Runda 2: GP Malezji
ale to i tak zawsze jest coś przewagi 
-
Majkel_xx
ja się bawilem jazda z ta smiesznakamera w pit lane i jest trochę to niebezpieczne, bo raz jak mi się paliwo naladowalo to wjechalem znowu do stanowiska pod koniec pit lane i od nowa się tankowalo...
Ja mam... wszyscy najwidoczniej też...

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Mi się jakos nie bardzo podoba ten pomysl z nieplaska trasa. -.- bo w f1 powinny być same plaskie. Niby fajnie bo jakieś urozmaicenie. Ale bez respawnow to zdjaecie sobie sprawe ile wypadania będzie?? ;p
najgorsze jest to 2 wziesienie
przy duzej predkosci jak się wjedzie fs w ten zakret to zadaleko się skacze i ciężko jest zrobić drifta na nawrotce
no ale wziesienia tez sa w F1, nie takie jak na tej trasie ale sa
przy duzej predkosci jak się wjedzie fs w ten zakret to zadaleko się skacze i ciężko jest zrobić drifta na nawrotce
no ale wziesienia tez sa w F1, nie takie jak na tej trasie ale sa
Szynpol, w 1 sezonie to po parę osób tylko do mety dojeżdżało co wyścig...
Dobrze, w F1 w końcu trzeba mieć nerwy ze stali, tu też trzeba będzie bezbłędnie jechać, żeby w ogóle ukończyć wyścig 
Sprawdziem to... rzeczywiście pasek paliwa jest cześciowo zasłonięty przez wyniki. Nie przewidziałem tego wcześniej. Jednakże da się z takim licznikiem grać (Jako tako widać ilośc paliwa). Zastosuję poprawki, przy reszcie tras z moim MT, ale nie wiem czy opłaca się to zmieniać przy Malezji, która jest już zvalitatowana... Proszę o wypowiedzenie się w tej sprawie zawodników...MISI wrote:Niech ktoś poprawi to MT w końcu, paska paliwa nie widac...
Thanks MISIemu za czujność. Reszta trasek właśnie idzie do poprawki.
nblast jak bys mogl to zmien ten pasek, bo ja jak pierwszy raz jechalem ta mape, to zauwazylem ze mi się konczy paliwo dopiero jak mi się zaczal obraz zciemniac ;/ albo ten napis warning daj trochę wyzej zeby dalo się go zobaczyc 
Dokładnie, ten napis daj trochę wyżej, bo w oczy rzuca się czerwony kolor, a nie napisGrono wrote:nblast jak bys mogl to zmien ten pasek, bo ja jak pierwszy raz jechalem ta mape, to zauwazylem ze mi się konczy paliwo dopiero jak mi się zaczal obraz zciemniac ;/ albo ten napis warning daj trochę wyzej zeby dalo się go zobaczyc
przepraszam ale jak sciagne trase to co mam zrobić?:)
tu wklejasz: Moje dokumenty\TrackMania\Tracks\Challenges\Downloadedtakise wrote:przepraszam ale jak sciagne trase to co mam zrobić?:)
Nblast przenies ten pasek wyrzej bo ktos będzie chciał sprawdzic ile paliwa ma jeszcze i się zdekoncentruje -.-
- OrdonekQ7
- Moderator
a ja powiem tak - mapa mi się nie podoba i jest chujowa bo nie jest płaska.
Pozdro.
Pozdro.

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
jak 2 mapy na 20 nie sa plaski to da się to chyba przezyc nie?OrdonekQ7 wrote:a ja powiem tak - mapa mi się nie podoba i jest chujowa bo nie jest płaska.
Pozdro.
prawdziwi kierowcy F1 też mogą toru nie lubić, ale są na niego skazani i tak nie biadolą jak wy ;D