Polish TrackMania Awards 2008 - Podsumowanie

Czy podobały Ci się tegoroczne Awardy?

Poll ended at 02 February 2009, 21:32

Bardzo! Kawal dobrej roboty!
28
39%
Jest Ok. Nie mogę nic wiekszego zarzucic.
32
44%
Nic specjalnego. każdy by tak potrafil to przeprowadzic.
6
8%
Kiepsko, ale moglo być gorzej.
1
1%
Dno.
5
7%

Total votes: 72

Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Fefan »

a ja dziekuje za wszystkie oddane glosy... Szczegolnie za te oddane na TCW :D
Image
Image
Image
Diav3l
Emerytowany Admin

Post by Diav3l »

Jeśli chodzi o awardy to kawał dobrej roboty, jeśli chodzi o zwycięzców to jestem bardzo zaskoczony niektórymi wynikami. Szczególnie chodzi mi o kategorie Najlepszy gracz, Najlepszy polski team, Najlepszy film no i trochę Najbardziej zasłużony dla sceny(chodzi o niedocenienie hstv). Ale nie będę już rozwijał tematu bo nie chce się z nikim kłócić. Aha no i dziękuję tym którzy zagłosowali na mój serwer.
Image
ImageImage
TheViP
Emerytowany Admin

Post by TheViP »

Awardy spoko zrobione, fajnie wygladaja itd

Ale co do wyników to się nie będę wypowiadac no mnie potem wszyscy zjebią :)

:)
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

nice wyszły awardy w większości Ci na których zagłosowałem wygrali wiec nie myliłem się. Szkoda tylko ze mój faworyt na najbardziej zasłużonego dla sceny KonradM nie zajął nawet miejsca na podium ale cóż. To tylko Awardy a każdy kto był chocby na PGA wie ile Konrad się napracował i docenia to. pozdro

@TheSsij-A ja Cie zajebie jako pierwszy za wykręcenie suta xD Jeszcze się policzymy :P

[ Dodano 28 stycznia 2009, 9:11 ]
weźcie kurde czemu tutaj edit nie działa ??? ;/ łeeee no ołkej Vip pisz śmiało kara i tak Cie nie minie ^^
TheViP
Emerytowany Admin

Post by TheViP »

Słowik, teraz za 2 naraz będę ciągnoł :D
Szynpol
Pirat drogowy

Post by Szynpol »

Coof wrote:Szynpol, Twoja tabelka kłamie! (żart).
Ehehe ;p. Mogilscie jeszcze dac kategorię: "najbardziej kłamliwa tabelka dotycząca polskich teamów" ;p
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Szynpol wrote:
Coof wrote:Szynpol, Twoja tabelka kłamie! (żart).
Ehehe ;p. Mogilscie jeszcze dac kategorię: "najbardziej kłamliwa tabelka dotycząca polskich teamów" ;p
jeszcze by nie wygrała Twoja i znów by była afera :P
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
kyzzn
Ostra jak żyleta

Post by kyzzn »

Serdeczne merci beaucoup za glosy oddane na mnie :D Calkiem niezly wynik jak na kogos, kto rzadko się wypowiada, na lany nie jezdzi, grać jakos specjalnie nie umie i jak już gra to raczej wtedy, gdy inni w wiekszosci spia ;D Ogolnie fajnie, ze zenska czesc tego trackmaniowego swiata tez zostala doceniona, nie Madzia? :D

Thank you once again :D
ImageImageImage
Meg
Furious Admin

Post by Meg »

Hehehe może po prostu rok 2008 był rokiem przełomowym dla pań. :D W każdym bądź razie na pewno dla 2 Pań. ^^ Gratuluje srebra Marto. :)
kyzzn
Ostra jak żyleta

Post by kyzzn »

Alez wzajemnie, moja droga :D W przyszlym roku zgarniamy wszystko, lacznie z "najlepszym graczem" i "najlepszym mapmakerem" ;D Oraz zażądamy nowych kategorii, typu "gracz TM, który posiada najfajniejsza na wyjscia torebke" czy "najfajniejszy makijaz wsrod graczy TM" ;D ;D ;D To drugie to byloby nawet ciekawe haha! :D
ImageImageImage
Timiko4
Jeździ konno

Post by Timiko4 »

Gratuluje wszystkim medalistom. Ja za dobrze nie gram więc dla mnie zostaje tylko marzyć :roll: Ja niestety trochę za krótko jestem w społeczności by głosować :( Na następnych awardach będę pewnie dopuszczony do głosu i trochę namieszam :D
Image
Meg
Furious Admin

