Najlepszego organizatorze ! :P
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
najlepszego Red:)
Najlepszego Red :*
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Redziku Redziku! Toz to piekny wiek! JA WIEM!
Fajnie, ze pokazujesz innym (nie tylko tym mlodszym
hehehe), ze mozna być obiektywnym, odpowiedzialnym i do tego fajnie się bawic ;D Oby tak dalej!
Wszystkiego najlepszego 

sciemniajcie sobie wzajemnie, sciemniajcie ;p ^^kyzzn wrote:Redziku Redziku! Toz to piekny wiek! JA WIEM!Fajnie, ze pokazujesz innym (nie tylko tym mlodszym
hehehe), ze mozna być obiektywnym, odpowiedzialnym i do tego fajnie się bawic ;D Oby tak dalej!
Wszystkiego najlepszego

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
wsystkiego najlepszego red.
i zeby nie było nieporozumien, ten XX w 1. poscie maxera, to znaczy, ze irred ma kolejne urodziny, a nie, jak może ktos moglby pomyslec, dopiero 20 lat (rzymskie cyfry).
on ma już duuuzo wiecej!
to wytlumaczenie mozesz uwazac jako moj prezent urodzinowy, NP red, nie musisz dziekowac
STARA d*pa Z Ciebie, IRRED
ale do 100 ci jeszcze daleko, a tyle lat ci zycze (minimum).
i zeby nie było nieporozumien, ten XX w 1. poscie maxera, to znaczy, ze irred ma kolejne urodziny, a nie, jak może ktos moglby pomyslec, dopiero 20 lat (rzymskie cyfry).
on ma już duuuzo wiecej!
to wytlumaczenie mozesz uwazac jako moj prezent urodzinowy, NP red, nie musisz dziekowac
STARA d*pa Z Ciebie, IRRED
ale do 100 ci jeszcze daleko, a tyle lat ci zycze (minimum).
i tak jest mlodszy od Ciebie
życzenia już napisalem na nk
życzenia już napisalem na nk
...A ten ŁOBUZ Jarecki nie dostanie w lipcu takich fajnych zyczen jak Redzik! ;P ;P ;P Nie no spoko oko, Redzik i tak wie, ze jest w zacnym wieku ;D

Najlepszego Red !
Wszystkiego Naj !!!
skladalem już ale nie zaszkodzi jeszcze raz 
sto lat Redzik i wszystkiego najlepszego
sto lat Redzik i wszystkiego najlepszego

- OrdonekQ7
- Moderator
Najlepszego Redzik! ;D

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Najlepszego. 
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Red nie skończył XX lat ^^ tak naprawdę to on ma 18 lat i YY lat doświadczenia
^^

Hehehehe
... dzięki Wam jeszcze raz
. Bobera nie wiem czy skołuję, bo by mnie zaraz zieloni gonili żeby się do niego łańcuchami przykuć ;P, za to bardzo obiecująco wygląda ten trunek który zaproponował Szramolek
.
Co do mojego wieku to jest to wielka tajemnica (Poliszynela
) znana tylko najstarszym góralom
także dalsze spekulacje nie mają absolutnie żadnego sensu. W każdym razie, pomimo mojego, według niektórych starczego już, wieku, planuję jeszcze trochę zabawić tu i ówdzie zatem pewnie jeszcze nieraz będziecie przeklinać mojego nicka.
A już poza wszystkim w/w dzięki serdeczne za pamięć, naprawdę cholernie mi miło było to przeczytać
. Teraz wychylam kielicha za Wasze zdrowie i idę na zasłużony spoczynek ćwierćwiecznego człowieka ;P
Co do mojego wieku to jest to wielka tajemnica (Poliszynela
A już poza wszystkim w/w dzięki serdeczne za pamięć, naprawdę cholernie mi miło było to przeczytać

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj