PS
Trasy wiadpiego są ogólnie najznośniejsze z technicznych więc jestem dobrej myśli
To to jest na Offline czy se tylko żartujesz bo na stronie turnieju pisze że to będzie 10 minutowy Time Attack.hack wrote:Kwalifikacje trwają 27grudnia-6 stycznia codziennie 24h
Dzięki. Chciałem je ściągnąć, ale nie mogę, bo jak kliknę na download, to pisze: "The log file for database 'TmExcha_Nat' is full. Back up the transaction log for the database to free up some log space.".hack wrote:Zobaczysz je ADIo dzisiaj o 23.59
Ten błąd się pokazuje cały czas, jedyna opcja aby je teraz ściągnąć, to ktoś musi dać tą paczke na jakiś serwerek.ADIo wrote:Dzięki. Chciałem je ściągnąć, ale nie mogę, bo jak kliknę na download, to pisze: "The log file for database 'TmExcha_Nat' is full. Back up the transaction log for the database to free up some log space.".hack wrote:Zobaczysz je ADIo dzisiaj o 23.59

W smukaleMISI wrote:P.S. @ADIo, na jakim osiedlu mieszkasz? :>
Na błoniu ;)))ADIo wrote:W smukale :) , a ty :?:MISI wrote:P.S. @ADIo, na jakim osiedlu mieszkasz? :>

Już wszystko działa. Właśnie je ściągnąłem.hack wrote:Zobaczysz je ADIo dzisiaj o 23.59