NC2 - Round 1 - POL vs ALG >>> 3:0

Zeo
nawro

Post by Zeo »

Pierwszy dzień, pierwsze czasy i trochę o trasach:

Speedracer - 1.14.20 - no gorsza trasa C tego wykonawcy niż w NC1, ale zakręty są całkiem ciekawe. 2 okrążenia :?:

MrA - 58.30 - jak na razie to tyle, a trasa? Zakręty gorsze, ale całkiem spodobał mi się ten skok w prawo z TV bloków na drogę

PHP - 57.87 - a uzyskałem to z wielkim trudem. Trasa potrafi wnerwić. A teraz powiem 5 słów o sobie - JA SIę TU NIE NADAJę. naprawdę, nie będziecie żałować jeśli mnie tu zmienicie
Image
Image
Wally
Team Poland

Post by Wally »

wiec:
poprawilem rekordziki zeby was zmobilozowac :D

MrA - 57:87 ... again! nie cierpie tej trasy za te 180tki zesz kur! ile mozna!
PHP - 57:32 - to już co innego trasa zajebista!
SpeedraceR - 1:13:87 - nie lubie jej :P
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Zeo
nawro

Post by Zeo »

dołączam się do grona poprawiaczy Wally ;) Drugi dzień przynosi skutki

SpeedRacer : 1.13.71 -0.49

MrA :
57.50 -0.80

PHP : 57.31 -0.56
zmieniam zdanie o sobie co do tej mapy. Jednak wam się tu przydam, trening zrobił swoje i pozwolił mi ją dobrze opanować. ;)

odkryłem jednak że jesteśmy odwrotnościami Wally. Ja właśnie trasę MrA lubię za te 180-tki, Speedracera też lubie, a PHP jest ch****a
Image
Image
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

No, bardzo ładnie chłopaki. Trenujcie tak dalej, a Algieria zostanie zmieciona :)
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

Mam pewne problemy przez co ni chu... nie mogę się skoncentrowac na jezdzie. Nie wiem czy będę w stanie pojechac te najblizsze mecze. Wiem, ze mogę zrobić dużo lepsze czasy (MrA 57:10, PHP 56:80, SR 1.12:90), ale jak już mam odpowiednia przewage to pieprzne gdzies zawsze.
Wally
Team Poland

Post by Wally »

o to Khas masz zajebiste czasy :OO
Nawro tez ładnie :) A nienawidze 180tek za to ze czesto na nich dostaje poslizgu, mam do nich zle wyczucie, po prostu w nich liczy się ogranie, wyczucie. którego mi brak, mam nadzieje ze opanuje to i się przydam :)
Khas kurde masz pro czasy :) Ja potrenuje, ale coz, czasu od groma nie ma wiec staram się poswiecic go treningowi :P I mam nadzieje ze będzie coraz lepiej, na mra jestem w stanie poprawic do 57.4 gdzies (slabo na niej jeżdżę w porównaniu do reszty) na speedracerze do 1.13 gdzies (ale tu to jak wiadomo bywa roznie :D) a na php jest mozliwe 56.5 gdyby zsumowac te moje dobre przeazdy to by taki czas wyszedl:P
wiec postaram się i radze kazdemu tez bo z Algieria mecz będzie jednym z kluczowych, na otwarcie nie znamy ich, będzie ciężko ale jeśli ich pojedziemy to dalej będzie z gorki ! :)
milkego treningu, jadziem Nawro gonimy Khasiusa czasy :D
Image

Toxic
Jeździ konno

Post by Toxic »

Dłużej grałem tylko php... 56.66 :) Nie lubie co prawda map z zakretasami takie jak tu ale ta jest znośna. Jak mnie ktos nauczy branie tych 180-ek to będzie poniżej 56 :D pozdro
----------------------------------------------
Image
Wally
Team Poland

Post by Wally »

teraz tak....

MrA - 57:51 - skuuuuurrrrrrrrrrrr.......... mapa denna dno tragedia zal zenada gooooooowno !!!!!!! w skali 1-10 na 3....
PHP - 56:94 - 9/10 skuzwiony 1 zakret... ale ma chlopak talent
Speedracer... dalej ten sam czas... chlopak robil mape w 5 minut... się spieszyl... nie podoba mi się...

ludzie kto wybral te mapy? rozumiem MrA jeszcze jest znosna mapa bo skilla w niej trzeba (chodź poczatek ma tragiczny koncowke tez) ale speedracer to ja nie wiem za co ta mapa bierze udzial...
Image

tomaszg
Jeździ konno

Post by tomaszg »

a moje czasy to:
PHP - 57:88
MrA - 58:89
Speed - 1:15:60
jezdzilem w sumie jakieś 30min wiec czasy raczej popraiwe jeszcze :-)
pozdrawiam
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Ok a oto plan działania.

