Polish TrackMania Awards 2008 - Podsumowanie
a ja dziekuje za wszystkie oddane glosy... Szczegolnie za te oddane na TCW 

Jeśli chodzi o awardy to kawał dobrej roboty, jeśli chodzi o zwycięzców to jestem bardzo zaskoczony niektórymi wynikami. Szczególnie chodzi mi o kategorie Najlepszy gracz, Najlepszy polski team, Najlepszy film no i trochę Najbardziej zasłużony dla sceny(chodzi o niedocenienie hstv). Ale nie będę już rozwijał tematu bo nie chce się z nikim kłócić. Aha no i dziękuję tym którzy zagłosowali na mój serwer.

Awardy spoko zrobione, fajnie wygladaja itd
Ale co do wyników to się nie będę wypowiadac no mnie potem wszyscy zjebią

Ale co do wyników to się nie będę wypowiadac no mnie potem wszyscy zjebią
nice wyszły awardy w większości Ci na których zagłosowałem wygrali wiec nie myliłem się. Szkoda tylko ze mój faworyt na najbardziej zasłużonego dla sceny KonradM nie zajął nawet miejsca na podium ale cóż. To tylko Awardy a każdy kto był chocby na PGA wie ile Konrad się napracował i docenia to. pozdro
@TheSsij-A ja Cie zajebie jako pierwszy za wykręcenie suta
Jeszcze się policzymy
[ Dodano 28 stycznia 2009, 9:11 ]
weźcie kurde czemu tutaj edit nie działa
;/ łeeee no ołkej Vip pisz śmiało kara i tak Cie nie minie ^^
@TheSsij-A ja Cie zajebie jako pierwszy za wykręcenie suta
[ Dodano 28 stycznia 2009, 9:11 ]
weźcie kurde czemu tutaj edit nie działa
Słowik, teraz za 2 naraz będę ciągnoł 
Ehehe ;p. Mogilscie jeszcze dac kategorię: "najbardziej kłamliwa tabelka dotycząca polskich teamów" ;pCoof wrote:Szynpol, Twoja tabelka kłamie! (żart).
jeszcze by nie wygrała Twoja i znów by była aferaSzynpol wrote:Ehehe ;p. Mogilscie jeszcze dac kategorię: "najbardziej kłamliwa tabelka dotycząca polskich teamów" ;pCoof wrote:Szynpol, Twoja tabelka kłamie! (żart).

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Serdeczne merci beaucoup za glosy oddane na mnie
Calkiem niezly wynik jak na kogos, kto rzadko się wypowiada, na lany nie jezdzi, grać jakos specjalnie nie umie i jak już gra to raczej wtedy, gdy inni w wiekszosci spia ;D Ogolnie fajnie, ze zenska czesc tego trackmaniowego swiata tez zostala doceniona, nie Madzia? 
Thank you once again
Thank you once again

Hehehe może po prostu rok 2008 był rokiem przełomowym dla pań.
W każdym bądź razie na pewno dla 2 Pań. ^^ Gratuluje srebra Marto. 
Alez wzajemnie, moja droga
W przyszlym roku zgarniamy wszystko, lacznie z "najlepszym graczem" i "najlepszym mapmakerem" ;D Oraz zażądamy nowych kategorii, typu "gracz TM, który posiada najfajniejsza na wyjscia torebke" czy "najfajniejszy makijaz wsrod graczy TM" ;D ;D ;D To drugie to byloby nawet ciekawe haha! 

Gratuluje wszystkim medalistom. Ja za dobrze nie gram więc dla mnie zostaje tylko marzyć
Ja niestety trochę za krótko jestem w społeczności by głosować
Na następnych awardach będę pewnie dopuszczony do głosu i trochę namieszam 
Hahaha nice idea.kyzzn wrote:Alez wzajemnie, moja drogaW przyszlym roku zgarniamy wszystko, lacznie z "najlepszym graczem" i "najlepszym mapmakerem" ;D Oraz zażądamy nowych kategorii, typu "gracz TM, który posiada najfajniejsza na wyjscia torebke" czy "najfajniejszy makijaz wsrod graczy TM" ;D ;D ;D To drugie to byloby nawet ciekawe haha!
A potem się obudzicie ;pMeg* wrote:Hahaha nice idea.kyzzn wrote:Alez wzajemnie, moja drogaW przyszlym roku zgarniamy wszystko, lacznie z "najlepszym graczem" i "najlepszym mapmakerem" ;D Oraz zażądamy nowych kategorii, typu "gracz TM, który posiada najfajniejsza na wyjscia torebke" czy "najfajniejszy makijaz wsrod graczy TM" ;D ;D ;D To drugie to byloby nawet ciekawe haha!
Dużej konkurencji to pewnie nie będzie.
W ogóle za rok zorganizujemy swoje, babskie awardy i zróbmy kategorie dla Panów takie jak : Najzgrabniejszy tyłek tmn, najbardziej zmysłowe spojrzenie albo najbardziej seksowny głos.

