Dostałem bana
Dostałem bana
"powód? cheaty."
dowód?
dowód?
Dostałem bana
nie mam dowodów, ale Ace był i może potwierdzić. o screenie nie pomyślałem nawet. Ale On był, widział.
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Dostalem bana
proszę o odblokowanie sandra__2001 na Hard Trick Crazy 
- Jack Bauer
- Moderator
Dostałem bana
powiedz, dlaczego dostałeś bana. Jeżeli za kody to nikt Cię nie odbanuje, bo czity to zuo. Opisz za co dostałeś. Może ktoś z adminów tego serwera tu zagląda.
Dostałem bana
Na H.T.C każdy skraca droge sami mie tego nauczyli wiec kiedy udalo mi się przejechac szybciej ,gosc z pierwszego miejsca wstawil mie na glosowanie i tak wylecialem. Jak mozna jechac ok jak cie w bambuko robia . Powinni wszysc dostac bana . Czasy na nie_kturych trasach sa tak wysrubowane ze nie da rady przejechac .Zbakany wrote:powiedz, dlaczego dostałeś bana. Jeżeli za kody to nikt Cię nie odbanuje, bo czity to zuo. Opisz za co dostałeś. Może ktoś z adminów tego serwera tu zagląda.
Dostałem bana
czyli za przejechanie cutem?
Dostałem bana
już jestem odblokowany .envy wrote:czyli za przejechanie cutem?
To dobra zabawa.
Dostałem bana
a mowie, ze zle? 
tylko chce się upewnic o czym mowisz
tylko chce się upewnic o czym mowisz
Dostałem bana
Bry, więc tak, dzisiaj wszedłem sobie na serwer klanu "Unforseen" ( woj. opolskie), przywitałem się po czym odpowiedziano mi słowem "wypi*******" i zostałem zbanowany ^^
PS. Z tego co wiem to ktoś z tego klanu jest zarejestrowany na tym forum.
Mój login to. dawidpl7
PS. Z tego co wiem to ktoś z tego klanu jest zarejestrowany na tym forum.
Mój login to. dawidpl7
Dostałem bana
nie wpierdoliłeś się na tren przypadkiem
?
Dostałem bana
wczoraj wieczorem wbijam na heaventracker.org a tu "Logowanie nieudane!
To konto zostało zablokowane."
Jak by ktos mogl to bylbym wdzieczny...
To konto zostało zablokowane."
Jak by ktos mogl to bylbym wdzieczny...

hyhy
TeamLeszno
Witam
Wszedlem dzisiaj rano na TeamLeszno, przejchalem raz trase (nawetnie dojechalem do mety) i od razu ban na ip. Totalnie nie mam pojecia dlaczego, jezdzilem na tym serwie już od jakiegoś czasu, moj nick maxart. może ktos pomoc?
Pzdr
Wszedlem dzisiaj rano na TeamLeszno, przejchalem raz trase (nawetnie dojechalem do mety) i od razu ban na ip. Totalnie nie mam pojecia dlaczego, jezdzilem na tym serwie już od jakiegoś czasu, moj nick maxart. może ktos pomoc?
Pzdr
Dostałem bana
Dostalem bana serwie p4g i bot boys. proszę o odbanowanie mnie
ip 87 207 196 102
ip 87 207 196 102
Last edited by sosotos on 22 October 2009, 17:02, edited 2 times in total.
Dostałem bana
Skoro dostałeś bana na dwóch serwach, to chyba jednak mieli ważny powód. Powiedz, dlaczego cię zbanowali?
Dostałem bana
Na serwie p4g niejaki bart akurat zbanowal z jednej chwili wszystkich ktorzy mieli mało znany nick. Na serwie bot boys to sam nie wiem czy ktos mnie zbanowal czy serwer, jadę sobie trase pl-hubi i nagle ban (czitów nie uzywam;p)
Dostałem bana
Dokładnie to samo miałem co soso na serwie bot boysow ;] i mam bana cały czas.
Dostałem bana
Wszedłem sobie wczoraj na serwer POLISH LEAGUE 8 żeby potrenować trochę traski i po może 1 min kaktus napisał coś w stylu "aaa jeb*** xx chce opanować serva!" i ban -.- Myślałem z początku że to na krótko i sobie ktoś jaja robi, ale bana mam do teraz. Fajnie jak by mnie ktoś odblokował bo nie zrobiłem nic złego, niezgodnego z regulaminem, nikogo nie obrażałem nawet w sumie nie zdążyłem napisać nic poza "hi all"...
Login: jeronnan
Login: jeronnan

Dostałem bana
P4G server
login : mazum
za co ? za nick..
login : mazum
za co ? za nick..
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Dostałem bana
Soso, masz zdjętego bana.
Jeśli ktoś ma jeszcze u nas bana i chce go mieć zdjętego, niech poda tu swoje IP - bo wszystkie poszły na IP właśnie, bez soso jest tego jeszcze 13 sztuk.
Jeśli ktoś ma jeszcze u nas bana i chce go mieć zdjętego, niech poda tu swoje IP - bo wszystkie poszły na IP właśnie, bez soso jest tego jeszcze 13 sztuk.

Dostałem bana
a czy te bany nie były przypadkiem na multilapach? bo coś ostatnia wersja serwera dedykowanego od nadeo wydaje się trochę wadliwa i sama banuje-.-