PL9 - wyniki kwalifikacji
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
U nas Plastorex dwa razy bił PB, ostatecznie jego wynik jest trzecim wynikiem na całym kwali.
No, ale to w detalach zobaczycie jutro.

Dobra, my spinamy poślady i druga liga nasza 
Spaprałem całe kwali chyba najbardziej a i tak mamy trzecie miejsce ;] hehe no hcl farcik niezły^^
podpis...
Jak wasza 2 to nasza 3Abszt wrote:Dobra, my spinamy poślady i druga liga nasza
Farciarze to dla mnie iaM .
Jestem wkurzony że w Mck & Team7 sprawę zawaliły 3 osoby, przez co w kwali pojechał rezerwowy rezerwowego i raczej nie mógł za dużo pokazać :? a wystarczyłoby nawet 1:02.5
Jestem wkurzony że w Mck & Team7 sprawę zawaliły 3 osoby, przez co w kwali pojechał rezerwowy rezerwowego i raczej nie mógł za dużo pokazać :? a wystarczyłoby nawet 1:02.5

- crowmaster_13
- Pirat drogowy
WDD wykonało zamierzony plan. Chcieliśmy drugą ligę i mamy. I to od razu w debiucie na PL. Czasy mogły być lepsze, ale stres zrobił swoje.
Też fakt. Ale teraz żeby pokazać im, że warto grać w TM trzeba im zrobić III ligę.Fajnie, że się dużo teamów stawiło, co może wpłynąć na przyszłość sceny

C13
III liga musi być... nawet się niech nie wygłupiają Ci co tym wszystkim sterują.
my specjalmnie zjebalismy kwali, teraz każdy będzie nas olewal a my ze wszystkimi wygramy^^(no może po za XX :E)
I tak będziecie co najwyżej 5.Kiciak wrote:my specjalmnie zjebalismy kwali, teraz każdy będzie nas olewal a my ze wszystkimi wygramy^^(no może po za XX :E)
Kiciak wrote: teraz każdy będzie nas olewal
Działa!Abszt wrote: I tak będziecie co najwyżej 5.
Jak by nie patrzeć Iam miało największego farta, bo nam przed samym kwali gdzieś Daniela wcięło i pechowe 13 miejsce ;p
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Pełne wyniki, łącznie z czasami cząstkowymi: http://img85.imageshack.us/img85/3393/wszystkie.png.
Tak sobie mówicie, że iam miało farta, ale jakby teoretycznie najmocniejszy punkt HR/xps, czyli Drift, pojechał na miarę swoich możliwości lub nawet nieco poniżej nich, a nie zawalił kompletnie, to właśnie on i jego drużyna byliby w drugiej lidze.
Gdybać można do woli, ważne są wyniki.
Tak sobie mówicie, że iam miało farta, ale jakby teoretycznie najmocniejszy punkt HR/xps, czyli Drift, pojechał na miarę swoich możliwości lub nawet nieco poniżej nich, a nie zawalił kompletnie, to właśnie on i jego drużyna byliby w drugiej lidze.
Gdybać można do woli, ważne są wyniki.

I tu kończymy dyskusię, bo jak wychodzi to my mielibyśmy drógą ligę 
Scooter Fox piszę prawidłowo ;D
Pozdrawiam i gratulacje !
Scooter Fox piszę prawidłowo ;D
Pozdrawiam i gratulacje !

W Formula 117 nie było trzech najlepszych,
więc stąd czasy
więc stąd czasy
I tak będziecie 6.Pyszo wrote:Kiciak wrote: teraz każdy będzie nas olewalDziała!Abszt wrote: I tak będziecie co najwyżej 5.
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Eeee PL10 póki co nie ma? Chyba że o czymś nie wiem. No a PL9 dawno się zakończyło.
Discord: vanitasss

--->