3 kolejka;)
3 kolejka;)
fan - mocno średni
cobham - całkiem miły
marcin - całkiem miły
tylko author time na marcinie to poprostu mistrzostwo świata ;E
cobham - całkiem miły
marcin - całkiem miły
tylko author time na marcinie to poprostu mistrzostwo świata ;E

3 kolejka;)
Cobham 89/100 - Hopa na początku i 2-3 zakręty są trochę irytujące, le ogólnie super.
Fan 92/100 - Za dużo trochę zwykłych zakrętów 90 stopni na początku kółka, ale tez bardzo ładna mapa
Marcin 90/100 - Świetna mapa poza tym, ze troszkę zbyt wiele elementów fullspeedowych.
Fan 92/100 - Za dużo trochę zwykłych zakrętów 90 stopni na początku kółka, ale tez bardzo ładna mapa
Marcin 90/100 - Świetna mapa poza tym, ze troszkę zbyt wiele elementów fullspeedowych.
3 kolejka;)
Mhm, mapa cobhama najgorsza z tego mappacku, gg żmija.Master wrote:Cobham 89/100 - Hopa na początku i 2-3 zakręty są trochę irytujące, le ogólnie super.

- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
3 kolejka;)
master ty k**wa gamoniu masz takie pojecie o tej grze jak Fan i Marcin o robieniu map i ten co wybiera mapki o wyborze dobrych map
, zapadnij się człowieku i już nigdy nie wyłaz...
przepraszam jeżeli kogoś uraziłem oprócz mastera oczywiście..
przepraszam jeżeli kogoś uraziłem oprócz mastera oczywiście..
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
3 kolejka;)
bulet, tez nie przepadam za tymi mapami, ale nie zapomnij, ze oni moga tylko wybrac z tego, co my im wysylamy.
wiec jak się nazeka nad mapami, nazeka się jakby nas sama soba, i to jest już trochę dziwne.
każdy ma te same mapy, wiec damy rade.
ale bulet ma racje, te mapy się raczej nie nadaja na niby najwiekszy polski teamowy turniej, choć fana mapy jest wedlug mnie w miare ok.
wiec jak się nazeka nad mapami, nazeka się jakby nas sama soba, i to jest już trochę dziwne.
każdy ma te same mapy, wiec damy rade.
ale bulet ma racje, te mapy się raczej nie nadaja na niby najwiekszy polski teamowy turniej, choć fana mapy jest wedlug mnie w miare ok.
3 kolejka;)
Turlaj dropsa chlopczebulet wrote:ten gdzie sa 4 mapy
każdy wybiera 3 na których chce jechac
3 kolejka;)
@ Jakub a ile razy było mowione zeby wziascc sprawdzone mapy z innych turniejów ?! i problem by się rozwiazał a tak to 3 edycja i meczarnia z mapami...
@ Gobis to nie byla aluzja do Ciebie tylko do tych co nie czytaja za zrozumieniem poprzednich postów, wyrzne było mowione zaraz po twoim pytaniu ze to replay i były podane poprawione mapy a oni dalej o to samo pytaja i nie będę turlał zadnego dropsa "chłopcze"
@ Gobis to nie byla aluzja do Ciebie tylko do tych co nie czytaja za zrozumieniem poprzednich postów, wyrzne było mowione zaraz po twoim pytaniu ze to replay i były podane poprawione mapy a oni dalej o to samo pytaja i nie będę turlał zadnego dropsa "chłopcze"
3 kolejka;)
bulet wrote:i nie będę turlał zadnego dropsa "chłopcze"
Mapka Marcina jest dobra fakt, za wiele jest loopow ale so one rozmieszczone w latwych momentach wiec nie ma problemu z ich przejechaniem, tak samo moznaby było się przyczepic do wallridea na mapce coba czy tego skoku z poczatku mapki ale nie robię tego poniewaz elementy sa dobrze rozmieszczone na mapce , liczy się plynnosc jazdy nei zapominajcie i o tym piczki
3 kolejka;)
to do kogo mogę wyslac swoja mape ? 
3 kolejka;)
ło matko wiem ze Gobis jest starszej daty dlatego tam jest cudzysłów, od dziś będę wam tłumaczył wszystko co napisze bo niektórzy nie łapią w ogolę dowcipu aluzji itp. :?
3 kolejka;)
do mnie radusa albo "kogos"Wally wrote:to do kogo mogę wyslac swoja mape ?
Bulet nie unos się wiem ze to był zarcik :F
3 kolejka;)
cut na marcinie
http://s006.wyslijto.pl/?file_id=51639426347191624850
http://s006.wyslijto.pl/?file_id=51639426347191624850
3 kolejka;)
o lol ze wam siem chce wymyslac i szukac te cuty poprostu jedźcie tak jak droga prowadzi a nie latacie po calej mapie :shock:
3 kolejka;)
ja go nie wymyślalem to kolega z SOD banem na tmpl pozdro dla niego 
3 kolejka;)
cut jest ale na meczu raczej i tak nikt by go nie próbował:P
proponuje dodac jakieś budynki wokol drogi i po spr.
proponuje dodac jakieś budynki wokol drogi i po spr.
3 kolejka;)
nie zmienia to jednak faktu, że istnieje taka możliwość i np. w 2 lidze niektórzy mogli by sobie na to pozwolić;pPsikuta wrote:cut jest ale na meczu raczej i tak nikt by go nie próbował:P

3 kolejka;)
To się pożegnają z 2. ligą. macie problemy...Derty wrote:nie zmienia to jednak faktu, że istnieje taka możliwość i np. w 2 lidze niektórzy mogli by sobie na to pozwolić;pPsikuta wrote:cut jest ale na meczu raczej i tak nikt by go nie próbował:P

3 kolejka;)
Ten skok na początku przy pierwszych przejazdach denerwuje i dlatego tyle pkt.MISI wrote:Mhm, mapa cobhama najgorsza z tego mappacku, gg żmija.Master wrote:Cobham 89/100 - Hopa na początku i 2-3 zakręty są trochę irytujące, le ogólnie super.
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
3 kolejka;)
mapa cobhama jest spoko luzik. super mapka nie znasz się master..
mapa fana - ładnie się jezdzi..i poza tym dlugim wyskokiem przed metą jest spoko...
a mapa marcina to nic nie powiem.. no może tylko jedno słówko... żal.
mapa fana - ładnie się jezdzi..i poza tym dlugim wyskokiem przed metą jest spoko...
a mapa marcina to nic nie powiem.. no może tylko jedno słówko... żal.