Loxa skiny.
Loxa skiny.
Lotus Lox z 93 zapodaj Lotusem
Bedę miał czym jeździć jeśli będziesz tak dobry i go zrobisz.

Loxa skiny.
Wybacz Cappy ale nie szukałem. już idę zobaczyć.
Jest najs, szkoda tylko, że ma kształ bolidu z f1 a nie takiego zwykłego stadium.
Jest najs, szkoda tylko, że ma kształ bolidu z f1 a nie takiego zwykłego stadium.

Loxa skiny.
Ale ten model Nadeo a'la F1 jest dużo fajniejszy ;p
Lotus Cappy'ego jest z '94, więc nieco inny, ale na pewno lepszy niż mój ewentualny z '93.
A ja w ekspresowym tempie od wczoraj zdążyłem zrobić nowego skina, który jest chyba moim najlepszym (chociaż samo malowanie Alfy podoba mi się bardziej). Tym razem nie będzie to F1, ale prawie ;p
Campos Racing / Barwa Addax '08

Lotus Cappy'ego jest z '94, więc nieco inny, ale na pewno lepszy niż mój ewentualny z '93.
A ja w ekspresowym tempie od wczoraj zdążyłem zrobić nowego skina, który jest chyba moim najlepszym (chociaż samo malowanie Alfy podoba mi się bardziej). Tym razem nie będzie to F1, ale prawie ;p
Campos Racing / Barwa Addax '08

Loxa skiny.
nvm
Loxa skiny.
Ostatnio trochę nie miałem zapału do skinów, ale zrobiłem coś nietypowego. Zaczęło się od zaprojektowania malowania bolidu dla teamu w... GPRO. (oto i ono) Przy okazji napomknąłem im, że mógłbym przekształcić to w skina do TM, gdyby któryś z nich w nią grał. Nie grają, ale poprosili o zrobienie skina w celach prezentacyjnych, do pokazania na stronce czy takie tam. No to jest:

Screeny wykonał John.

Screeny wykonał John.
Loxa skiny.
Loxia zamówienia przyjmujesz?
- SirMacGerd
- Jeździ konno
- Bot 'timmy
- Doświadczony driver
Loxa skiny.
fajne.. a robisz tylko tego kształtu?
Loxa skiny.
GJ Lox, jeszcze jeden skin i 2D Crew!frizbee wrote:Sweet !
Red hat needed over there !
Loxa skiny.
jest przecież zrobiony przez Cappyego, tylko rok różnicy ;d
Loxa skiny.
Ale model nie stadium tylko F1, a ja bym właśnie stadium chciał.Inne jakoś mi nie pasują.

Loxa skiny.
No, zdążyłem jeszcze w tym roku. W całości zrobiony dzisiaj, jest chyba moim najlepszym skinem, pomimo braku bajerów i małej liczby elementów. Niniejszym przedstawiam:
Ferrari 312T4

Ferrari 312T4

Loxa skiny.
zajebiste opony, to powiem ;p
Last edited by iam on 01 January 2011, 22:02, edited 1 time in total.