Jutro/w niedzielę zrobię tutaj porządek z TM awards i powoli zaczniemy nominować. Tak więc kategorie zgłaszać biczasy dalej.
Polish TM awards 2007 - kategorie
No p~S ma skin pr0 el0 
Jutro/w niedzielę zrobię tutaj porządek z TM awards i powoli zaczniemy nominować. Tak więc kategorie zgłaszać biczasy dalej.

spoko jakub. robota z tymi awardsami to sprawa 20 minut narazie. z nominacjami będzie trochę więcej roboty. teraz spadam z psem do weterynarza, jak wrócę to coś zdziałamy.

Jasne. Za Twoją skromność, za to że umiesz coś do tematu z kategoriami coś niezwykle mądrego dodać, za to że masz super hiper wyrąbany w kosmos podpis i w ogóle ;P
Jeśli chodzi o kategorie IMHO zestaw ten co był wystarczy...
I warto sobie stary topic przeczytać: http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=822
I warto sobie stary topic przeczytać: http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=822
kategorie jak w starych awardach, najprzyjazniejszy klan?:d

- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
a jak myslisz skad sa te kategorie co mat napisal na poczatku tematu?Fan wrote:Jasne. Za Twoją skromność, za to że umiesz coś do tematu z kategoriami coś niezwykle mądrego dodać, za to że masz super hiper wyrąbany w kosmos podpis i w ogóle ;P

Można dodać kategorie najlepszy skin klanowy 
Maciek wrote:Można dodać kategorie najlepszy skin klanowy
brzerzanin wrote:mysle ze mozna tez strzelic taka tyci kategorie "najlepszy skin klanowy"

Ktoś kogoś nie rozumie ;]brzerzanin wrote:a jak myslisz skad sa te kategorie co mat napisal na poczatku tematu?
mat wypisał kategorie z pierwszych awardów, a ja napisałem, że one wystarczą i że nie trzeba dodawać nowych.
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
a ja napisalem ze mat wypisal wszystkie kategorie wiec po co zawracac sobie glowe i wchodzic w ten temat......narty 

jebie mi z ryja czosnkiem, ale bym wam tak chuchnal w ryja chetnie 
Chciałem żebyś wygrał w jak najwięcej kategorii.jakub wrote:może maly meczyk?Daz wrote:Proponuję może: Najszybszy z najszybszych![]()
dodać Jakuba do nominowanych
daz nie gral nigdy meczu, wiec jakub zrozum chlopaka 
I boli Cię to ? Czy ja muszę grać mecze żeby być dobrym ? Może jak będę sobie jeździł samemu to tez się nauczę grać dobrze ? Pomyśl i napisz rozprawkę na m.in. 2,5 strony A4Seque wrote:daz nie gral nigdy meczu, wiec jakub zrozum chlopaka
EOT!
Ja proponuje powoli zaczynac TMA 2007
Ja proponuje powoli zaczynac TMA 2007
może najlepszy Drift Roku?? i Najlpesza Osoba w tworzeniu naszej wspólnoty czyli Lany , TS , Mecze jakieś itp....
Może już dość tych propozycji i jakieś kategorie wybrać 
Tak. Jutro z rana temat będzie już zamknięty i przejdziemy do nominacji. Z podanych kategorii wybiorę kilka(naście) i zaczniemy.
[ Dodano 06 stycznia 2008, 16:30 ]
ok zamykam. kategorie wybrane.
[ Dodano 06 stycznia 2008, 16:30 ]
ok zamykam. kategorie wybrane.