"spirit of spartans" czy "poddajemy się"
gg Pol niezly mecz szkoda ze te bugi ;/ Top 4 to i tak sukces dlatego GG i GJ!
btw. jest mecz o 3 miejsce?
btw. jest mecz o 3 miejsce?
no coz 
i tak najlepiej w historii ^^ za rok będzie final nasz
i tak najlepiej w historii ^^ za rok będzie final nasz

Przecież to jeszcze jest do wygrania... nikt tu nie odpadł.
wg
http://www.bracketmaker.com/tmenu.cfm?tid=345096
mamy szanse na finał
nast mecz: it/nl/hu/ru ~chyba tydz przerwy mamy wg mnie
a nast mecz o ile wygramy to ger/swe/fra =>potem nor/fra/swe a potem finał
(ukośniki bo nie wiadomo kto
)
chyba że źle rozumiem tą drabinkę :/
http://www.bracketmaker.com/tmenu.cfm?tid=345096
mamy szanse na finał
nast mecz: it/nl/hu/ru ~chyba tydz przerwy mamy wg mnie
a nast mecz o ile wygramy to ger/swe/fra =>potem nor/fra/swe a potem finał
chyba że źle rozumiem tą drabinkę :/
Last edited by MIRTEK2 on 17 January 2010, 20:53, edited 1 time in total.
Spadamy do LB i rozpierd.lamy ol
nugget to nie Twoja wina ... tu są w tej reprze osoby które zajebiście więcej mają doświadczenia i powinni w takim momencie pokazać swoje ....
jakub miał w ch** racji ....
Tak k**wa płaczecie ze repra ... fochy ze kogoś nie ma ... a to jest piękny przykład ze czasem warto wziąć kilku gorszych co jadą 0,3 za innymi ale przynajmniej trenią i mają ambicje ... niż 15 botów z któych połowa ma wyjebane ....
DLA MNIE JEST NIE ZROZUMIAŁY TEKST HACKA .....
co to k**wa znaczy na tyle osób ze 3-cia mapa nie treniona na tym etapie gry ...
koniec z poleganiem na jarku noth itd ... wszyscy powinni ruszać dupe i jechać na swój max .... bo jest moment gdzie 1-2 osoby braknie na które się liczy i mecz w dupe ....
Jak się nie chce jechać albo ktoś przeczuwa ze nie pomoże bo czasu mało itd ... niech k**wa sobie da spokój i nie zajmuje miejsca ( pozdro diavel
;*;*;*
)
w każdym razie ostro trzeba było ... ale i trzeba też pogratulować postawy do tego momentu nie wliczając tego meczu ....
GG i GL w next edycjach ....
jakub miał w ch** racji ....
Tak k**wa płaczecie ze repra ... fochy ze kogoś nie ma ... a to jest piękny przykład ze czasem warto wziąć kilku gorszych co jadą 0,3 za innymi ale przynajmniej trenią i mają ambicje ... niż 15 botów z któych połowa ma wyjebane ....
DLA MNIE JEST NIE ZROZUMIAŁY TEKST HACKA .....
co to k**wa znaczy na tyle osób ze 3-cia mapa nie treniona na tym etapie gry ...
koniec z poleganiem na jarku noth itd ... wszyscy powinni ruszać dupe i jechać na swój max .... bo jest moment gdzie 1-2 osoby braknie na które się liczy i mecz w dupe ....
Jak się nie chce jechać albo ktoś przeczuwa ze nie pomoże bo czasu mało itd ... niech k**wa sobie da spokój i nie zajmuje miejsca ( pozdro diavel
w każdym razie ostro trzeba było ... ale i trzeba też pogratulować postawy do tego momentu nie wliczając tego meczu ....
GG i GL w next edycjach ....
Wiem że oba nicki są łudząco do siebie podobne ale .. ;>1X4rd451 wrote:nugget to nie Twoja wina ... tu są w tej reprze osoby które zajebiście więcej mają doświadczenia i powinni w takim momencie pokazać swoje ....
ok, wiec odpadlismy z Winners Bracket, ale to nie znaczy, ze zegnamy się z turniejem.
jest jeszcze loser bracket, a nasz nastepny przeciwnik to HUN, ITA, NED lub RUS.
na temat dzisiejszego meczu da się powiedziec, ze super walczylismy, ale niestety nie wystarczylo, aby wygrac z jedna z najlepszych nacji TMN.
w sumie mysle, ze nawet może nie jest to az tak zle, ze przegralismy, bo może pokaze nam to wrescie, ZE MECZE się WYGRYWA TYLKO PRZEZ MOCNY TRENING, sam mecz się nie wygra.
mamy teraz przerwe, z tego co udalo mnie się wyczytac, wiec odpocznijcie, a potem z pelnym skladem wracamy do gry i OWNUJEMY!!
nie jest zle, ale każdy musi chcec i miec czas, inaczej nie da się wygrac takich trudnych meczow.
i tak GG team POLAND!
jest jeszcze loser bracket, a nasz nastepny przeciwnik to HUN, ITA, NED lub RUS.
na temat dzisiejszego meczu da się powiedziec, ze super walczylismy, ale niestety nie wystarczylo, aby wygrac z jedna z najlepszych nacji TMN.
w sumie mysle, ze nawet może nie jest to az tak zle, ze przegralismy, bo może pokaze nam to wrescie, ZE MECZE się WYGRYWA TYLKO PRZEZ MOCNY TRENING, sam mecz się nie wygra.
mamy teraz przerwe, z tego co udalo mnie się wyczytac, wiec odpocznijcie, a potem z pelnym skladem wracamy do gry i OWNUJEMY!!
nie jest zle, ale każdy musi chcec i miec czas, inaczej nie da się wygrac takich trudnych meczow.
i tak GG team POLAND!
Last edited by Jakub on 17 January 2010, 21:15, edited 2 times in total.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
jak wygramy next mecz to mam ferie i mogę bawić się w nolife'a 

