Runda 4: GP Hiszpanii
nup, jero zawsze stawia xd
Ale ci powiedziałem, że możecie tylko jakby mnie nie było to niech spy się wszystkim zajmie ;f Ale przynajmniej już nie ma treningow i jest jak dawniej...

Wygląda na to, że serwer ligowy od isports ożył... Jak go wczoraj uruchomiłem, tak stoi, a i aseco znowu ruszyło! Dzisiejszy wyścig pojedziemy planowo na XX, ale mapka już jest na isports, także można trenować, a i jak dalej będzie działać bez problemów, to na niego wrócimy z wyścigami. Tu jeszcze jedna uwaga, ze względu na PGA za tydzień wyścigu nie ma.
- OrdonekQ7
- Moderator
Popierdoliło Wam się we łbach? -.- po co mnie wyrzucacie jak mam jechać w wyścigu?! japierdole... 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Ja pierdziu! 34 okr. gonię Khasa i Loxa i tu nagle lag... wraca do normy i out ;/
Wygra na 99,9% Kamil ;]
Wygra na 99,9% Kamil ;]
Do (chyba) 12 kolka bylem pierwszy
Potem obraz nagle zrobil się czerwony i nie wiedzialem o co chodzi, porozgladalem się po ekranie, patrze a tam wielki napis WARNING którego nie zauwazylem...
Jak już się zkapnalem osochozi to już było za pozno
Obraz był calkiem czerwony i się nic nie dalo zrobić. Przepraszam moj team Hąde.
Koniec historyjki...
Koniec historyjki...
.
3 dojechałem, Mtik 4, więc 11 punktów dla STR, więcej niz w tych dotychczasowych 3 wyscigach ;e GG top 4
Mam nadzieję że nie jesteś na mnie zły Ordonek, ale Mac mówił że ja jadę, poza tym treniłem cały tydzień;
Ważne że zdobywamy aż 11 pkt, więc nie poszło mi aż tak źle.
Za 2 tygodnie Monako, ale trasa jest (WEDŁUG MNIE) Fatalna, nie odzwierciedla prawdziwego GP Monako, i jeszcze ten podjazd, wystarczy zapomnieć zahamować i już po wyścigu.
Ważne że zdobywamy aż 11 pkt, więc nie poszło mi aż tak źle.
Za 2 tygodnie Monako, ale trasa jest (WEDŁUG MNIE) Fatalna, nie odzwierciedla prawdziwego GP Monako, i jeszcze ten podjazd, wystarczy zapomnieć zahamować i już po wyścigu.
GG all;)
P.S Donert ty na kolku traciles pol sekundy do mnie i grona a ze nie robiles takich bledow jak my to byles 1.Szkoda ze warning bo może bys coś pomieszal
P.S Donert ty na kolku traciles pol sekundy do mnie i grona a ze nie robiles takich bledow jak my to byles 1.Szkoda ze warning bo może bys coś pomieszal

ordon ssij, byłbyś 4? szczerze mówiąc wątpię... mtik pr0! ;D
kamilos i grono niezawodni...
co do mnie, zlamiłem totalnie, na 1 stopie obróciło mnie o 180 stopni, 10 sekund poszło, się zniechęciłem i przez kolejne kółka nastukałem sobie kolejne pół minuty straty... (do Bilusia, który jest lamą, bo na mecie traciłem do niego jakieś 15 sekund). ale punkt jest!
kamilos i grono niezawodni...
co do mnie, zlamiłem totalnie, na 1 stopie obróciło mnie o 180 stopni, 10 sekund poszło, się zniechęciłem i przez kolejne kółka nastukałem sobie kolejne pół minuty straty... (do Bilusia, który jest lamą, bo na mecie traciłem do niego jakieś 15 sekund). ale punkt jest!
Nastepny wyscig to będzie proba nerwow i koncentracji, kto się rozkojarzy, zapomni zahamowac, albo pierdolnie w kant bandy na szykanie to ma po wyscigu
Czemu nikt mnie nie pochwali ?
;d
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
jedynie mozna pochwalic serwer dzisiaj. . . beznadziejny :?
U mnie również wszystko było OK.
Ktoś wstawi screena?
Dziękuję
Ktoś wstawi screena?
Dziękuję
Last edited by Mtik333 on 14 November 2008, 21:24, edited 1 time in total.

Klasyfikacja kierowców po 4. wyścigu:
1. Kamilos - 36 pkt
2. Spy - 19 pkt
3. Coof - 16 pkt
4. Grono - 16 pkt
5. Mac - 15 pkt
6. Pyszo - 13 pkt
7. Maxer - 8 pkt
8. Biluś - 7 pkt
9. Donert - 5 pkt
Mtik - 5 pkt
10. Khasius - 5 pkt
11. DiabloS - 4 pkt
12. Słowik - 4 pkt
13. Loxley - 1 pkt
Ordonek - 1 pkt
Szynpol - 1 pkt
Klasyfikacja zespołów po 4. wyścigu:
1. Ferrari - 44 pkt
2. McLaren - 32 pkt
3. Scuderia Toro Rosso - 21 pkt
4. Force India - 19 pkt
5. Honda - 13 pkt
6. Toyota - 13 pkt
7. Red Bull - 5 pkt
8. Williams - 4 pkt
9. BMW - 4 pkt
10. Renault - 1 pkt
Don, za 2 tygodnie Chąda rządzić będzie, prawda? ;D.
Ogólnie mi się podobało, tylko na 17 okrążeniu spotkała mnie załamka lekka, że Don już nie pierwszy ;p.
Ogólnie mi się podobało, tylko na 17 okrążeniu spotkała mnie załamka lekka, że Don już nie pierwszy ;p.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
-
Guest
zal.ru z tym serwerem oraz z moim netem
,nie ma to jak jechac 1 okrazenie,na 1 miejscu i dup 2m za meta "time ignored" i get out to windows xDDDD no zal dupe sciska...

<- Drzwi