[GŁOS] Najlepszy klan

Najlepszy klan

Poll ended at 26 January 2009, 20:08

D-Link PGS
37
36%
HardPlay
5
5%
Team Cioci Wiesi
51
50%
Fear Factory X-Fi
9
9%

Total votes: 102

CraDleS
Zaczyna szaleć na ulicach

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by CraDleS »

wlasnie ze nie, jeśli mialoby to oznaczac 'najfajniejszy klan' to byloby raczej w kategorii FUN;] dlatego tez osobowosc sceny w FUN nie oznacza najbardziej zasluzonego w normalnych kategoriach...
I pewnie by jeszcze SMD tutaj był,czy tam xD :P

:winner: PGS -PL6,PL5.Sądze,że stykają takie osiągnięcia i potwierdzają kto jest najlepszy.
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 ;)
Image
Diav3l
Emerytowany Admin

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by Diav3l »

Jeśli chodzi o osiągnięcia to wątpię by jakikolwiek Polski team miał ich tyle co my grając przez następne 3 lata. Ale cóż, widać, że większości się chyba tematy pomyliły :wink:

[ Dodano 20 stycznia 2009, 17:42 ]
Między ,,Twój ulubiony klan" a ,,Najlepszy klan" jest mała różnica.
Image
ImageImage
ShaDDy
Emerytowany Admin

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by ShaDDy »

Diav3l wrote:Między ,,Twój ulubiony klan" a ,,Najlepszy klan" jest mała różnica.
zazdroscisz ze nas nie lubiom i tyle
Pawel
Team Poland

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by Pawel »

Ej, coś jest nie tak, my zawsze jesteśmy forowani, jakby to nas RGS wyeliminowało z PL7, to to miejsce i tak byśmy zamiast nich dostali, bo nas lubią .*
Image
Psik
Pirat drogowy

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by Psik »

nie ma to jak się upominać o głosy xD
Pawel
Team Poland

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by Pawel »

Nom, jesteśmy zażenowani, że przegrywamy, bo, jak wiadomo, PGS przegrywać nie umie.
Image
Jarecki
Pirat drogowy

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by Jarecki »

ej ludziki wyluzujcie :) to tylko awords :) jak było każdy wie :)
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by Khasius »

Lac na to, to tylko zabawa. :P Wygramy PL7 (teoretycznie jak na razie), a i tak będziemy nupy. I ch**, mnie to nie przeszkadza. :D
Image
Bilus
Moderator

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by Bilus »

Ja tam wiem, że w zeszłym roku PGS się okazał najlepszy, ale ja popieram akcję Podaruj Dzieciom Słońce, i zagłosowałem na TCW * . Niech mają, a co! ;D.
Image
[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
ShaDDy
Emerytowany Admin

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by ShaDDy »

Bilus wrote:Ja tam wiem, że w zeszłym roku PGS się okazał najlepszy, ale ja popieram akcję Podaruj Dzieciom Słońce, i zagłosowałem na TCW * . Niech mają, a co! ;D.
czyli ze TCW prowadzi jakieś nielegalne akcje? bana hoiom!
mat154
V.I.P.

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by mat154 »

Wykluczyc z PL7!!! :D

************************<z pozdrowieniami dla mor_ola> :P
Image
IrRed
Emerytowany Admin

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by IrRed »

ale się spinacie OMG xDD ... chillout xD

[ Dodano 20 stycznia 2009, 19:51 ]
Bilus wrote:Ja tam wiem, że w zeszłym roku PGS się okazał najlepszy, ale ja popieram akcję Podaruj Dzieciom Słońce, i zagłosowałem na TCW * . Niech mają, a co! ;D.
preferowałbym 'Podaruj Cioci Flaszkę' ... ta akcja bardziej nam odpowiada, przynajmniej w tym wypadku :D ...
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
chybeck
Pirat drogowy

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by chybeck »

1. jak dziennikarze nie wiedzą co znaczyły słowa Palikota "prostytuować" tak tutaj niewiele osób wie, co znaczy "najlepszy". jest to stopniowanie od dobry, a jak wiemy słowo dobry ma dwa znaczenia, dobry w czymś, a więc na realia tmnf najbardziej skillowy, ale ma też znaczenie dobry, jako miły, działający prawie, nie będący złym. jeżeli ktoś nadal uważa, że słowo najlepszy jest jednoznaczne zapraszam do lektury słownika języka polskiego.

