Jak bym był pierwszy to bym się nie obrazal ... Z punktu obliczania pkt. to daliscie za przeprroszeniem trochę Ciala, nie mam nic do tego bo i tak jakos to wykombinujecie ale trochę kijowo nie zrobić screennow , ps . graty gawron maniakugawron. wrote:Czyli już wiemy ze korn był pierwszy na g8 bo się obrazil
wyniki 1. MP TMN Nadeo
wyniki 1. MP TMN Nadeo
"don't try to live wise..."
wyniki 1. MP TMN Nadeo
Ale ja i tak nie jestem pewien czy tam nei wygrales 
wyniki 1. MP TMN Nadeo
no niewiem.
powtorka audycji lub mozliwosc downloadu na headshocie się nie pokazala.
pewne jest, ze mistrz polski to gawron.
drugi janusz, trzeci nawro, to tez jest pewne.
prawdopodobnie kornetto 4., jakub 5., kowal 6., puer 7.
nie wiem, co mam zrobić.
może poprostu policzymy wyniki tych 19. screenow?
no serio, z kakiegos powodu nie zrobil mi się screenshot G-8, janusz mi mowil, ze tez mu się nie zrobil. nie wiem, glupie to trochę jest, ale co mam zrobić?
powtorka audycji lub mozliwosc downloadu na headshocie się nie pokazala.
pewne jest, ze mistrz polski to gawron.
drugi janusz, trzeci nawro, to tez jest pewne.
prawdopodobnie kornetto 4., jakub 5., kowal 6., puer 7.
nie wiem, co mam zrobić.
może poprostu policzymy wyniki tych 19. screenow?
no serio, z kakiegos powodu nie zrobil mi się screenshot G-8, janusz mi mowil, ze tez mu się nie zrobil. nie wiem, glupie to trochę jest, ale co mam zrobić?
wyniki 1. MP TMN Nadeo
Nie przyznawalbys się do takich pomylek
Mozesz zalatwic powtorke auycji? I tak nie maja tam czym wypchac dnia. Najlepiej godz 20-21 
wyniki 1. MP TMN Nadeo
spoko Kuba si enie przejmuj , pozdro dla ekipy i graty dla lauretow
i wszystkich zreszta co się zjawili na MP
i wszystkich zreszta co się zjawili na MP
"don't try to live wise..."
Re: wyniki 1. MP TMN Nadeo
jakub wrote:hejka,
podaje tutaj wyniki 1. MP TMN, ktore ale jeszcze nie sa kompletne, bo niestety brakuje mi screen tracka g8.
JAK KTOS MIAL BY JE MIEC, proszę O WYSLANIE MI ICH.
wyniki po 19 (z 20) wyliczonych trackach
1. [POL]gawron - 157 punktów
2. [POL]janusz - 141
3. [CDD]nawro - 106
4. ePkornetto - 68
5. [POL]jakub - 67
6. [POL]kowal - 43
7. GTpuer - 41
8. [POL]cityzen - 22
9. damianhhh - 22
10. GTsoniccc - 21
11. Sanford - 17
12. kropek - 9
13. ralf - 5
14. tomaszz - 5
15. diablo - 4
16. thevip - 3
inni gracze nie zdobyli punktów.
k**wa, byłem u lekarza i niemogłem vbarać udziału, a się zarejestrowałem cholera jasna!
P.S. Jakub dał mi na ten serwer 1 tydzień wcześniej bana za przezywanie izraelity
czatowiec TMPL 
wyniki 1. MP TMN Nadeo
bana dostales za to, ze parę razy dales ban-vote na mnie.
Re: wyniki 1. MP TMN Nadeo
Calkiem slusznie. W zyciu (poza grą~) ponioslbys o wiele bardziej powazne konsekwencje.czatowiec wrote: P.S. Jakub dał mi na ten serwer 1 tydzień wcześniej bana za przezywanie izraelity
- czatowiec_POL
- Doświadczony driver
wyniki 1. MP TMN Nadeo
się zrobi jak będzie czas 
wyniki 1. MP TMN Nadeo
cholera hack, a ja myslalem, ze to jak by turniej z pomyslu teamu [POL].
no niema co, taki zdolny organisator jak ty, na pewno będzie wstanie dużo pomoc. chodci mi tylko o to jak by to było, jak bym ja odpowiadal na pytanie, kiedy będzie nastepny pitmc? dlatego bylem trochę zdziwiony
no niema co, taki zdolny organisator jak ty, na pewno będzie wstanie dużo pomoc. chodci mi tylko o to jak by to było, jak bym ja odpowiadal na pytanie, kiedy będzie nastepny pitmc? dlatego bylem trochę zdziwiony
wyniki 1. MP TMN Nadeo
Inaczej - się pogada z [POL] jak będzie czas 
wyniki 1. MP TMN Nadeo
no niewiem, wydaje mi się to trochę dziwne, zeby nie powiedziec swinskie, ze ty odpowiadasz na pytanie kiedy będą nastepne MP Nadeo, ktore w pierwszej wersji było organizowane przez team [POL] po dlugich klutniach z cala scena. prawie nikt z was tam nie gral, a teraz tak?
przeciesz to nie jest twoja gra, a spoleczenstwo tmn tez to Ciebie nie nalezy.
jak tak będziesz się dziwnie zachowal, to poprostu nie będę uwazal tmpl.info za strone spoleczenstwa tm, ale za strone gdzie rozni ludzie chca się wyzyc nad innymi, i pokazac, ze sa najlepsi, najwazniesi, umia najlepiej itd.
