Witam
Nie wiem co to za zwyczaj, żeby dawac tylko jedną nominacje do każdej kategorii, bo przecież nominacji powinno być conajmniej po trzy a do ankiety przechodza te, które najcześciej się powtarzają, przecież jeśli tak nie będzie to najlepszy gracz już jest wybrany ^^ Poza tym, narzekacie, że ja nie umie czytac (chodzi o regulamin do PITMC, z ktorym dalej się nie zgadzam bo te argumenty były za kiepskie

)itd. a sami zachowujecie się jak analfabeci. Wiadp1 wyraźnie napisał :
Niech każdy poda swoje propozycje dla danej kategorii z krótkim uzasadnieniem dlaczego to ten gracz, albo klan ma być nominowany
A gdzie Wasze uzasadnienia ? "Dałem bo tak, fajna zasada..."
Znów wychodze na takiego, który tylko krytykuje i zanudza, no ale jakoś zawsze to mi się "rzuca w oczy", w sumie też chyba takiego nudziarza trzeba w towarzystwie.
Dobra przechodze do sedna wypowiedzi.
Oto moje propozycje nominacji :
1. Najlepsza polska trasa - "Drifting expert" i "Drifting pro" - trasy Wallego, świetne trasy, na których mozna podszkolic drifting, po prostu "miodzio","Funny rounds" - jedna z pierwszych tras Wallego, tak wciąga i rozlużnia, ze zdecydowałem się dac jej nominacje...
2. Najlepszy polski mapper - nawro - bo jak już coś zrobi to jest dobre... ; Wally - chyba powyższy punkt już potwierdza to, że jestem fanem jego WIEKSZOSCI tras
3. Najlepszy polski film z TM - film nawro z turnieju offline organizowanego przez wiadpa1, gj
4. Najlepsza polska strona klanowa - polteam.de
5. Najlepszy polski turniej - PL
6. Gracz o najciekawszej technice jazdy - Gering, oj to co on wyprawiał w tym turnieju offline (nie pameitam nazwy), to było coś unikalnego, to trzeba widziec
7. Najzabawniejszy gracz - Hack, nawias, Kalosz - kategoria, której nie musze komentowac, są tutaj nicki osób, które są w jakiś sposób "dziwne"(rozśmieszające) w sensie pozytywnym lub negatywnym
8. Najbardziej denerwujący gracz - mhmm nie znam takiego

9. Najbardziej przyjazny klan polski - CDD(za wkład w polska scene TMN), FM(za zachowanie podczas meczów) i K&D(za Majaka - fajnego kumpla

, i za Monie

:):):) )
10. Najlepszy gracz - Wally, Yard. mor_olo (oceniam cały sezon, a nie ostatnie dwa tygodnie)
11. Najlepszy klan - CDD - n/c
12. Najbardziej zasłużony dla sceny - wiadp1
13. Osobowość sceny - wiadp1, Yard, mor_olo
14. Nagroda fair play dla gracza - wiadp1, mor_olo,
15. Nagroda fair play dla klanu - CDD zdecydowanie, to ten klan zbudował polska scene, więc myśle, że ta nagroda tylko do nich może powędrowac