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Już wiemy, że nawet jak Jarecki zostanie nominowany to nie zostanie uwzględniony z głosowaniu.Jarecki wrote:A potem się obudzicie ;pMeg* wrote:Hahaha nice idea.kyzzn wrote:Alez wzajemnie, moja drogaW przyszlym roku zgarniamy wszystko, lacznie z "najlepszym graczem" i "najlepszym mapmakerem" ;D Oraz zażądamy nowych kategorii, typu "gracz TM, który posiada najfajniejsza na wyjscia torebke" czy "najfajniejszy makijaz wsrod graczy TM" ;D ;D ;D To drugie to byloby nawet ciekawe haha!
Dużej konkurencji to pewnie nie będzie.
W ogóle za rok zorganizujemy swoje, babskie awardy i zróbmy kategorie dla Panów takie jak : Najzgrabniejszy tyłek tmn, najbardziej zmysłowe spojrzenie albo najbardziej seksowny głos.
Ta, może jeszcze kategoria "Najlepsza Marta" i "Najlepsza Magda" 
@Marta z Magda- zaczynam Wam spamować gg zebym zgarnal te awardy 
@Iam- lepiej nie... jeszcze te kategorie wygra ktos inny, a wtedy dosiagnie nas zlosc ww pan, co mile już nie będzie
@topic. mi tam się tegoroczna organizacja awardow podobala. Sprawnie zorganizowana, ciekawy pomysl z tym glosowaniem, przez osoby ktore już scene ograniaja. Ogolnie gj.
@Iam- lepiej nie... jeszcze te kategorie wygra ktos inny, a wtedy dosiagnie nas zlosc ww pan, co mile już nie będzie
@topic. mi tam się tegoroczna organizacja awardow podobala. Sprawnie zorganizowana, ciekawy pomysl z tym glosowaniem, przez osoby ktore już scene ograniaja. Ogolnie gj.

Haha! :D Ok ok! :D Ale te nasze awardy to nie będą 'glosowania na nicki', tylko koniecznie musza być zdjecia zarowno szanownych pupci, jak i tych zmyslowych spojrzen (torebek i wymakijazowanych buziek tez :P), a co do glosow, to musza być nagrania (podejrzewam, ze czarnym koniem może się okazac po ostatnich wystepach Metex ;P) :DMeg* wrote:Hahaha nice idea. :D Dużej konkurencji to pewnie nie będzie. :D W ogóle za rok zorganizujemy swoje, babskie awardy i zróbmy kategorie dla Panów takie jak : Najzgrabniejszy tyłek tmn, najbardziej zmysłowe spojrzenie albo najbardziej seksowny głos. :D
pamiętajcie chlopaki - im ladniej się wypniecie i im bardziej zmyslowo spojrzycie na zdjeciach, tym wiecej kobiet przyciagniecie do TM! ...chociaż nie, nie przyciagajcie, po co Wam wiecej ;D Wszak nie liczy się ilosc, ale jakosc, wiec my tutaj obecne (+Ziom) zastepujemy zgodnie cale stado lasek :D
Jarus, i tak wiemy, ze wygrana w plebiscycie na najlepszy tylek znaczylaby dla Ciebie wiecej, niz gracz roku :P
Iam, tu jest ryzyko, bo jeszcze wygra jakiś facet jak w wyborach miss :P
Fefan Ty przekupniku! ;D Nie przekupisz nikogo nawet swoim spamem na gg, bo te awardy będą najbardziej obiektywnymi awardami swiata! :D :D :D

Ej no, przeciez Jarek zgarnie wiekszosc tytulow (patrz glosowanie na mistera na tmpolska) ;P
Wracajac do tematu, dzięki za glosy, blabla ;P Fajnie, ze doceniacie choć trochę moj postep, postaram się nie zawiesc tych, ktorzy na mnie glosowali ;-)
Wracajac do tematu, dzięki za glosy, blabla ;P Fajnie, ze doceniacie choć trochę moj postep, postaram się nie zawiesc tych, ktorzy na mnie glosowali ;-)

Paweł, Magda jasno napisala, ze Jarek nie wygraPawel wrote:Ej no, przeciez Jarek zgarnie wiekszosc tytulow (patrz glosowanie na mistera na tmpolska)

Meg* wrote:W tym miejscu chciałem wrzucić link do filmu ze spiacym w skarpetach brzerzem i chodziło by mi o głos jakuba na nim. Niestety nie mogę znaleźćkyzzn wrote:najbardziej seksowny głos.