turniej 1 vs 1 on PL5 tracks

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
Wix
Pirat drogowy

Post by Wix »

jeśli chcecie to drabinka łatwo mozna na gamebite zalatwic i caly system, który nie powinien już nawalac. Tylko w regulaminie trochę uscislen by się przydalo. No ale jak chcecie, ja oferuje w każdym bądź razie swoja pomoc.
Image
MrOoZiO
Doświadczony driver

Post by MrOoZiO »

wix jeśli masz trochę czasu wolnego to był bym bardzo wdzieczny, dam Ci nr do R10 i napiszesz do niego z ta propozycja ok?? było by to bardzo fajne

[ Dodano 16 lutego 2008, 12:29 ]
maxer pamiętaj ze zapisow mozna dokonywac tylko na stronie:http://www.trackmanianet.fora.pl/wielki ... ations,26/
tutaj zgloszenia sa nie wazne :) pozdro
Image
Image
Wix
Pirat drogowy

Post by Wix »

nom, będzie to szło przez gamebite, wiec mam nadzieje ze jakos ładnie to wypali. Pomoge jak tylko będę mogl ;) Ci co sa w tym turnieju niech tez zerkna czasem na temat na tamtym forum, zeby być na biezaco.

EDIT : ej panowie niech się jeszcze 4 chętnych zglosi zeby było 32 graczy :D bo inaczej znowu boty będzie trzeba do drabinki dodac :P i potrzebuje id waszego konta na gamebite, zeby was dodac do turnieju.

[ Dodano 18 lutego 2008, 19:48 ]
czy mozecie się w końcu oficjalnie zglosic :/ ma być 32 graczy, jest 27... :/ i MUSICIE MI PODAC TE ID waszego konta na GB ! ! ! ewentulanie zglosic się jeszcze mozna u mnie na gg. wrrrrrrr :/
Image
Post Reply

Return to “Turnieje”