p.s. napisz mi gg to "twoje" podsumowanie tegorocznych awards
PTMA 2007 - podsumowanie
PTMA 2007 - podsumowanie
ja powiem tylko good job coof !
PTMA 2007 - podsumowanie
muahahhaa a już Maciek i Seque doszukują się tu teorii spiskowych.
Pewnie i oni zaznaczyli opcje no. 4 :p
Pewnie i oni zaznaczyli opcje no. 4 :p

PTMA 2007 - podsumowanie
Ja pi***olę, nie wierzysz ze zaznaczyłem no. 1 naprawdę ? Czy ja coś pisałem co mogłoby być teorią spiskową k**wa ? Napisałem że POL ma najwięcej zarejestrowanych użytkowników, więc pewnie głosowali na swoje, normalne chyba nie ? Nie mam o to pretensji, tylko napisałem Seque... Nie rzucaj się pochopnie następnym razem...
A poza tym jak dałeś 4 opcje to każdy ma prawo zagłosować na jedną z nich i nie masz prawa komentować wyboru, co nie zmienia faktu że doceniam twój wkład. Cu.
PTMA 2007 - podsumowanie
Czy ja napisałem, że to źle, że ktoś to zaznaczył? Dałem opcję i liczę się z tym, że komuś się nie podobało
Tylko właśnie przez to co piszecie widzę, że czwarta opcja do was pasuje^^

PTMA 2007 - podsumowanie
coof, dont feed the troll.
przeciez, on tylko to chce, zeby na jego posty reagowac.
on rzadko pisze do rzeczy, a raczej zawsze komus na zlosc.
jakos w zyciu może nie jest dowartosciowany, czy coś.
w czasach dzieci neo, ta prawie na każdym forumie masz takich jak macka, wiec spoko, nie czytaj tych jego glupstw najlepiej w ogole.
dla takich ludzi wlasnie ktos madry wymyslij takie fajne obrazki, jak ten na dole z tym trollem.
tacy, co gadaja i gadaja, wszystko im przezkadza, a dla sceny nic nie robia, nigdzie się nie pokazuja na lanach, boja się uzywac teamspeak itp.
w prawie każdym wypadkum sa to ludzie bardzo młodzi, ktozi siedzac przed kompem tez raz chce się poczuc fajni i silni.
moim zdanjem, poprostu niech se gadaja, i tak nikt ich nie bierze serio.
coofek, dajmy mu pisać, miejmy to gdzies, i nieodpowiadajmy w ogole, bo po co tracic czas.
poprostu ignorujemy neokidy, co ty na to?
zrobiłeś fajne awardy, wszystko jest spoko.
i nie zapomnij:

przeciez, on tylko to chce, zeby na jego posty reagowac.
on rzadko pisze do rzeczy, a raczej zawsze komus na zlosc.
jakos w zyciu może nie jest dowartosciowany, czy coś.
w czasach dzieci neo, ta prawie na każdym forumie masz takich jak macka, wiec spoko, nie czytaj tych jego glupstw najlepiej w ogole.
dla takich ludzi wlasnie ktos madry wymyslij takie fajne obrazki, jak ten na dole z tym trollem.
tacy, co gadaja i gadaja, wszystko im przezkadza, a dla sceny nic nie robia, nigdzie się nie pokazuja na lanach, boja się uzywac teamspeak itp.
w prawie każdym wypadkum sa to ludzie bardzo młodzi, ktozi siedzac przed kompem tez raz chce się poczuc fajni i silni.
moim zdanjem, poprostu niech se gadaja, i tak nikt ich nie bierze serio.
coofek, dajmy mu pisać, miejmy to gdzies, i nieodpowiadajmy w ogole, bo po co tracic czas.
poprostu ignorujemy neokidy, co ty na to?
zrobiłeś fajne awardy, wszystko jest spoko.
i nie zapomnij:

Last edited by Jakub on 23 January 2008, 21:45, edited 2 times in total.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PTMA 2007 - podsumowanie
patrze na te wyniki, i prawie wszystko ma albo POL albo gracze z POL. nikt z |GT| niczym nie zablysnol
ale fajnie to zrobione w ogóle, graty za organizacje
ale fajnie to zrobione w ogóle, graty za organizacje
PTMA 2007 - podsumowanie
Jakub z posta na post coraz bardziej mnie wkurwiasz... Ja tu chce dojść do porozumienia, a ty ciągle mówisz o mnie że jestem dziecko neo. To ty robisz każdemu na złość, bo ciągle o tym piszesz, a jak jesteś dorosły to byś dał spokój sobie, Coof też nie głupi, więc wie kiedy nie chce gadać nie ? Z grzeczności nic tu nie powiem więcej, ale ty i tak byś nie zrozumiał
Więc cie nie męcze.
PTMA 2007 - podsumowanie
Mamoooooooooo Coof napisal na obrazku Bad olo a nie Bad Olo
się kloccie dalej, macie czas ;d macie forum, macie klawiatury ;d
PTMA 2007 - podsumowanie
@Maxer selawi (takie życie)
@Maciek
@Bad Olo MISI to napisał. to on!! jego wina!!
@Maciek

@Bad Olo MISI to napisał. to on!! jego wina!!

