kiedy masz pomysl to wlaczasz program
Winiacza Skiny
Winiacza Skiny
pomysly nie przychodza kiedy wlaczasz program, jest na odwrot
Winiacza Skiny
co wiem to ma być białe a nie szare
Winiacza Skiny
kolor nadwozia ma być biały a nie szary
Winiacza Skiny
Hm, nadwozie oryginału nie jest matowe ;] I trudno je też nazwać szarym, bo to metalic
Niebieska obwódka log i napisów powinna być węższa i ciemniejsza. Ale ja jestem nup w tej dziedzinie, więc mogę się mylić 
Winiacza Skiny
Może ja tu troszeczkę odkopię, bo jesteś na drodze dobrego skin makera
... Widzę, że lubisz wzorować się na realnych "malowaniach" aut lub na skinach niektórych z CP (co nie jest chyba dobrym pomysłem). Widzę też, że chyba bardziej pasują ci proste, "eleganckie" skiny, a nie coś w stylu wariacji TRZ3CIego. I wiesz.... Te skiny są strasznie matowe, jakbyś karton sprayem pomalował i tyle. Myślę, że trzeba by było jakimiś gradientami się pobawić 
Ten ostatni to tak 7/10.
PS Robisz Corelem, PSem, GIMPem, a może czymś innym? ;>
Ten ostatni to tak 7/10.
PS Robisz Corelem, PSem, GIMPem, a może czymś innym? ;>

Winiacza Skiny
Z tego co wiem, to tmq skiny robi w GIMPie ^^
Co do S14 od ZaX'a.. skin całkiem ładny, ale zrypałeś alphe, jest za ciemna, i tym samym auto jest matowe, plastikowe
Co do S14 od ZaX'a.. skin całkiem ładny, ale zrypałeś alphe, jest za ciemna, i tym samym auto jest matowe, plastikowe

Winiacza Skiny
ZaX', zajmij się skinami, proszę
Jak będziesz mieć czas wolny to zrób coś ładnego... Bo masz naprawdę duży talent 

Winiacza Skiny
Daj więcej screenów, bo alpha znowu wydaje się zbyt ciemna. Trochę zrypałeś z zniekształconym "Toyo". Mam wrażenie, że wszystkie te skiny GoDrift to CTRL+V ze skina bazowego tomerq'a 
Winiacza Skiny
wyglądają tak bo skin bazowy tomerqa też był repliką.
po prostu sa według jednego stylu.

po prostu sa według jednego stylu.

Winiacza Skiny
Wiem, że to była replika. Miałem na myśli dosłowne CTRL+V, bo raczej nie ma sensu się męczyć z tworzeniem wzorów oddzielnie na każdy skin
A tomerq musiał te wzory sam zrobić 
Alpha powinna być sporo jaśniejsza. Białe Diffuse + biała alpha tworzą srebrny, najlepiej tutaj pasujący ;] Czarne słupki. Obwódki napisów są zbyt jasne, powinny być koloru granatowego wzoru. Natomiast same wzory lekko się zwężają ku tyłowi w oryginale, a tutaj się rozchodzą. Efekt nie wygląda dobrze. Popraw to i będzie

Poza tym wstaw ten skin na update'owany model, bo robiłeś na pierwotnej wersji, jak widzę
Alpha powinna być sporo jaśniejsza. Białe Diffuse + biała alpha tworzą srebrny, najlepiej tutaj pasujący ;] Czarne słupki. Obwódki napisów są zbyt jasne, powinny być koloru granatowego wzoru. Natomiast same wzory lekko się zwężają ku tyłowi w oryginale, a tutaj się rozchodzą. Efekt nie wygląda dobrze. Popraw to i będzie
Poza tym wstaw ten skin na update'owany model, bo robiłeś na pierwotnej wersji, jak widzę
Winiacza Skiny
rozchodzą się, bo taki wzór dał mi tomerq.
od tomerq mam jedynie tego vinyla, resztę robię sam
od tomerq mam jedynie tego vinyla, resztę robię sam