Ktos się rozpedzil
będę robić wszystko by się zjawic w Poznaniu, obecnie jak pogram w tm to zazwyczaj wtedy kiedy kilka zjawisk na swiecie się spelni i w teorii chaosu jestem bez obowiazkow, bez zmeczenia i z checiami grania.
Mor_olo pewnie jest żądny rewanzu za zeszly rok i pewnie będzie "ownowac"

. będę chociazby zeby raz pojechac w kwali a pozniej dobrze się napic z ekipa

. Po mnie skilla nie oczekujcie w tym roku, chcialbym tam być z samego sentymentu i będę robić wszystko w pracy, zeby moc pojechac na eswc do Poznania.
O szansach ze będę nie mowie, bo mam bardzo zmienna prace i moglbym nawet być sciagany w dniu zawodow z powrotem do pracy

. Mam nadzieje ze się zobaczymy. W tym roku będzie to turniej gdzie wielu dobrych odpadnie w kwali a poziom będzie o niebo wyzszy niz w zeszlym roku, chociazby mozna przypomniec to, ze jedyny mor_olo kumał skad wziasc mapy na eswc w poznaniu i je trenil przez miesiac nie mowiac nic nikomu, a ja dobrze się bawiac z jakubem przy piwie do poznej nocy na nastepny dzień wygralem z treningiem kilkudniowym

. Teraz każdy pewnie czceka na mappack, mysle ze 0.08 przewagi pierwszym nad drugim jest do poprawienia w tym roku ;-).
GL & HF wszystkim w przygotowaniach.
ps. mor_olo nie bądź zawiedziony ze nie będziesz mial okazji do rewanzu na mnie, ty chlopie z grupy najpierw tam wyjdz

czego Ci zycze jak i wszystkim pozostalym
YO !