Polish League 6
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Polish League 6
moim zdaniem 8 teamów będzie dobrze, poniewaz jest 8 teamów na scenie ktore coś znacza i się nie rozpadna
szkoda ze będzie tylko 6, reszta będzie "przegrana" a im wiecej teamów , tym lepsza zabawa moim zdaniem. proponuje : FF, pgs, pexg, value, p4g, tcw, xx, nar.
Polish League 6
2 miesiace grania w (z pelnym respektem, nawet jak przegramy) mało się liczacej lidze, nie ma sesu. nawet 1,5 już za dużo.
- marcin18109
- Doświadczony driver
Polish League 6
skoro to tak słaba liga to może PGS ją sobie odpuści ?Jakub wrote:2 miesiace grania w (z pelnym respektem, nawet jak przegramy) mało się liczacej lidze, nie ma sesu. nawet 1,5 już za dużo.

Polish League 6
Mam nadzieję że ktoś ci w końcu utrze nosaJakub wrote:2 miesiace grania w (z pelnym respektem, nawet jak przegramy) mało się liczacej lidze, nie ma sesu. nawet 1,5 już za dużo.
Jak dla Ciebie PL nie jest liczącą się ligą to idz na międzynarodowe turnieje.
Polish League 6
Japierdziele Liga powinna być dla wszystkich, a nie wybranych, jak wy chcecie podnosić poziom ligi, skoro odseparowujecie się od cieniasów, chyba właśnie na mecze z wami ( to do was PGS i FF) się ludzie motywują bo to dla nich mecz o respekt, a przy okazji się uczą jeździć, bo wiedzą, że na tym czy innym zakręcie wyciągacie taki i taki czas. Ja was oczywiście rozumiem, nie od wczoraj gram i wiem co się dzieje i jaka jest atmosfera w zespole po porażce. Nie wszyscy są na tyle odpowiedzialni by nie załamywać się i grać dalej. No ale proszę was czemu kosztem innych??? Czy value, P4G czy XX się rozpadło po GRC?? Albo była taka przesłanka że tak miałoby się stać???Zrozumcie słabszych, a nie zakładacie tzw. swoją ligę i decydujecie kto będzie się bawil a kto nie 
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Polish League 6
Dobrze powiedziane bo niby Trackmania ma się tutaj rozwijać ale jak się poda, że liga z 6 teamami jest to trochę to cienko wygląda.Dla tych drużyn słabszych też powinna być jakaś okazja do pogrania.Jeżeli by grąły dodatkowo takie drużyny jak NAR, GT.pm, czy któryś z tych nowych to może nazbierałoby się drużyn na 2 lige.No i jeżeli ta liga ma być słaba i za długo w nią grać nikt nie ma zamiaru to jaki ona ma sens ?
Polish League 6
ale poziom drugich lig pokazywal ze nie jest fantastyczny. Mowicie o promowaniu sceny. Nie wypromujecie tmnf drugimi ligami czy nie okreslona iloscia zespolow. Jest kilka turnieju na których moga się pokazac wszyscy. A kwali sa po to zeby się zmobilizowac i ewentualnie utrzec nosa komus. Dyskusja na temat ilosci zespolu jest bez celowa. Mysle nad pewna alternatywa dla "slabszych" ale to narazie tylko pomysl.
Polish League 6
Coś czuje się pominięty w kwestii PL6 a 'NAR' chciało by sporóbowac swoich sił!! proszę nie zapominac o słabszych!! 
Polish League 6
Drift moim skromnym zdaniem to macie pewne miejsce w 6DRIFT wrote:Coś czuje się pominięty w kwestii PL6 a 'NAR' chciało by sporóbowac swoich sił!! proszę nie zapominac o słabszych!!
a po za tym to wszystko fajnie obmyślane, zasady jasne i czytelne także ogień panowie
Polish League 6
być może przygotuje coś w stylu "amator series" dla "slabszych" temow. Na tych samych mapach w tym samym terminie. Ale nie widze sensu by najlepsi rywalizowali z slabszymi i były wyniki do zera.
Polish League 6
A dlaczego tak wcześnie was naszło na PL6? O SykeSiku to nikt nie pomyślał 
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Polish League 6
Czemu tak sądzisz?? chciałbym miec te 6 miejsce ale wiesz. Jak to bywa. dzięki, że wierzysz w moje i 'NAR' możliwości.bulet wrote:Drift moim skromnym zdaniem to macie pewne miejsce w 6spokojnie grajcie w kwali
Polish League 6
Wix i inni przecież po to jest kwali w którym jak rozumiem może brać udział każdy team żeby pokazał na co go stać , a oczywiste jest to ze jeżeli nawet nie potrafią przebrnąć przez kwali to nie zasługują na granie w pierwszej 6, i przestańcie tu już wyrokować kto będzie grał a kto nie, pamiętacie FF ostatnio, nie płakać tylko ostro trenować i tyle
@Drift widziałem was parę razy i myślę ze spokojnie wejdziecie, jest u was parę fajnych person
@Drift widziałem was parę razy i myślę ze spokojnie wejdziecie, jest u was parę fajnych person
Polish League 6
Wiesz zawsze się coś może zdarzyc:) Ale jeżeli forma z Xp[*] do mnie wróci to mogę coś zawojowacbulet wrote:@Drift widziałem was parę razy i myślę ze spokojnie wejdziecie, jest u was parę fajnych person
Polish League 6
Drift zmniejsz podpis bo rozpierdoliłeś forum >.>
Polish League 6
Pasuje?? No więc wracając do tematu PL6. 'NAR' postara się jak najmocniej pogonic wam kota:P a tak serio to postara się nie odstępowac od czołówki polskiej sceny TMNF (postara się)
Polish League 6
bulet wrote:a po za tym to wszystko fajnie obmyślane, zasady jasne i czytelne także ogień panowie
ej drift, kiedy klekanie?wix wszystko sliczniutko i logicznie rozmyslal. jest ok.
Polish League 6
Kochanie miało być na ESWC ale se poszedłeś z PGS-em wiec niema. <FOCH> no chyba, że wpadniesz do Śremu:)
Polish League 6
Dobra, nie marudzic. Jak dla mnie, dzięki ograniczeniu ilości teamów, otrzymamy najwyższa poziomem lige w historii, i o to chodzi. A value i tak się dostanie
Btw. Jakub - PL to przecież najważniejsza liga w polsce
Btw. Jakub - PL to przecież najważniejsza liga w polsce
<- Drzwi