ESWC

Electronic Sports World Cup
bax
ESWC.pl 2k7 winner

ESWC

Post by bax »

Ktos się rozpedzil :D

będę robić wszystko by się zjawic w Poznaniu, obecnie jak pogram w tm to zazwyczaj wtedy kiedy kilka zjawisk na swiecie się spelni i w teorii chaosu jestem bez obowiazkow, bez zmeczenia i z checiami grania.

Mor_olo pewnie jest żądny rewanzu za zeszly rok i pewnie będzie "ownowac" xD. będę chociazby zeby raz pojechac w kwali a pozniej dobrze się napic z ekipa :D. Po mnie skilla nie oczekujcie w tym roku, chcialbym tam być z samego sentymentu i będę robić wszystko w pracy, zeby moc pojechac na eswc do Poznania.

O szansach ze będę nie mowie, bo mam bardzo zmienna prace i moglbym nawet być sciagany w dniu zawodow z powrotem do pracy :(. Mam nadzieje ze się zobaczymy. W tym roku będzie to turniej gdzie wielu dobrych odpadnie w kwali a poziom będzie o niebo wyzszy niz w zeszlym roku, chociazby mozna przypomniec to, ze jedyny mor_olo kumał skad wziasc mapy na eswc w poznaniu i je trenil przez miesiac nie mowiac nic nikomu, a ja dobrze się bawiac z jakubem przy piwie do poznej nocy na nastepny dzień wygralem z treningiem kilkudniowym :D. Teraz każdy pewnie czceka na mappack, mysle ze 0.08 przewagi pierwszym nad drugim jest do poprawienia w tym roku ;-).

GL & HF wszystkim w przygotowaniach.

ps. mor_olo nie bądź zawiedziony ze nie będziesz mial okazji do rewanzu na mnie, ty chlopie z grupy najpierw tam wyjdz xD czego Ci zycze jak i wszystkim pozostalym
YO !
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Maxer
Lubi ostrą jazdę

ESWC

Post by Maxer »

Khasius wrote: coś mi się widzi, ze spora ekipa z Wrocka ruszymy na Poznan. :P
khas, to trzeba będzie się jakos ustawic, ale to jeszcze czas :)
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Wally
Team Poland

ESWC

Post by Wally »

ja się nie deklaruje na 100%, ale sprobuje wpasc chociaż na 1 dzień nie wiem na ile mi się uda :)
i jeśli nie będę czul się na silach to nawet nie będę próbował grać, mam plan zeby po maturze 9 maja pozyczyc od kogos kompa na caly dzień i potrenowac mapki wszystkie, bo moj komp przerywa mi skutecznie gre co kilka(nascie) minut przez bledy grafiki powodujace czasem zupelny zawias systemu.
i z niecierpliwoscia czekam az będę wiedzial bankowo czy się pojawie cz y nie
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Słowik
Lubi ostrą jazdę

ESWC

Post by Słowik »

Coof wrote:
SGMateusz wrote:nie ma wymogu wieku co najwyzej jest wymóg legitymacji którą za 20zł można mieć z dowolnym wiekiem ;p
Wyobrażasz sobie, żeby przyszedł 8-letni zawodnik, wygrał i później z nim negocjowali, jak to pojedzie do USA na turniej? Limit jest.

spam [ 15 znaków ]
Last edited by Słowik on 27 March 2008, 12:34, edited 1 time in total.
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Wally
Team Poland

ESWC

Post by Wally »

rok temu nasz biczas Fred wzial legitke od brata doklejajac sobie po prostu swoje wlasne zdjecie po uprzednim oderwaniu zdjecia brata (POZDRO BICZYS I DLA BRATA TEZ ! :P ). na co on to przykleil ? na gume chyba :)
Image

Słowik
Lubi ostrą jazdę

ESWC

Post by Słowik »

[spam] 15 znaków ]
Last edited by Słowik on 27 March 2008, 12:35, edited 1 time in total.
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
balaganmen
Zaczyna szaleć na ulicach

ESWC

Post by balaganmen »

A ja mam pytanko i prosbe:D
albo niech ktos da linka gdzie jest to opisane albo niehc ktos napisze jak to pokolei jest?
NAjpierw kwali są? i co potem?
A kwali tto TA? no ogolnie niech ktos to opisze:D co pokolei trzeba przejsc by zostac zwyciezca:P
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

ESWC

Post by ShaDDy »

Code: Select all

A “three tracks match” is played on three tracks with 4 players in Round mode. Each race on each track result awards “group points” as follows: 10 for the first place, 6 for the second place, 4 for the third place and 3 for the last place. Each track ended when a player has obtained 40 points. At the end of the three tracks the two players with the most amounts of points are qualified for the next step of the tournament.
to się jakub ucieszy :mrgreen:

wiecej na : http://www.eswc.com/downloads/regulations*2008* plik ESWC2008_TRACKMANIA_REGULATION.pdf[/code]

poza tym:

