[GŁOS] Najlepszy klanowy skin
Nom ja dałem na lGTl. Nie bijcie 
Meczu z R7 jeszcze nie wygraliscie, wiec nie wiem po co taka pewność.. osobiscie stawialbym na Derta i spolke..Maciek wrote:Może i racja że się trochę wyżywam przez to ze nie idzie nam ale mam nadzieje ze po wygranym meczu z R7 mi przejdzie.
Spojrz na liczbe postow..Maciek wrote:jeśli jestem taki zły to czemu nie mam ostrzezenia a ty masz az 3 ?
Oj Xyx, to było założenie
Posty postami, ale data rejestracji nie taka zróżnicowana 
EDIT : Xyx, myslisz ze jak jakub mnie pojechał to odrazu jestem kozłem ofiarnym ? Nie jestem pewny siebie, to jest ZAŁOŻENIE, napisałem że mam nadzieje ze wygramy, trenuje jak tylko mogę więc zajmij się najbliższym meczem nudE...
EDIT : Xyx, myslisz ze jak jakub mnie pojechał to odrazu jestem kozłem ofiarnym ? Nie jestem pewny siebie, to jest ZAŁOŻENIE, napisałem że mam nadzieje ze wygramy, trenuje jak tylko mogę więc zajmij się najbliższym meczem nudE...
Last edited by Maciuś on 15 January 2008, 15:53, edited 1 time in total.
To pokazuje ile kto się udziela ;-)
Mysle, ze za pewny jesteś. Lepiej przyloz się do treningu.
Mysle, ze za pewny jesteś. Lepiej przyloz się do treningu.
opis komputera w podpisie zluzy tym, aby nie trzeba było pisać 100 razy, jaki się ma ustaw, jak chodzi o jakieś problemy w grze.
dziwi mnie tez, ze 1 gb ram, lub srednia ati 2600 uwazasz warte się nim chwalic.
a ostrzezenia mam 4 a nie 3, tylko ze misi mi go jeszcze nie wpisal, za co jestem mu zly. pisalem mu już parę razy, a tu dalej nic.
dziwi mnie tez, ze 1 gb ram, lub srednia ati 2600 uwazasz warte się nim chwalic.
a ostrzezenia mam 4 a nie 3, tylko ze misi mi go jeszcze nie wpisal, za co jestem mu zly. pisalem mu już parę razy, a tu dalej nic.
No i własnie ja tez po to napisałem bo nie wiedziałem czy to się przyda czy nie 
Stary ja bym się nie przyznawal do klejenia 3 naklejek przez 3 godziny, ew 6 no bo przeciez z dwoch stronMaciek wrote:Taki skin POL mógłby zrobić dobry skinmaker w 5 min w edytorze TM, skin pS w 5 min plus 5 min naklejki :F Marek się ze skinem męczył 3h -.- Zapewne bierzecie pod uwagę to że K&D jest w 2 lidze i to że K&D nie lubicie ;f
przeciez zanim zrobisz skina musisz wiedziec jak ma wygladac, mi zrobienie czegokolwiek w ps'ie zajmuje mniej czasu niz wymyslenie jak ma wygladac
wytwór tomcia rząądzii biaaczyss!!!!
gt rox!
gt rox!
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”