A co tu jest nie do zrozumienia ?1X4rd451 wrote: DLA MNIE JEST NIE ZROZUMIAŁY TEKST HACKA .....
Węgry wygrały z Włochami (!), a Holandia z Rosją, więc właśnie albo z NED albo z HUN gramy za 2 tygodnie, wiec nie jest zle.
Myślę, że obie te drużyny są do ogrania.
No ale potem to mamy albo Szwecję, albo Niemcy, albo Czechy... Będzie ciężko, ale jak wygramy najbliższy mecz, to w zachodniopomorskim są ferie i Karjeny i Frosty mogą się bać
Tyle ode mnie ;o
Myślę, że obie te drużyny są do ogrania.
No ale potem to mamy albo Szwecję, albo Niemcy, albo Czechy... Będzie ciężko, ale jak wygramy najbliższy mecz, to w zachodniopomorskim są ferie i Karjeny i Frosty mogą się bać
Tyle ode mnie ;o

za dwa tygodnie gramy z HUN lub NED, stawiam na NED. ale kto wie.
ITA i RUS ostatecznie odpadli.
naprawdę mam nadzieje, ze po tej przerwie znajdziemy nowe sily i uda nam się wygrac z HUN lub NED.
na pewno jesteśmy w stanie wygrac z oba drużynami.
ITA i RUS ostatecznie odpadli.
naprawdę mam nadzieje, ze po tej przerwie znajdziemy nowe sily i uda nam się wygrac z HUN lub NED.
na pewno jesteśmy w stanie wygrac z oba drużynami.
Więc panowie ściskać tyłki i za 2 tyg. go go.
- FreshMeat_
- Jeździ konno
To ja tutaj chcieć pomóc w komentarzu, a tu siarę repra daje? 
Na poważnie to trzymam kciuki i mam nadzieję, że będę mógł współkomentować finał i do tego zwycięski! A co!
Pozdrawiam
FreshMeat
Na poważnie to trzymam kciuki i mam nadzieję, że będę mógł współkomentować finał i do tego zwycięski! A co!
Pozdrawiam
FreshMeat
bo mnie nie było to przegrali Freshu, na nastepnych meczach obiecuje ze się stawie:)
a co do Twoich komentarzy to koniecznie ubieraj się tak jak rok temu, bo przestaniemy Cie lubic... a już i tak nasza wiare w Ciebie powoli zaczela upadac!
a co do Twoich komentarzy to koniecznie ubieraj się tak jak rok temu, bo przestaniemy Cie lubic... a już i tak nasza wiare w Ciebie powoli zaczela upadac!
Sry że odkopuję ale na clanbase się szykuje kolejny Nations Cup i zapisała się Polska (?) http://clanbase.ggl.com/news_league.php ... &lid=10165
Mógłby ktoś udzielić informacji co to za reprezentacja? :]
Mógłby ktoś udzielić informacji co to za reprezentacja? :]
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
oni jak patrzyłem to niewiele z TMNF mają wspólnego ... w ogóle nie wiem o co chodzi
To w ogóle jest nasze TMNF? takie na pewno TMNF?
bo to jakaś TrackMania może tak się cup nazywa xd

nasz kapitan ^^
Nick speedfight
LANs: 5-6th Mania Grania Poznań 07` - sDn Poznań Game Arena 07` Poznań Game Arena 08` 9-12th BW Gaming & eSuba CoD2 LAN in Prague - Team GROM by fragers.pl online: 1st Liga.PifPaf.pl 06` - no name || 3th 4Gamers.pl 07` - no stress || Mistrzostwa Polski CoD2 by Gamebite 08` Mistrzostwa Polski CoD2 by 101st.eu 09`