MiniRacingOnline
MiniRacingOnline
Taaaaa... Serv znalazlem ale te porty mam zle skierowane ;D Nie wiem jak to zorbic i nie wiem czy mi się w to chce bawic

MiniRacingOnline
Musimy się zebrac większą grupą i potrenowac trochę :p Ja tam nie wiem jak ustawiac te porty, Psikuta też tak miał, i udało mu się grać jak parę miechów temu w to graliśmy, więc może on wam powie jak to zrobić 
MiniRacingOnline
Fajne to, ale więcej ludzi trzeba ;D
MiniRacingOnline
Ja bym zagrał tylko te porty.... nie wiem jak zrobić jak ktos powie jak to zagram z checia 

- OrdonekQ7
- Moderator
MiniRacingOnline
O 18 albo 20. ;] No chyba, że coś koło 23 chcecie. 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
MiniRacingOnline
mam maly problem ;p zrobilem se konto i nei wiem jak się do niego polaczyc ;p
daje gre online i tam gdzie jest sterowanie itp. daje dalej pyta się czy zarejestrowac czy polaczyc. i tu zaczyna się problem, nie mogę wpisac swojego loginu
hasło mogę ale login jest wpisany(nick z gry offline) kto wie jak torozwiazac ?
daje gre online i tam gdzie jest sterowanie itp. daje dalej pyta się czy zarejestrowac czy polaczyc. i tu zaczyna się problem, nie mogę wpisac swojego loginu
MiniRacingOnline
musisz się zarejestrować.
MiniRacingOnline
Dziś o 20, ok ?
Problem portów rozwiązujecie w ten sposób : Start > Panel Sterowania > Zapora Systemu Windows > Ustawienia > Wyjątki > Dodaj port... tam wpisujecie numer portu 6500, typ portu UDP, jakąś nazwę, np. MiniRacingOnline, i OK. Jeżeli jeszcze będzie źle, to w liście wyjątków dodajcie program MiniRacingOnline, oczywiście zaznaczając go przy tym
Oczywiście sprawdzalność nie jest 100%, ale innego sposobu nie widze jakoś...
Problem portów rozwiązujecie w ten sposób : Start > Panel Sterowania > Zapora Systemu Windows > Ustawienia > Wyjątki > Dodaj port... tam wpisujecie numer portu 6500, typ portu UDP, jakąś nazwę, np. MiniRacingOnline, i OK. Jeżeli jeszcze będzie źle, to w liście wyjątków dodajcie program MiniRacingOnline, oczywiście zaznaczając go przy tym
Oczywiście sprawdzalność nie jest 100%, ale innego sposobu nie widze jakoś...
MiniRacingOnline
Działa sposob macka !! jak by co to jest sposb na viscie wiec na xp może być inaczej .

MiniRacingOnline
ja się mogę spóźnić, bo rh gra spara i wypada żeby cl był ;D
MiniRacingOnline
narazie to trzeba czekać na macka z serverem :>
MiniRacingOnline
Loxley wrote:musisz się zarejestrować.
zrobilem se konto i nei wiem jak się do niego polaczyc
MiniRacingOnline
sorry, musk mi przylagował i nie doczytałem tego o zrobieniu konta ;D
MiniRacingOnline
Serwer stoi teraz, gram z Kamilosem, pw - piesek . Wbijajcie ;d O 20 tez będzie ;pDerty wrote:narazie to trzeba czekać na macka z serverem :>
MiniRacingOnline
zassałem i zrobilem registerke dorąbana gierka tylko mam problem ze sciagnieiem all tras i tego gdzie je wrzucic.
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
MiniRacingOnline
kolejny problem sdf :X w końcu udalo się zalogowac i kiedy daje dalej(zeby wyscig już był) to pisze mi ze nie wybralem zadnego konto i czy chce być obserwatorem ;f
MiniRacingOnline
znaczy ch***wo się zalogowaleś
MiniRacingOnline
Musisz najpierw założyć konto w grze o tym samym loginie, którego użyłes przy rejestracji na stronce.
Zakładam serwer teraz. Może ktos pogra?
Zakładam serwer teraz. Może ktos pogra?