RGS - dlaczego tak, a nie inaczej?
A najlepsze jest to, że to ON ZŁAMAŁ REGULAMIN mając inny nick niż powinien. I tyle w tym temacie!
jak w państwie polskim, są równi i równiejsi... bez komentarza. to jest po prostu skandal k**wa.
RGS miał 15 minut. NAR 19 minut. Straszne, naprawdę. Tym bardziej że w przypadku NAR też był efekt losowy w postaci wywalenia serwera (nie wiem jak było) i dostali za to karę. Proszę bardzo, jak ładnie.Każda drużyna miała jedno podejście. Ta drużyna w sumie miała 19 minut kwalifikacji.
Jakby PGSowi wywaliło serwer, to by kary nie było.
Jakby nasz serwer lagował niemiłosiernie (a lagował kiszonowi, dlatego taki słaby czas) to byśmy musieli sobie radzić, a gdyby były lagi na PGSu to by mogli sobie znaleźć inny.
Ja to tak widzę, tak to dla mnie wygląda i tyle.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Widać admini biorą przyklad z naszych polskich politykow.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Noo jest udowodnione, że skoro pisali nicki -> Tymi się posługują co za tym idzie -> na kwali je mają. Wszyscy inni powinni dostać kopa w dupe nawet bez słowa... to że Yo_oo skomentowała to tylko a nie od razu wywaliła tego gracza to jej dobre serce >.> a Wy jeszcze narzekacie, że ona jest ta zła i niedobra...

A ja nie rozumiem jednej rzeczy.
Yo_oo przeszkodziła temu graczowi RGS tak? W jaki sposób? Jeżeli gracz jedzie na dobry wynik, to nie powinien patrzeć na czat, jak ludzie rozmawiają czy piszą, tylko NA DROGĘ!! TAK NA DROGĘ. Powinien patrzeć jak droga ta się układa, jak auto wchodzi w zakręty itp.
JEDNYM SŁOWEM: SKUPIĆ SIĘ NA JEŹDZIE BARDZIEJ NIŻ NA CZACIE.
Może i pi***olę, ale takie jest moje odczucie....
Yo_oo przeszkodziła temu graczowi RGS tak? W jaki sposób? Jeżeli gracz jedzie na dobry wynik, to nie powinien patrzeć na czat, jak ludzie rozmawiają czy piszą, tylko NA DROGĘ!! TAK NA DROGĘ. Powinien patrzeć jak droga ta się układa, jak auto wchodzi w zakręty itp.
JEDNYM SŁOWEM: SKUPIĆ SIĘ NA JEŹDZIE BARDZIEJ NIŻ NA CZACIE.
Może i pi***olę, ale takie jest moje odczucie....
dziwne ze yo_oo rozproszyla tylko Majhała a reszta jechała do konca?
) boo ? bo zrobili lepsze czasy
??

a ja bym proponował za nie przestrzeganie regulaminu... RGS + 0.20 ;]
XST!
PGSu w to nie wciagaj, bo PGS tu nigdzie nie zawinil...Bilus wrote:RGS miał 15 minut. NAR 19 minut. Straszne, naprawdę. Tym bardziej że w przypadku NAR też był efekt losowy w postaci wywalenia serwera (nie wiem jak było) i dostali za to karę. Proszę bardzo, jak ładnie.Każda drużyna miała jedno podejście. Ta drużyna w sumie miała 19 minut kwalifikacji.
Jakby nasz serwer lagował niemiłosiernie (a lagował kiszonowi, dlatego taki słaby czas) to byśmy musieli sobie radzić, a gdyby były lagi na PGSu to by mogli sobie znaleźć inny.

od nas się proszę od***ać bo zjade jak bura suke !Bilus wrote:RGS miał 15 minut. NAR 19 minut. Straszne, naprawdę. Tym bardziej że w przypadku NAR też był efekt losowy w postaci wywalenia serwera (nie wiem jak było) i dostali za to karę. Proszę bardzo, jak ładnie.Każda drużyna miała jedno podejście. Ta drużyna w sumie miała 19 minut kwalifikacji.
on tylko podaje przykład, że są równi i równiejsi tutaj. a wasze posty świetnie to podkreślają. jak coś tylko na pgs idzie to od razu wielki szum, a takich nas czy nar czy tam nn to można jeb** jak się chce.
Last edited by Lox on 11 January 2009, 22:59, edited 1 time in total.
Miałem to pisać, ale po co sobie strzepic jezyk.mat154 wrote:PGSu w to nie wciagaj, bo PGS tu nigdzie nie zawinil...Bilus wrote:RGS miał 15 minut. NAR 19 minut. Straszne, naprawdę. Tym bardziej że w przypadku NAR też był efekt losowy w postaci wywalenia serwera (nie wiem jak było) i dostali za to karę. Proszę bardzo, jak ładnie.Każda drużyna miała jedno podejście. Ta drużyna w sumie miała 19 minut kwalifikacji.
@Szopus: ;* ;P

popieram herbatki
To chyba niezbyt trafny ten przykład.Loxley wrote:on tylko podaje przykład, że są równi i równiejsi tutaj.

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
LOL, NAR odpadlo , poniewaz serwer padl, ich wina ? z przymusu to zrobili bo im nie szlo? no bez jaj... to oczywista sprawa, ze chlopakom serwer nawalil i wylaczyl się...
co do RGS.. niech admini podejma "wlasciwa" decyzje. bądź jeśli nie macie pomyslu niech RGS i RH jada jeszcze raz mape , i kto lepszy ten PL, kto gorszy TL.
( wiem , durny pomysl, no ale bynajmniej zrozumialy dla wszystkich, i ma rownouprawnienia
)
co do RGS.. niech admini podejma "wlasciwa" decyzje. bądź jeśli nie macie pomyslu niech RGS i RH jada jeszcze raz mape , i kto lepszy ten PL, kto gorszy TL.
ja się nie chce wtrącać ale mi się zdaje ze nie będzie miłych emocji na PL7
"swiezak Ty się nie wpieeeerdalaj" !!Loxley wrote:on tylko podaje przykład, że są równi i równiejsi tutaj. a wasze posty świetnie to podkreślają. jak coś tylko na pgs idzie to od razu wielki szum, a takich nas czy nar czy tam nn to można jeb**ć jak się chce.
jeśli się deklarowal na tmpolska na nick Majhał a niemial go na kwali to ma problem
) powinien poniesc konsekwencje za to np. Bab RGS !
albo kara czasowa
)

<- Drzwi