2. pl6 było dawno, kto zostanie zwycięzcą pl7, czyli w najbardziej miarodajnego środka na to, kto jest na daną chwilę najbardziej zaangażowanym i przygotowanym klanem polskiej sceny okaże się za kilka tygodni, ale nie musicie wymieniać waszych osiągnięć. równie dobrze my (tcw) możemy powiedzieć, że skupiliśmy się bardziej na ogólnoświatowym turnieju, bo zaszliśmy w nim dalej więc jesteśmy lepsi, ale to by było głupie. poza tym głosowanie nigdy nie było obiektywnym środkiem do poznania prawdy.

tyle ode mnie, na pewno wzbudzę polemikę:)
Coof
Osiwiał za kierownicą

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by Coof »

D-Link PGS|Coof: "pl6 było dawno, kto zostanie zwycięzcą pl7, czyli w najbardziej miarodajnego środka na to, kto jest na daną chwilę najbardziej zaangażowanym i przygotowanym klanem polskiej sceny okaże się za kilka tygodni"

Pragnę tylko zauważyć, że Awardy to nie nagrody za to, co jest na daną chwilę, a podsumowanie roku. Uważam, że jesteście super zajebistym zespołem, ale oddając głos kliknąłem na te kulke obok D-Link PGS.

A to, że w STC zaszliscie dalej faktycznie dobrze o was swiadczy. Tu nie ma mowy o tym, że my trafilismy na lepszego przeciwnika. Głupie tłumaczenie to jest. Chciałbym jednak jeszcze raz powiedzieć, że powinnismy patrzeć na całokształt :)

Nie chcę, by moje slowa zostały źle zinterpretowane. Nie krzyczę, bo jestem z PGSu to tylku z nimi trzymam sztame. Zwyczajnie wydaje mi się, że realne postrzeganie pewnych spraw zostało zachwiane przez ostatnie wybryki jakuba. To naturalnie tylko moja, subiektywna opinia. Tyle :) A jak TCW wygra to tylko będziemy mieli większą mobilizację, by w PL7 pokazać na co nas stać. Pozdro :)

TMPL Crew` Coof: GŁOSOWANIA SĄ AKTYWNE DO PONIEDZIAŁKU WŁĄCZNIE. Niech panowie cioty z PGSu tu nie płaczą. Jeszcze nic nie przegrane. A tak w ogóle to jest wolne głosowanie. Jou.
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by ShaDDy »

chybeck wrote:1. jak dziennikarze nie wiedzą co znaczyły słowa Palikota "prostytuować" tak tutaj niewiele osób wie, co znaczy "najlepszy". jest to stopniowanie od dobry, a jak wiemy słowo dobry ma dwa znaczenia, dobry w czymś, a więc na realia tmnf najbardziej skillowy, ale ma też znaczenie dobry, jako miły, działający prawie, nie będący złym. jeżeli ktoś nadal uważa, że słowo najlepszy jest jednoznaczne zapraszam do lektury słownika języka polskiego.

2. pl6 było dawno, kto zostanie zwycięzcą pl7, czyli w najbardziej miarodajnego środka na to, kto jest na daną chwilę najbardziej zaangażowanym i przygotowanym klanem polskiej sceny okaże się za kilka tygodni, ale nie musicie wymieniać waszych osiągnięć. równie dobrze my (tcw) możemy powiedzieć, że skupiliśmy się bardziej na ogólnoświatowym turnieju, bo zaszliśmy w nim dalej więc jesteśmy lepsi, ale to by było głupie. poza tym głosowanie nigdy nie było obiektywnym środkiem do poznania prawdy.

