[GŁOS] Najlepszy polski mapper

Najlepszy polski mapper

Poll ended at 21 January 2008, 13:06

Wally
9
11%
cobham
49
60%
Shadow
5
6%
Jurek
9
11%
Loony
6
7%
Zeo
1
1%
Rusty Mike
3
4%

Total votes: 82

Zeo
nawro

[GŁOS] Najlepszy polski mapper

Post by Zeo »

cobham wrote:Jestem ciekaw jak wygladaja trasy Rusty Mike, jeśli jest nakrecony jakiś filmik z jego trasami to dajcie linka ;)pozdro
Nie znam takiego filmiku, ale o trasach RustyMike'a coś mogę powiedzieć - żadna z nich nie powinna przekraczać 40 sekund, są zarówno te skupione na prostej jeździe jak i takie w których zastosowano niemało genialnych pomysłów.

Co do głosowania - no cóż, zawsze jest ten jeden głos, dzięki Daz za nominację (czy kierowałeś się moimi mapkami w TMU?) no i zapewne za ten głos :) . Nigdy nie miałem okazji zobaczyć mapek Cobhama (oprócz tej do PL4, która była całkiem fajna), ale chyba ok. 50 głosów o wszystkim świadczy. ;) W zasadzie w następnym Polish Awards powinny znaleźć się odpowiednio kategorie "najlepszy mapper" zarówno w TMN jak i TMU (nie żebym się czepiał dlatego bo jestem ostatni w sondażu). Gracze mogą mieć innego faworyta w tworzeniu map w TMN i innego w TMU, w końcu są to 2 różne światy, które czasami się sprzeczają. Najlepsza trasa w TMU to trochę za mało IMO.
Image
Image
Locked

Return to “Polish TM Awards 2007”