Sprzedam: Pad Sony DualShock 2 + przejściówka do PC

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
floccus
Jeździ konno

Post by floccus »

nie no... Panowie przyglądajcie się tym padom... 17zł oryginalny sony dualshock?! myślę sobie WTF... wchodzę, patrzę: nazwa - "doubleshock", gdzie masz w ogóle znaczek Sony, itp. innymi słowy mowiąc: tania podróbka...
no ale luz :)

edit:
nawet jak się przypatrzysz to znaczek sony na tych zdjęciach z tej aukcji jest wymazany :) jeszcze to 'doubleshock' (coś jak mike i nike -.-) generalnie to trochę smiać mi się chce :)
Pyszo
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Pyszo »

Dobra, whatever, mi i tak potrzebna tylko przejściówka, którą można dostać we Wrocławiu nową za 20zł :) bo padów to mam aż nad to. Więc jak coś to za 15 mogę wziąśc od Ciebie nawet jutro :)

Co do "dubleshok", to fakt, moje niedopatrzenie, sry :D Też się w sumie ździwiłem, że tak tanio, bo ja swoje jakiś czas temu jak dokupowałem to za conajmniej 100zł.
floccus
Jeździ konno

Post by floccus »

Witam, mam znowu do sprzedania pada Sony Dualshock 2 z przejściówką do PC. Wszystko jest nowe - kupowane parę dni temu na tych aukcjach:
- http://allegro.pl/item1010176730_przejs ... owosc.html
- http://allegro.pl/item1001209839_sony_d ... obson.html
Pad jest w kolorze jasno niebieskim - lekko przezroczysty.
Gwarancja na obydwie rzeczy - 1 rok (paragon jest z dnia 2010-04-28 ). Jedyny mankament to otwarty blister od pada. Mogę sprzedać także samego pada. Dla kupującego obydwie części dodam za darmo klucz do Starcrafta 2 Beta! :D
Moja cena pada i przejściówki = 73zł (do tej ceny należy doliczyć koszt wybranej przesyłki - poczta polska), możliwy także odbiór osobisty na terenie wrocławia lub podczas Scrapplana ^^
Ofertę umieszczę jeszcze na innym forum, więc kto pierwszy ten lepszy, gg w profilu. Zapraszam
Post Reply

Return to “Off-Topic”