showmatch POL vs ESP 26.09. - news na esports.pl
Moim zdaniem nie ma szans :/ 4 mapy na 4 dni to zdecydowanie za dużo. Najlepiej byłoby przełożyć mecz tak z 3 tygodnie o ile to możliwe...
Może zagracie np na Hockolicious ? Z tego co mi wiadomo to tą mapę każdy chyba jeździł. Jest całkiem niezła i ograna. Chyba, że jest nowy pack... tego nie wiem.
Moim zdaniem lepiej pojechać na średniaka niż dać walko i zostawić po sobie smród. Ewentualnie zrobić kwali szerokiej kadry.
Let's give it a thought
Moim zdaniem lepiej pojechać na średniaka niż dać walko i zostawić po sobie smród. Ewentualnie zrobić kwali szerokiej kadry.
Let's give it a thought

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Bob umie esla metex,wszyscy z ff co są w reprze mogą jechać ^^ rbf też jeździło esla,tcw też coś mi się wydaje ,tylko pgs jest w tyle 
no ladne zamieszanie.
mogę tylko powiedziec, ze mowione mi, ze mozemy wybrac trase, jaka chcemy, a teraz hiszpany pisza, ze będzie walkover dla nich, jak nie zagramy na trasach ESL.
nie wiem irred, jak widzisz spytalem się wczoraj reprezentantow, czy byliby gotowi grać na trasach ESL, odpowiedzial tylko foxy.
poza tym w meczu moga grać tylko zapisani do teamu gracze, wiec z te jeszcze szersza reprezentacja będzie trudno.
wiec jeszcze raz.
KTO JEST GOTOW grać NA TRASACH ESL?
kto potreni na PITMC i dodatkowo 2 mapki ESL?
kto może juzz trenil te mapki wczesniej?
no i bardzo się ciesze, ze FF te mapy zna, ale ani bob, ani metex nie zapisali się nawet do teamu, mimo ze ich zaprosilem do repry :/
mogę tylko powiedziec, ze mowione mi, ze mozemy wybrac trase, jaka chcemy, a teraz hiszpany pisza, ze będzie walkover dla nich, jak nie zagramy na trasach ESL.
nie wiem irred, jak widzisz spytalem się wczoraj reprezentantow, czy byliby gotowi grać na trasach ESL, odpowiedzial tylko foxy.
poza tym w meczu moga grać tylko zapisani do teamu gracze, wiec z te jeszcze szersza reprezentacja będzie trudno.
wiec jeszcze raz.
KTO JEST GOTOW grać NA TRASACH ESL?
kto potreni na PITMC i dodatkowo 2 mapki ESL?
kto może juzz trenil te mapki wczesniej?
no i bardzo się ciesze, ze FF te mapy zna, ale ani bob, ani metex nie zapisali się nawet do teamu, mimo ze ich zaprosilem do repry :/
znam te mapy, ale nie mam czasu zeby je dodatkowo trenic, jeśli hiszpanie grali an nich wczesniej dużo to pewnie wiele nie pomoge, zreszta bez sensu grać NAGLE mecz na mapach ktore jeden trenil kilka miesiecy a inny woogole..
*... i wszystko jasne.
no wiec problem jest taki, ze mor_olo nie wie nawet czy będzie w czwartek, bob i metex narazie nie czuja się na silach, aby pomoc reprezentacji, wiec jedyni, ktorzy w tym sezonie grali te trasy, sa nie dostepni.
moim zdaniem ten mecz w takim razie nie ma sensu.
jeszcze werkos stara, się ich przekonac, zebysmy grali na jednaj mapie ESL wybrana przez hiszpanow i jedna nasza nie z ESL.
naprawdę szkoda by było, jakby ten mecz się nie odbyl.
moim zdaniem ten mecz w takim razie nie ma sensu.
jeszcze werkos stara, się ich przekonac, zebysmy grali na jednaj mapie ESL wybrana przez hiszpanow i jedna nasza nie z ESL.
naprawdę szkoda by było, jakby ten mecz się nie odbyl.
Może my ich pojedziemy JakubJakub wrote: naprawdę szkoda by było, jakby ten mecz się nie odbyl.

grać
, jakby, lepiej honorowo przegrać i poprosić o rewanż niż spierdolić...
ja proponuję grać
, taki mały achtung: jaką wagę ma ten mecz dla nas? może się nagrody zrobi, by zmoblilizować paru "nieaktywnych" nobków
, gadać prosto z mostu i heja!!
ja proponuję grać
...
Masz poczucie humoru Red ;D Zadnej mapy nie umiem z Esl'a oprocz Hocka, gdzie odstaje od Boba o sekunde 
no coś mysle scrappler, ze to by pomoglo.
dawaj propozycje.
co do wagi: to jest showmatch, ale jednak ma wage, jak chodzi oo to, ze pierwszy wystep w ESL i szkoda byloby nie zagrac meczu, bo ESL może pomoc trackmanii w rozwoju, np tym, ze na pewno będą newsy o tym meczu.
dawaj propozycje.
co do wagi: to jest showmatch, ale jednak ma wage, jak chodzi oo to, ze pierwszy wystep w ESL i szkoda byloby nie zagrac meczu, bo ESL może pomoc trackmanii w rozwoju, np tym, ze na pewno będą newsy o tym meczu.
Wandalq dla Ciebie 3 godz z Hockiem i młóciszW@ND@L wrote:Masz poczucie humoru Red ;D Zadnej mapy nie umiem z Esl'a oprocz Hocka, gdzie odstaje od Boba o sekunde
Panowie pojedziecie na lajciku i ch**