Hello everybody,
Sorry for the late delay but there was a lot of tracks to test, more andmore each month. I think I will change a few rules for the autor to send their tracks to have less for everybody to test. Furthermore all last week-end I was at Gamers Assembly where was played a good french tournament on Trackmania Nations (congrats to Lign and GaLLo for their performance).
I readed carrefuly all what you said on this topic the last two weeks and will try to improve the system for the next pack.
The 8 tracks were chosen and email send to their autor to rename them. I hope to receive all of them rename today to announce the new pack.
to może do konca miesiaca zmienia nazwe^^
bax
ESWC.pl 2k7 winner

ESWC

Post by bax »

hyhy, to jest regulamin obowiazujacy w stanach na finalach
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
LooKaSh
Team Poland

ESWC

Post by LooKaSh »

ja może będę tylko szkoda ze nie mogę grać...
Majkel
Lubi ostrą jazdę

ESWC

Post by Majkel »

Czyli wejść na targi można bez 16lat??
A czy płacić trzeba?? ;>
szopek
Lubi ostrą jazdę

ESWC

Post by szopek »

a ja będę raczej na bank ha ha ha ^^
LooKaSh
Team Poland

ESWC

Post by LooKaSh »

6 zł chyba wejście
ShaDDy
Emerytowany Admin

ESWC

Post by ShaDDy »

bax wrote:hyhy, to jest regulamin obowiazujacy w stanach na finalach

Directory: regulations/2008/preliminaries/documents/ESWC2008_TRACKMANIA_REGULATION.pdf
poza tym:

The present regulation will be used during Electronic Sports World Cup 2008 national preliminaries
:wink: chociaż tez mi się wydaje, ze to dotyczy Francji, Niemiec (itp.) i finału
Wally
Team Poland

ESWC

Post by Wally »

nie znasz Polski ani HSTV ?
niestety jak zwykle w hierarchii gier ludzie "z gory" stawiaja trackmanie gdzies w miejscu odbytnicy. i mam nadzieje ze to nie będzie tak zenujaco zorganizowane jak rok temu, kiedy w kwali odpadali ludzie z 1.07 a wchodzili z 1.40 tylko dlatego ze w innej grupie się znalezli. no ale zobaczymy, ja wole nic nie przesadzac majac nadzieje ze zarzadcy wezma pod uwagę zeszloroczne narzekania i wskazowki
Image

szym
Team Poland

ESWC

Post by szym »

Wally wrote:nie znasz Polski ani HSTV ?
niestety jak zwykle w hierarchii gier ludzie "z gory" stawiaja trackmanie gdzies w miejscu odbytnicy. i mam nadzieje ze to nie będzie tak zenujaco zorganizowane jak rok temu, kiedy w kwali odpadali ludzie z 1.07 a wchodzili z 1.40 tylko dlatego ze w innej grupie się znalezli. no ale zobaczymy, ja wole nic nie przesadzac majac nadzieje ze zarzadcy wezma pod uwagę zeszloroczne narzekania i wskazowki
DOKŁADNIE Wally! Przykład ja - jechałem z Tobą (jeszcze mor_olo wtedy jechał) w pierwszej rundzie kwali i właśnie byłem trzeci z czasem coś ok. 1.04 nawet... (nie pamiętam dokładnie) i jak później widziałem te czasy innych TOP2 to myślałem że mnie krew zaleje... Mam nadzieję żę jednak w tym roku będzie to inaczej wyglądał... aczkolwiek się na to niestety nie zanosi bo na digitalarena.pl już piszą że w TMN każdym może zagrać kto będzie na targach... I znowu będą wywiady w czasie kwali...
- Ile grasz w TMN??
- yyyy... 5 minut
Były takie zwały...
Eliminacje do ESWC a takie ściemy odpierdalają....
Last edited by szym on 26 March 2008, 20:45, edited 1 time in total.
Image
Maxer
Lubi ostrą jazdę

ESWC

Post by Maxer »

nie peniajcie, chyba będzie spoko w tym roku bo tm cieszy się teraz wiekszym zainteresowaniem :)
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
FRED
Street shaman!

ESWC

Post by FRED »

...ja i tym razem się zjawie. jadę z wro. I z tego co słyszałem to zapowiada się kolorowa podróż i ogolny wypad... :mrgreen:
tegoroczne eswc to będzie wymiot (cała elitka się zjeżdza...prawie) a następne jeszcze większy... ;) Nasza scena się rozwija. Z czasem nasze imprezy e-sportowe bedą nabierać na klasie.

Mój cel to zaliczyć wynik z tamtego roku (lub wyżej, of course biitches!)
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Coof
Osiwiał za kierownicą

ESWC

Post by Coof »

Może ze względu na wchodzące na scene gamingi (Wilda, FF, peXg) TEEMA zacznie być traktowana poważniej w polskim e-sporcie ;)
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

ESWC

Post by Jakub »

jak to będzie otwarty turniej, i nie pozwola chociaż na 100% zagrac gracza z tych multigamingow, ale znow będzie "kto szybszy przy stanowisku, tym lepszy", to ja się zalamie i robimy k**wa wielkia scene :)
Post Reply

Return to “ESWC”