22.10.2006 o 19:00 kwalifikacje. Meczyk zaś będzie rozgrywany o 20:00
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

trochę mi te godziny nie pasuja, szczegolnie 19. Postarajcie się jakos tak namieszac, zeby kolo 21 meczyk wypadl, :D (jeżeli chcecie zebym jechal). Bo prawdopodobnie najwczesniej to się o 20:30 zjawie, wczesniej to marne szanse.
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Mysle ze to ty powinienes miec pewne miejsce a nie nawro ;). Wczoraj jezdziles calkiem dobrze, z nawro gralem mecz z GT i wypadl gorzej po drugie go nei było po 3 będzie na kwalifikacjach. zobacyzmy co powie wiadp:)

edit: hmm na C na pewno zdazysz a tam byles najlpeszy wiec warto bys jechal
*... i wszystko jasne.
Wally
Team Poland

Post by Wally »

:) Khas coz wczoraj wypadl najlepiej i on powinien być pewniakiem :) Nie widzialem Nawro w akcji :P
Ale panowie trenujemy trenujemy bo wczoraj widac było lekkie braki, a Bialorus nie wiadomo jak się ma do poziomu Algierii i trzeba być przygotowanym na ciezki mecz! :)

dobra dziś poprawianie PB :)

Speedracer - 1.13.63
PHP - 56.49
MrA - 57.51

poprawki w toku ;)
Image

wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Powiem tak

Khasius i nawro nie muszą być na kwalifikacjach. Khasius już wielokrotnie pokazał, że jest obecnie jednym z najlepszych graczy Team Poland, dlatego w momencie jak się pojawi automatycznie będzie grać. Mam do Khasiusa pełne zaufanie bo jest to gracz światowej klasy z profesjonalnym podjejściem do sprawy.

nawro to nawro, jeżeli on nie powinien być w pierwszej 5 to kto ?
Po prsotu klasa i doświadczenie
Wally
Team Poland

Post by Wally »

w takim razie szykuje się zazarta walka o 3 pozostałe miejsca ;) będzie się dzialo :))))))))
Nawra w akcji n a tych trasach nie widzialem ale skoro wiadp mowi ze tak ma być to tak będzie :) i fakt ze Nawro to swiatowa klasa :) coz jedziemy z nimi panowie !!!!!!!!!!1 :)
Image

Majak
Doświadczony driver

Post by Majak »

mnie niestety nie będzie na kwalifikacjach sory chłopaki ale coś mi wypadło ;/ powodzenia w meczu !!
nawias
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by nawias »

wally niezle pb.

jednak tak jak już wczesniej mowilem lepiej jest cwiczyc opanowanie na trasie zeby nie popelniac zadnych bledow chociazby kosztem lekkiego zwolnienia. Wczoraj to nas zgubilo ze przewaznie w pierwszej piatce sytuowalo się 3 graczy blr i tylko 2 naszych, a te pierwsze miejsca sa najwazniejsze bo najlepiej punktowane. gdybysmy tak jezdzili każdy zawsze poniżej minuty na A i B to spokojnie bysmy wygrali, czego potwierdzeniem byla trzecia mapa na której ciężko jest popelnic duży blad. gl dzisiaj
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

moim zdaniem d; nie wypisuje tu moich pb na tych trasach , bo wsumie to jest nie potrzebne ;) niewazne jaki czas , wazne jak się pojedzie na kwalifikacjach i w meczu ;X np wczoraj niesadzilem ze będę jechal d; staralem się nie nie bylem ostatni !;d mhahaha :D
Wally
Team Poland

Post by Wally »

nom pb swoja droga, dobra jazda swoja :)
O to chodzi ze, te WRki sa bite w sposob ryzykowny tzn sa na styk. czasy o 0.5-1.5s lepsze od moich, ale wszystko jest robione poslizgami wyzykownymi ktore wyjda mi może z raz na 10 prob. Ja tam staram się jeździć po ludzku, normalnym hamowaniem a nie poslizgiem na farta ;)
Coz wlasnie nie mozna popelniac bledow, na PHP o blad łatwo... niestety.
Mam nadzieje ze dobrze w meczu pojdzie i uda nam się to najwazniejsze czyli odniesc zwyciestwo.
Image

wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Dobra pojadę dzisiaj w kwalifikacjach :)
Post Reply

Return to “Nations Cup 2”