Jako, że się spóźniłem zagłosuję pierwszy.... chyba
A oto moje dyplomatyczne komentarze:
Raisin
naprawdę super mapa, bardzo techniczna i wymagająca, którą jak dla mnie dyskwalifikuje ten jeden LOOP. Nienawidzę loopów bez MT i naprawdę nie chcę mi się ciągle zmieniać przed nim kamery, bo na standardowej nie jestem w stanie tego przejechać. Dlatego mimo całej sympatii do nawro muszę odrzucić tę trasę, Po prostu nie trawię takich loopów. Już mi wystarczyła jazda na mapach RED BULLA podczas RTL League.
MP h0lus
Bardzo trudna mapka, na której jednak fajnie się jeździ. Ostre zakręty, trudne skoki i wystające słupy czynią z tej mapy nie lada wyzwanie. Podczas zawodów może być na niej ciekawie
Dzwoneczek
Rewelacyjna trasa. Wiele oryginalnych pomysłów i ciekawy przebieg powodują, że ciężko się od niej oderwać, gdyż cały czas ma się wrażenie, ze można ją szybciej przejechać
Sztuka przetrwania
No cóż, ta trasa nie zachwyciła mnie. Zbyt monotonny początek a potem dziwny wallride i kawałek dalej niepotrzebny booster hamujący. Potem jest już za to dużo lepiej: fajne i pomysłowe skoki oraz parę technicznych sekcji
Wyprawa po złote runo
Trasa zdecydowanie za trudna. Zbyt ciężki pierwszy wallride, a przede wszystkim jego zakończenie. Uważam, że trasa ta nie nadaje się do fazy eliminacyjnej, a jeśli już byłaby gdzieś użyta to tylko w finale mistrzostw polski, gdzie zostaną już tylko zawodnicy prezentujący największe umiejętności.
I’m Sprite
Bardzo sympatyczna i wymagająca mapa – szybka, techniczna i urozmaicona. No i co najważniejsze jest MT na loopie. Dobra robota nawro
Crazy Hot Speed
Zdecydowanie za trudny pierwszy skok. naprawdę nie rozumiem po co robicie takie ciężkie mapy. Przecież tu chodzi o dobrą zabawę a przy takich trasach jak ta to na 18-u graczy dobrze będzie jak chociaż połowa to ukończy, a chyba przecież nie o to chodzi. To nie konkurs na najlepszy WTS
The Sock
Kapitalna techniczna trasa. To jest właśnie to co lubię. Jazda na takich mapach to czysta przyjemność. GG Monisia
Scoodie
Fantastyczna trasa – szybka, techniczna i wciągająca. Jak dla mnie rewelacja. Po prostu nie mam żadnych zastrzeżeń. Prawie jak Ron Turbo
No Comments
Pięknie pokręcona mapa. Właśnie takie mapy najlepiej przetestują nasze umiejętności. Kolejna świetna mapa Monisi
Carefully
Patrz – No Comments
52X speed
Bardzo sympatyczna mapa. Miła, lekka i przyjemna. Nie ma żadnych frustrujących momentów, a niezbyt wysoki poziom trudności powoduje, że jazda na niej będzie na pewno dobrym odprężeniem podczas eliminacji.
Devilish MP Project
Interesująca mapa. Zawiera wiele ciekawych i kreatywnych rozwiązań i jeśli chodzi o mnie to jeździło mi się na niej bardzo sympatycznie. Jednym słowem może być.
Mini Race
Jako, że jest to mini mapa powiem krótko - jest super.
Base Jumping
Kolejna bardzo dobra trasa Radass’a. Bardzo mi się podoba ten styl map, dlatego naprawdę nie mam tutaj żadnych zastrzeżeń
Power Turbo
Jako autor nie będę komentował swojej mapy
WERDYKT
Odrzucam:
Raisin
Sztuka przetrwania
Wyprawa po złote runo
Crazy Hot Speed