PTMA 2007 - podsumowanie
normalnie az musz enapisac bo nie wyrobie 
normalnie k**wa no, zajebiste ale serio tak fajnie mi się humor poprawil od razu ^^
@ Maxer: noi tak wyszlo, ale pamiętaj ze ludzie maja wolna wole i glosuja bez nacisku ^^
ja już jestem trochę w pol i wiem co się dzieje. gadanie na forum to nic rzeczywistego. radzilbym Maciek jak już chcialbys naprawdę dogadac się z Jakubem to tylko na ts. Nic nie da się opisac dobrze slowami a ts naprawdę dużo zmienia. stosunkowo rzadko tam jestem ale zcasami wejde. tam jest smiechowo, czesdto ktos coś palnie na drugiego i jest kupa smiechu ^^
nikt się tam nie obraza za byle co.
@ Seque no co ja zrobie i moi kumple POlmembers ze POL tak przyciaga uwagę i voty ludzi ^^?
tak mi się to slowo spodobalo ze się usmialem jak nie wiem cogupiaste.
normalnie k**wa no, zajebiste ale serio tak fajnie mi się humor poprawil od razu ^^
@ Maxer: noi tak wyszlo, ale pamiętaj ze ludzie maja wolna wole i glosuja bez nacisku ^^
ja już jestem trochę w pol i wiem co się dzieje. gadanie na forum to nic rzeczywistego. radzilbym Maciek jak już chcialbys naprawdę dogadac się z Jakubem to tylko na ts. Nic nie da się opisac dobrze slowami a ts naprawdę dużo zmienia. stosunkowo rzadko tam jestem ale zcasami wejde. tam jest smiechowo, czesdto ktos coś palnie na drugiego i jest kupa smiechu ^^
nikt się tam nie obraza za byle co.
@ Seque no co ja zrobie i moi kumple POlmembers ze POL tak przyciaga uwagę i voty ludzi ^^?

PTMA 2007 - podsumowanie
@ sekłe a może Ci zal ze dla Ciebie zadnego awarda nie było ?
PTMA 2007 - podsumowanie
Sekłe emo ;d Ja czy Szopek też nic nie dostaliśmy.
Wyniki ankiety:
Za dalszym prowadzeniem PTMA przeze mnie podpisało się 64% głosujących; przeciw w takim razie 36%
Wyniki średnio zadawalające ale większość mam
Więc proponuję tym 36% się pociąć albo przynajmniej pochlipać trochę.
Wyniki ankiety:
Za dalszym prowadzeniem PTMA przeze mnie podpisało się 64% głosujących; przeciw w takim razie 36%
Wyniki średnio zadawalające ale większość mam

PTMA 2007 - podsumowanie
jako student sociologii wiem, ze jak się daje parzysta liczbe mozliwosci odpowiedz w takiej ankiecie, zmusza się czlowieka na wybor," tak" czy "nie".
w wypadku tej aniety jest jakby 1. "tak", 2. "raczej tak", 3. "raczej nie", 4. "nie".
jak nie chcez smuszac ludzi na "tak" czy "nie", dawaj nieparzysta liczbe mozliwosci na odpowiedz, gdzie srodkowa mozliwosc jest coś takiego jak "nie wiem".
wynika z tego, moj kochany coofie, ze 17% jest przeciwko Tobie, nie 36%, bo opcje 2. nie mozna liczyc jako "nie".
i kto tu jest emo?
w wypadku tej aniety jest jakby 1. "tak", 2. "raczej tak", 3. "raczej nie", 4. "nie".
jak nie chcez smuszac ludzi na "tak" czy "nie", dawaj nieparzysta liczbe mozliwosci na odpowiedz, gdzie srodkowa mozliwosc jest coś takiego jak "nie wiem".
wynika z tego, moj kochany coofie, ze 17% jest przeciwko Tobie, nie 36%, bo opcje 2. nie mozna liczyc jako "nie".
i kto tu jest emo?
PTMA 2007 - podsumowanie
mozna liczyc jako nie^^ "Niezle, ale widzialbym w opcji zarzadcy kogo innego"jakub wrote:wynika z tego, moj kochany coofie, ze 17% jest przeciwko Tobie, nie 36%, bo opcje 2. nie mozna liczyc jako "nie".
i kto tu jest emo?
jak dla mnie to Coof powinien się dalej tym zajmować
PTMA 2007 - podsumowanie
Jakub matematyku od siedmu boleści XD Skoro już opcja druga mówi o innym prowadzącym a pozostałe są gorsze i jedna lepsza
Tu są 3 opcje za innym prowadzącym i jedna za mną. Ale już i tak mnie z tego tronu PTMA nie zwalicie XD Cya za rok^^ Wyślę zaraz wixowi to moje sprawozdanie.

PTMA 2007 - podsumowanie
a może jednak tak:seba wrote:mozna liczyc jako nie^^ "Niezle, ale widzialbym w opcji zarzadcy kogo innego"jakub wrote:wynika z tego, moj kochany coofie, ze 17% jest przeciwko Tobie, nie 36%, bo opcje 2. nie mozna liczyc jako "nie".
i kto tu jest emo?
jak dla mnie to Coof powinien się dalej tym zajmować
"Niezle, ale widzialbym w opcji zarzadcy kogo innego"
ja to tak zrozumialem, bo nie liczylem na to, ze kuf jest taki "madry", aby dac jedna opcje na siebie, a 3 przeciwko.
ale jak on to co wyzej napisalem, uwaza za matematyke, to już nieczego się nie dziwie
PTMA 2007 - podsumowanie
Kurde zamiast opcji miało być funkcji
Złe słówko.
I faktycznie dałem 3 opcje przeciwko^^ Ale już stfu. I tak wygrałem
I faktycznie dałem 3 opcje przeciwko^^ Ale już stfu. I tak wygrałem

PTMA 2007 - podsumowanie
kuf wygrał, wszyscy są zadowoleni ( oprócz tych, co kuf pozwolił im się pociąć), także czekamy na PTMA 2008:>

<- Drzwi