SykeS ma Internet w Internacie!! yoyo biczyz!
Po przeczytaniu 1 punktu już leżałem na ziemi 
zawieś zasłony na drzwiach(nie określił gdzie maja wisiec)
i odpisz że: To nie parapet tylko biurko z wysokim podestem
i odpisz że: To nie parapet tylko biurko z wysokim podestem
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
- Sk84funPrzemo
- Zaczyna szaleć na ulicach
"Likwiduje skurcze, likwiduje bol" widac wychowawca ma raumatyzm...
też leżałem na ziemi po przeczytaniu więc odpisz tak:Strajkuje! albo tak napisz:
1) Obsrać zasłone
2) Wybić szybe
[ Dodano 06 marca 2008, 22:13 ]
Wow kur** trzeba było ci na lampie usiąść a laptop dać na szafe to jest coś
1) Obsrać zasłone
2) Wybić szybe
[ Dodano 06 marca 2008, 22:13 ]
Wow kur** trzeba było ci na lampie usiąść a laptop dać na szafe to jest coś
Hehe nie zadawaj się z głupkiem pamiętaj on najpierw Cie obsra a potem pogryzie 

Te dwie poniższe kartki, zastałem na moich drzwiach już jakiś czas temu, ale najpierw zastanawiałem się czy je wystawić, a potem zapomniałem o nich. Ale teraz macie prezent na święta
Wszystko cyk autentyk 

"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
po lapa to się pofatygowali ale zeby kur** posprzatac, jeb*** lenie:P

buaahahaRaDuS wrote:po lapa to się pofatygowali ale zeby kur** posprzatac, jeb** lenie:P

ja bym na policje zgłosił ze mi laptopa ukradli
Siekiera=Siekierka
Jak jesteś taki cwany to przyjedź i posprzątajRaDuS wrote:po lapa to się pofatygowali ale zeby kur** posprzatac, jeb** lenie:P
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Chciałem zgłosic ze Sykes to dziecko neo i jednak było lepiej jakby tego neta nie miał...

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
i po hói kotleta odswierzasz? nudzi ci się? swoja droga racja...Jarecki wrote:Chciałem zgłosic ze Sykes to dziecko neo i jednak było lepiej jakby tego neta nie miał...
Po hói to ma krasnal brode!damianhhh wrote:i po hói kotleta odswierzasz? nudzi ci się? swoja droga racja...Jarecki wrote:Chciałem zgłosic ze Sykes to dziecko neo i jednak było lepiej jakby tego neta nie miał...
Christopher McCandless
Christopher McCandless
SykeS wrote:Po hói to ma krasnal brode!damianhhh wrote:i po hói kotleta odswierzasz? nudzi ci się? swoja droga racja...Jarecki wrote:Chciałem zgłosic ze Sykes to dziecko neo i jednak było lepiej jakby tego neta nie miał...
SykeS wrote:Po hói to ma krasnal brode!damianhhh wrote:i po hói kotleta odswierzasz? nudzi ci się? swoja droga racja...Jarecki wrote:Chciałem zgłosic ze Sykes to dziecko neo i jednak było lepiej jakby tego neta nie miał...
zazwyczaj tam się zaczyna drugi odcinek brody
A Jarecki chciał mi dać wczoraj ostrzeżeniePITMaN wrote:SykeS wrote:Po hói to ma krasnal brode!damianhhh wrote:i po hói kotleta odswierzasz? nudzi ci się? swoja droga racja...Jarecki wrote:Chciałem zgłosic ze Sykes to dziecko neo i jednak było lepiej jakby tego neta nie miał...
zazwyczaj tam się zaczyna drugi odcinek brody![]()
Christopher McCandless
Christopher McCandless