CS 1.6 w składzie thx, pionas, dOk, ham, rDh przegral 1;2 :F
no dobra, zagramy ten mecz, co by nie było
werkos akurat gada z kims tam, czy w koncu mozemy wybrac mape PITMC, czy nie.
naprawdę szkoda, ze niektorym gracza wisi reprezentowac swoj kraj.
werkos akurat gada z kims tam, czy w koncu mozemy wybrac mape PITMC, czy nie.
naprawdę szkoda, ze niektorym gracza wisi reprezentowac swoj kraj.
Ktoremu wisi ? powiedz mi jakub to sklepie nooba ^^
Jak podacie mapki to sprobuje wytrenić na tyle ile się da
Jak podacie mapki to sprobuje wytrenić na tyle ile się da
Jestem!
nic mi nie wisi, ale jakos do tej pory nie mialem zdania.
Mimo tego, ze w reprze jestem nie do konca jakos super ekstra brawo swietnie potrzebny, to swoje zdanie tez wyraze i powiem, ze z ESL umiem tylko Hocka, i to tez tak calkiem przecietnie
a 4 map nie dam rady trenic w tygodniu.
ale jak już powiedzialem, nie jestem wazny tutaj, niech się Jarek, Pawel, Diav wypowiedza.
nic mi nie wisi, ale jakos do tej pory nie mialem zdania.
Mimo tego, ze w reprze jestem nie do konca jakos super ekstra brawo swietnie potrzebny, to swoje zdanie tez wyraze i powiem, ze z ESL umiem tylko Hocka, i to tez tak calkiem przecietnie
a 4 map nie dam rady trenic w tygodniu.
ale jak już powiedzialem, nie jestem wazny tutaj, niech się Jarek, Pawel, Diav wypowiedza.

No ja ze swojej strony mogę powiedzieć że mapki z ESLa już zapomniałem... ewentualnie Hocka sobie mogę ogarnąć, no i było by fajnie gdyby pozwolili nam grać na mapce z PITMC.
A ogólnie to niestety nie wiem czy w czwartek będę miał dostęp do kompa... Dzisiaj wieczorem będę wiedział to dam Ci znać, jakub, na gg.
A ogólnie to niestety nie wiem czy w czwartek będę miał dostęp do kompa... Dzisiaj wieczorem będę wiedział to dam Ci znać, jakub, na gg.

a wiec, szanowny pan SCRAPPLER umie motywowac.
nie mowie wcale o forsie, ale o ekstra nagrodzie dla tego, który pokaze najwieksza motywacje, aby reprezentowac nasz kraj.
oto nagrody zafundowane przez SCRAPPLERA dla najlepszych 3 graczow meczu POL vs ESP
1 - 100zł
2- 60zł
3 - 40zł
a oto ekstra nagroda zeby nie było, za gracie za forse, ale za loff for jur cantri.

nie mowie wcale o forsie, ale o ekstra nagrodzie dla tego, który pokaze najwieksza motywacje, aby reprezentowac nasz kraj.
oto nagrody zafundowane przez SCRAPPLERA dla najlepszych 3 graczow meczu POL vs ESP
1 - 100zł
2- 60zł
3 - 40zł
a oto ekstra nagroda zeby nie było, za gracie za forse, ale za loff for jur cantri.
motyw może się jeszcze zmienic, ale co jest pewne, będziesz NAJFAJNIEJSZY na podworku z takim motywem na shircie!plus koszulka z twoją i moją mordą

lol, widzicie w który kierunek pokazuje lizak na stole? 
wiem wiem, mam uszka krolika i pije freeq
DO BOJUUUUUUUU PICZEEEEEEEEE z tymi paella-zarlokami!!!!!!!
no buda jak huj!!!Jakub wrote:lol, widzicie w który kierunek pokazuje lizak na stole?
...
jak bysmy musieli grać na 2 mapach ESL, to która mape wybieramy?
hocka chyba oni chcieli wybrac, wiec dajcie nazwy jakiś innych map, ktore już graliscie.
ja tu jestem calkiem szary.
hocka chyba oni chcieli wybrac, wiec dajcie nazwy jakiś innych map, ktore już graliscie.
ja tu jestem calkiem szary.