a na lige się zaczną dopiero mapki, sami zobaczycie
pozdro...
aaa, skilla XD

PL5 - kwali.
nie możesz zejśc poniżej 1.04????? o0
jesteś zaajebiisty..... zajebisty powiadam
heeh misi dobłe.
jesteś zaajebiisty..... zajebisty powiadam
heeh misi dobłe.
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
PL5 - kwali.
[OFFTOP=veryimportant]Jak jakas menda się jeszcze nie zarejestrowała do |GT| to won na www.gamebite.net - hasło powszechnie znane![/OFFTOP]
PL5 - kwali.
dla mnie mapka shit, shadow robi tylko dobre multilapy xf
PL5 - kwali.
Dla mnie tez shit, nie wiem czemu ale an niej jak już mówiłem mam pb 1:04:02 bodajze, a żby sprawdzic what the fuck to na mapkach PL4 szło mi bardzo dobrze, cały czas <1min czasem nawet 57 sek :/
PL5 - kwali.
Mapka jest OK, mi pasuje 
PL5 - kwali.
mapka jest spoko, nie wiem co od niej chcecie 
PL5 - kwali.
Jak na razie to na solo 59.57
nie ejst zle mapka jest ok.
PL5 - kwali.
Ja po trzech przejazdach mam 58.21 ;p
I to już koniec moich zmagan z mapką
PL5 - kwali.
prosimy cyborgow o nie wypowiadanie się na temat czasówhack wrote:Ja po trzech przejazdach mam 58.21 ;p
PL5 - kwali.
Alez oczywiście Hackhack wrote:Ja po trzech przejazdach
PL5 - kwali.
w porównaniu z mapa z kwali na PL4, ta mapa jest superplynna.
mi się tam podoba, i jest dobrze wybrana, bo da się lekko dojechac do mety, ale zeby zrobić dobry czas, potrzeba skilla.
za wzgledu na fair play mysle, ze fajnie by było, jak na kwali przychodzilby morolo, a nie ktos z teamów, ktore biara udzial. no i lepiej nie dawac wynikow drużyn ktore już wczesniej przejechaly, jak na PL4, tylko naraz, jak już będą znane wszystkie czasy. w ten sposop nie będą porzkodowane teamy, ktore startuja wczesniej.
mi się tam podoba, i jest dobrze wybrana, bo da się lekko dojechac do mety, ale zeby zrobić dobry czas, potrzeba skilla.
za wzgledu na fair play mysle, ze fajnie by było, jak na kwali przychodzilby morolo, a nie ktos z teamów, ktore biara udzial. no i lepiej nie dawac wynikow drużyn ktore już wczesniej przejechaly, jak na PL4, tylko naraz, jak już będą znane wszystkie czasy. w ten sposop nie będą porzkodowane teamy, ktore startuja wczesniej.
PL5 - kwali.
A mogłeś wziąć Mastera do drużyny.... teraz to bez szans jesteścieRaDuS wrote:chyba zostaje na szarym koncu:F
pierwszy news na gamebite napisany
*... i wszystko jasne.