TO zart?XyX wrote:... a mor_olo zaraz wpadnie i powie " SZKOLA TO ZLOOO "
TO domysły?
...
...
Nie to tylko XyX.
TO zart?XyX wrote:... a mor_olo zaraz wpadnie i powie " SZKOLA TO ZLOOO "
wrócę do tego tekstu napisanego na poprzedniej stronie. Wystarczy zastanowić się, co Ci to da, jeśli będziesz się popisywać? Nic. Szkodzisz tylko samemu sobie, ewentualnie osobie, którą wykorzystujesz by się popisać. Wiem po sobie, stary nie jestem, ale szkołę olewałem do 1 liceum. Olewam dalej, lecz w mniejszym stopniu, bo średnia 4,xx to moje minimum semestralne od 4 podstawówki do 2 liceum (teraźniejszość). Nie miałem nigdy kłopotów z nauką, z czego się cieszę.nie ma sensu popisywać się przed kumplami
Mało jest ludzi na tym świecie, których interesuje tylko kasa. Świetny film "Pieniądze to nie wszystko" wyniósł jeden ciekawy cytat: "Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez piniędzy to nic". Kasa w życiu się przydaje, tylko trzeba z umiarem się nią cieszyć i z umiarem poświęcić się jej zarabianiu, tak aby nie zapomnieć o wartościach duchowych.mor_olo wrote:teoria się sprawdza gdy ktos potrafi się cieszyc kasa, ale powiedzmy ze mnie podobnie chyba jak cobhama nie interesuja jedynie pieniadze.
to chyba jeszcze nie studiujeszchybeck wrote: uczcie się, może was omienie 1 impreza, albo 2, ale jakie będzie wasze zadowolenie, jak za kilka lat to Wy będziecie mogli co tydzien robić imprezy bez większej procentowej straty z waszego budżetu.
Luq, Taz, Neo czy inni z byłego Pentagram G-Shock (teraz duńskie MYM) też to zauważyli, i pieniądze zarobione na graniu czy wygrane na turniejach przeznaczają w bardzo znacznym stopniu na naukę, rozwijanie własnych umiejętności (nie tych związanych z graniem) i wiele innych które przydadzą im się w przyszłym życiu zawodowym. Taz dla przykładu studiuje prawo, oni też wiedzą że z gamingu nie wyżyją:)dlatego warto pamietac, ze trackmania to tylko rozrywka, przez która zycia se nie wyrobisz... no tak, zaraz ktos powie " a xeno, frostbeule, luq albo taz ". Tak, tak. Ale ty jesteś ******* a nie taz, luq, frost lub xeno