nie zapomnij, ze ta strona, i z tym to, co ty robisz, może tylko miec znaczenie, jak masz ludzi ktorzy tu bywaja.
niech to się nie zrobi strona, gdzie rozni ludzie poprawiaja swoj ego, bo w jakas gre komputerowa umieja lepiej grać niz inni, bo to by było bardzo glupie. tak zachowaja się dzieci. klutni tu już jest wiecej niz potrzeba.
przeciesz to nie jest twoja gra, a spoleczenstwo tmn tez to Ciebie nie nalezy.
jak tak będziesz się dziwnie zachowal, to poprostu nie będę uwazal tmpl.info za strone spoleczenstwa tm, ale za strone gdzie rozni ludzie chca się wyzyc nad innymi, i pokazac, ze sa najlepsi, najwazniesi, umia najlepiej itd.
nie zapomnij, ze ta strona, i z tym to, co ty robisz, może tylko miec znaczenie, jak masz ludzi ktorzy tu bywaja.
niech to się nie zrobi strona, gdzie rozni ludzie poprawiaja swoj ego, bo w jakas gre komputerowa umieja lepiej grać niz inni, bo to by było bardzo glupie. tak zachowaja się dzieci. klutni tu już jest wiecej niz potrzeba.
wyniki 1. MP TMN Nadeo
Czy masz jakas licencje na ogranizacje MP NADEO? nie? to w czym problem?
każdy może to sobie zorganizowac i nikt mu tego nie zabroni. Nie chcesz pomocy, to nie, nikt Cie nie może do tego zmusic, jak również nie mozesz zabronic udzielac się osobom na forum, ktore staraja się coś zrobić.
Ale po co to najezdzanie?
P.S. Rozpowszechnienie TMPL w TMN nie odbylo się tylko i wylacznie za twoim udzialem. (o ile w ogóle miałeś w tym jakiś udzial
)
każdy może to sobie zorganizowac i nikt mu tego nie zabroni. Nie chcesz pomocy, to nie, nikt Cie nie może do tego zmusic, jak również nie mozesz zabronic udzielac się osobom na forum, ktore staraja się coś zrobić.
P.S. Rozpowszechnienie TMPL w TMN nie odbylo się tylko i wylacznie za twoim udzialem. (o ile w ogóle miałeś w tym jakiś udzial
wyniki 1. MP TMN Nadeo
oczywiście, ze każdy może zrobić co chce, i ze nikt nie ma zadnych licencji, bo to gra nadeo, a nie nasza. ale nie wydaje ci się to trochę swinskie, jak naraz hack odpowiada na pytanie, kiedy będą nastepne MP, kiedy w 1. nawet nie bral udzialu, i nic nie pomogl w organizacji?Khasius wrote:Czy masz jakas licencje na ogranizacje MP NADEO? nie? to w czym problem?
P.S. Rozpowszechnienie TMPL w TMN nie odbylo się tylko i wylacznie za twoim udzialem. (o ile w ogóle miałeś w tym jakiś udzial)
wlasnie o to mi chodci. nie każdy ma SE robić, tylko mozeMY to robić razem. a tu mi jakiś bernie hacklestone się urodzil, i chce rzadzic.
mi osobiscie to się nie podoba, bo miala to być strona spoleczenstwa tm.
inaczej bym tu w ogole nie bral udzialu w dyskusjach, jak to ma być jakas strona diktatoryczna. myslalem, ze ja tez jestem czesc tej spolecznosci.
wyniki 1. MP TMN Nadeo
"a tu mi jakiś bernie hacklestone się urodzil"
tak jakub wymiatasz nadal ze swoimi wypowiedziami
tak jakub wymiatasz nadal ze swoimi wypowiedziami
Last edited by Bad Olo on 03 January 2007, 17:01, edited 1 time in total.
wyniki 1. MP TMN Nadeo
No przykro mi ale po odpowiedzi Hacka nigdy bym nie pomyslal, ze chce ci zabrac organizacje. Wrecz przeciwnie, wydawało mi się, ze napiszesz posta z informacja kiedy masz zamiar je przeprowadzic. Przypuszczam, ze Hack tak samo do tego podszedl.
wyniki 1. MP TMN Nadeo
wyniki 1. MP TMN Nadeo
he? przeciesz mi tez o to chodcilo, ze fajnie by było, jak hack by mogl pomoc, bo jak widac przy pitmc, jest bardzo zdolny.
ale potem on napisal:
no ale nie ma co, może zle zrozumialem.
ps.: wydaje mi się, ze wy jesteście nie zli madralinscy.
napiszecie jedno, potem drugie, a na koncu wyjdzie, ze ja po polsku zle rozumie, i wy macie racje. wy szuje
ale potem on napisal:
to tak brzmi, jak by hack pogadal z nami, jak będzie czas (jego zdaniem) na taki turniej.Inaczej - się pogada z [POL] jak będzie czas
no ale nie ma co, może zle zrozumialem.
ps.: wydaje mi się, ze wy jesteście nie zli madralinscy.
napiszecie jedno, potem drugie, a na koncu wyjdzie, ze ja po polsku zle rozumie, i wy macie racje. wy szuje
wyniki 1. MP TMN Nadeo
Heheh
chodzilo mi o to ze jak spoleczność TMN chciala by turniej w Nadeo to Można mieć czas zrobić takie mistrzostwa hehe
sprawa wyjaśniona