Post by Meg »

kyzzn wrote:Alez wzajemnie, moja droga :D W przyszlym roku zgarniamy wszystko, lacznie z "najlepszym graczem" i "najlepszym mapmakerem" ;D Oraz zażądamy nowych kategorii, typu "gracz TM, który posiada najfajniejsza na wyjscia torebke" czy "najfajniejszy makijaz wsrod graczy TM" ;D ;D ;D To drugie to byloby nawet ciekawe haha! :D
Hahaha nice idea. :D Dużej konkurencji to pewnie nie będzie. :D W ogóle za rok zorganizujemy swoje, babskie awardy i zróbmy kategorie dla Panów takie jak : Najzgrabniejszy tyłek tmn, najbardziej zmysłowe spojrzenie albo najbardziej seksowny głos. :D
Jarecki
Pirat drogowy

Post by Jarecki »

Meg* wrote:
kyzzn wrote:Alez wzajemnie, moja droga :D W przyszlym roku zgarniamy wszystko, lacznie z "najlepszym graczem" i "najlepszym mapmakerem" ;D Oraz zażądamy nowych kategorii, typu "gracz TM, który posiada najfajniejsza na wyjscia torebke" czy "najfajniejszy makijaz wsrod graczy TM" ;D ;D ;D To drugie to byloby nawet ciekawe haha! :D
Hahaha nice idea. :D Dużej konkurencji to pewnie nie będzie. :D W ogóle za rok zorganizujemy swoje, babskie awardy i zróbmy kategorie dla Panów takie jak : Najzgrabniejszy tyłek tmn, najbardziej zmysłowe spojrzenie albo najbardziej seksowny głos. :D
A potem się obudzicie ;p
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Meg
Furious Admin

Post by Meg »

Jarecki wrote:
Meg* wrote:
A potem się obudzicie ;p
Już wiemy, że nawet jak Jarecki zostanie nominowany to nie zostanie uwzględniony z głosowaniu. :P
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Ta, może jeszcze kategoria "Najlepsza Marta" i "Najlepsza Magda" ;)
Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Fefan »

@Marta z Magda- zaczynam Wam spamować gg zebym zgarnal te awardy :)

@Iam- lepiej nie... jeszcze te kategorie wygra ktos inny, a wtedy dosiagnie nas zlosc ww pan, co mile już nie będzie :)

@topic. mi tam się tegoroczna organizacja awardow podobala. Sprawnie zorganizowana, ciekawy pomysl z tym glosowaniem, przez osoby ktore już scene ograniaja. Ogolnie gj.
Image
Image
Image
kyzzn
Ostra jak żyleta

Post by kyzzn »

Meg* wrote:Hahaha nice idea. :D Dużej konkurencji to pewnie nie będzie. :D W ogóle za rok zorganizujemy swoje, babskie awardy i zróbmy kategorie dla Panów takie jak : Najzgrabniejszy tyłek tmn, najbardziej zmysłowe spojrzenie albo najbardziej seksowny głos. :D
Haha! :D Ok ok! :D Ale te nasze awardy to nie będą 'glosowania na nicki', tylko koniecznie musza być zdjecia zarowno szanownych pupci, jak i tych zmyslowych spojrzen (torebek i wymakijazowanych buziek tez :P), a co do glosow, to musza być nagrania (podejrzewam, ze czarnym koniem może się okazac po ostatnich wystepach Metex ;P) :D

pamiętajcie chlopaki - im ladniej się wypniecie i im bardziej zmyslowo spojrzycie na zdjeciach, tym wiecej kobiet przyciagniecie do TM! ...chociaż nie, nie przyciagajcie, po co Wam wiecej ;D Wszak nie liczy się ilosc, ale jakosc, wiec my tutaj obecne (+Ziom) zastepujemy zgodnie cale stado lasek :D

Jarus, i tak wiemy, ze wygrana w plebiscycie na najlepszy tylek znaczylaby dla Ciebie wiecej, niz gracz roku :P

Iam, tu jest ryzyko, bo jeszcze wygra jakiś facet jak w wyborach miss :P

Fefan Ty przekupniku! ;D Nie przekupisz nikogo nawet swoim spamem na gg, bo te awardy będą najbardziej obiektywnymi awardami swiata! :D :D :D
ImageImageImage
Pawel
Team Poland

Post by Pawel »

Ej no, przeciez Jarek zgarnie wiekszosc tytulow (patrz glosowanie na mistera na tmpolska) ;P

Wracajac do tematu, dzięki za glosy, blabla ;P Fajnie, ze doceniacie choć trochę moj postep, postaram się nie zawiesc tych, ktorzy na mnie glosowali ;-)
Image
kyzzn
Ostra jak żyleta

Post by kyzzn »

Pawel wrote:Ej no, przeciez Jarek zgarnie wiekszosc tytulow (patrz glosowanie na mistera na tmpolska)
Paweł, Magda jasno napisala, ze Jarek nie wygra :P Wiec nie masz się co bac, już mozesz zaczynac probne obfotografowywanie;D
ImageImageImage
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

Meg* wrote:
kyzzn wrote:najbardziej seksowny głos. :D
W tym miejscu chciałem wrzucić link do filmu ze spiacym w skarpetach brzerzem i chodziło by mi o głos jakuba na nim. Niestety nie mogę znaleźć :P
Image
Locked

Return to “Polish TM Awards 2008”