PL5 - Round First !!
- Sk84funPrzemo
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL5 - Round First !!
W pierwszej wersji trasy to na końcu się łączyły i można było jechać dwoma stronami ale......nie dało się zrobić równych dróg i zawsze jedna część była dłuższa od drugiej.....to już wolałem wywalić jedną, bo jak bym tego nie zrobił to by były pretensje o to, że jedna część jest dłuzsza a druga krótsza ;p
PL5 - Round First !!
mapki niezłe trzeba będzie ostro przytrenowac przed pierwsza runda
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
PL5 - Round First !!
Nom, xp musi się postarać.* :pbulet wrote:mapki niezłe trzeba będzie ostro przytrenowac przed pierwsza runda

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL5 - Round First !!
dla mnie mapki naprawdę fajne. nawet mapka lecha, na pierwszy rzut oka myslalem ze to totalny shit, jednak po 20 minutach jazdy zmieniam zdanie. bo mapka fajnie się prezentuje 
PL5 - Round First !!
Dosyć znośny mappack
PL5 - Round First !!
nie marudzić tylko trenić....
niektóre mappacki będą naprawdę OGIEEŃ!
niektóre mappacki będą naprawdę OGIEEŃ!
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
PL5 - Round First !!
i tak team HS nie jedzie wiec wrzuce pozniej trase na tmx i wrzuce replkay i se zobaczycie jak ona wyglada jak się przejedzie prawidlowo dobrze

PL5 - Round First !!
MI najbardziej spodobała się mapka Loony'iego. Miałem uruchomić TMN na parę minut, a skończyło się po 2 godzinach 
Tylko jeden mały minus - bardzo nierówny stosunek zakrętów lewych do prawych, a z tego powodu nabawiłem się kontuzji palca (jak każdy wie, bardzo przydatnego^^) wskazującego. Ale mapa respekt. Reszta map też trzyma poziom.
Tylko jeden mały minus - bardzo nierówny stosunek zakrętów lewych do prawych, a z tego powodu nabawiłem się kontuzji palca (jak każdy wie, bardzo przydatnego^^) wskazującego. Ale mapa respekt. Reszta map też trzyma poziom.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL5 - Round First !!
^^ bo nie chcialo mi się lepiej pojechac : >LooKaSh wrote:maxer co taki słaby autor time?
PL5 - Round First !!
wstawilem moja trase na tmx
jak wam się podoba to dawajcie awardy i wysylajcie replaye 
replay AT tez wyslalem.
Code: Select all
http://nations.tm-exchange.com/main.aspx?action=trackshow&id=1356450#autoreplay AT tez wyslalem.

PL5 - Round First !!
jestem za ;dCoof wrote:Dawajcie next mapy o północy już :/
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
PL5 - Round First !!
fred mi mówił ze dopiero o 17 będą ):
PL5 - Round First !!
popieram, dawac wczesniej!
PL5 - Round First !!
o 17 to ja będę karpia męczył 
PL5 - Round First !!
Akurat do 17 mam czas wiec dawac mi tu te ciacha!

<- Drzwi