kto tu się spina :O :D

myslalem ze łatwo zauwazyc ze zdanie "oczywiście nie potrafie pogodzic się z porazka^^" jest rownoznaczne z zastrzezona gwiazdka mor_rolona, na której uzywanie nadal nie otrzymalem zgody od niego :(
s4JL4s
Doświadczony driver

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by s4JL4s »

XX powahhhh!!!
Fefan

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by Fefan »

damianhhh wrote:
chybeck wrote:1. jak dziennikarze nie wiedzą co znaczyły słowa Palikota "prostytuować" tak tutaj niewiele osób wie, co znaczy "najlepszy". jest to stopniowanie od dobry, a jak wiemy słowo dobry ma dwa znaczenia, dobry w czymś, a więc na realia tmnf najbardziej skillowy, ale ma też znaczenie dobry, jako miły, działający prawie, nie będący złym. jeżeli ktoś nadal uważa, że słowo najlepszy jest jednoznaczne zapraszam do lektury słownika języka polskiego.

kto tu się spina :O :D

myslalem ze łatwo zauwazyc ze zdanie "oczywiście nie potrafie pogodzic się z porazka^^" jest rownoznaczne z zastrzezona gwiazdka mor_rolona, na której uzywanie nadal nie otrzymalem zgody od niego :(
Shad to zdanie jest rownoznaczne z gwiazdka. Ale wypisywanie swoich osiagniec i "namawianie" do glosowania na swoj team, już pod ironie bym nie podciagnal. Wy się chwalicie wygraniem PL6 itd, a Chybeck mowi o tym ze ledwo co przegralismy z wicemistrzami swiata. Wspomnial tez ze slowo: "najlepszy" mozna dwojako interpretowac i ja się z nim zgadzam. Wiec spinanem bym tego nie nazwal. Po prostu zwykla odpowiedzia.

a tak w ogole to serio, wyluzujcie trochę. Co z tego ze przegracie awarda, jak mozecie wygrac PL7 i pokazac ze jesteście lepsi w grze, co wcale nie znaczy ze będziecie lepsi pod wzgledem atmosfery itp.
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by Jakub »

@chybeck, fefan

absolutnie nie chce się klucic z wami, wiecie, ze was bardzo lubie, ale prawda jest taka, ze w roku 2008 były, kolo indiwidualnych turniejow o których wynikach już wystarczajaco było mowione,
3 turnieje druzynowe w polsce: PL5, PL6 i EGRC.

wszystkie te turnieje zkonczylismy na 1. miejscu, a bezposrednio 3 razy was pokonalismy nie oddawajac wam ani jednej mapy:

PL 5, PGS - TCW 3:0 (21:5)
PL 6, PGS - TCW 3:0 (21-5)
EGRC, PGS - TCW 2:0 (14:8 )

patrzac na te resultaty, naprawdę mozna siebie zdziwic wynikem votingu.
ShaDDy
Emerytowany Admin

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by ShaDDy »

Fefan wrote:a tak w ogole to serio, wyluzujcie trochę. Co z tego ze przegracie awarda, jak mozecie wygrac PL7 i pokazac ze jesteście lepsi w grze, co wcale nie znaczy ze będziecie lepsi pod wzgledem atmosfery itp.
ehe, a skad Ty, czy ktokolwiek inny spoza teamu może wiedziec, jaka atmosfera panuje u nas? :P wiec wracamy do tego, ze wszystko przez hoia jakopa;]
Fefan

[GŁOS] Najlepszy klan

Post by Fefan »

damianhhh wrote:
Fefan wrote:a tak w ogole to serio, wyluzujcie trochę. Co z tego ze przegracie awarda, jak mozecie wygrac PL7 i pokazac ze jesteście lepsi w grze, co wcale nie znaczy ze będziecie lepsi pod wzgledem atmosfery itp.
ehe, a skad Ty, czy ktokolwiek inny spoza teamu może wiedziec, jaka atmosfera panuje u nas? :P wiec wracamy do tego, ze wszystko przez hoia jakopa;]
nie wiem. Interpetuje tylko aktualne wyniki glosowania :P
Fakt... Jakop to Twoja wina!!!
Locked

Return to “Polish TM Awards 2008”