SAMI ROBIMY REPRĘ - ZAGLĄDAĆ, MEGAWAŻNE! JEST LISTA I MAPY!
Wydaje mi się ze coniektórzy robia sobie tu jaja. Chyba paru osoba brakuje samokrytyki. Wystarczy racjonalnie ocenic swoje sily, bo czytajac niektore posty zaskakuje mnie podejscie ludzi ktorzy swobodnie czuja się na top15 pl.
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Otóż to. Co prawda nie odpowiadam za ostateczny skład na liście kandydatów, ale gdyby to wyłącznie ode mnie zależało, nie brałbym byle kogo - to nie jest jakiś turniej, tylko poważny sprawdzian, przeprowadzany z konieczności w ostatniej chwili w celu wyłonienia wszystkich członków naszej reprezentacji. Chcecie sobie "pograć dla nabrania doświadczenia"? Zapraszam do jakiegoś teamu grającego na STC albo do drabinki na ESL, a nie tutaj, my będziemy mieć wystarczająco dużo roboty w niedzielę i bez was.
A do gry w kwali do ESWC to trzeba było jeszcze namawiać...
A do gry w kwali do ESWC to trzeba było jeszcze namawiać...

jeżeli jest mozliwosc zawalczenia o repre to chcialbym się również zglosic
bo chyba niektorzy o mnie zapominaja , a czasem tez lubie namieszac 
Nie no jasne, ze zartownisie nie będą brani pod uwagę
było mowione, ze doswiadczenia to sobie mozecie nabierac na kwali do ESWC, WCG czy PL9, tutaj maja być ludzie z jakimistam osiagami/ograniem.
@Sliwa - jeśli tylko "czasem" to się nie przydasz na bank
@Sliwa - jeśli tylko "czasem" to się nie przydasz na bank
Dobra skoro się rozpętała dyskusja to ja coś od siebie dołoże. Robiłem to dla siebie, bo lubię liczyć różne statystyki. Żeby nie było niedomówień liczyłem dedi podczas PL9 system z pucharu świata w skokach narciarskich, który premiuje pierwszą 10, a szczególnie piątkę.
Wiem, że liczą się osiągniącia i tcw nie grało w PL, oraz, że nie zawsze wszyscy mieli czas na trening, ale liczę, że może trochę wam tą kadrę pomoże wybrać. Z góry sorry za błędy w nickach graczy i ta lista może być nieaktualna jak ktoś teraz zrobił jakieś dedi na mapach z PL9 po każdym weekendzie w poniedziałek uaktalniałem czasy.
Te samy same czasy punktacja taka sama jak najlepszy co zrobił dany czas. http://www.speedyshare.com/files/24643644/PL9.xls
Wiem, że liczą się osiągniącia i tcw nie grało w PL, oraz, że nie zawsze wszyscy mieli czas na trening, ale liczę, że może trochę wam tą kadrę pomoże wybrać. Z góry sorry za błędy w nickach graczy i ta lista może być nieaktualna jak ktoś teraz zrobił jakieś dedi na mapach z PL9 po każdym weekendzie w poniedziałek uaktalniałem czasy.
Te samy same czasy punktacja taka sama jak najlepszy co zrobił dany czas. http://www.speedyshare.com/files/24643644/PL9.xls

- Jack Bauer
- Moderator
Świetna robota
Bez kitu, za to powinna być pochwała 
ja tez chce wyrazic swoj szacunek.Zbakany wrote:Świetna robotaBez kitu, za to powinna być pochwała
nie tylko, ze wzieles te robote na siebie, ale jeszcze wytlumaczyles jakie sa problemy z taka tabela i na co trzeba uwazac, jak się wedlug jej ocenia graczy.
gg za prace i za rozsadne myslenie oraz inteligencje, Jarosiek.
Ha! Byłem w top30 bez jeżdżenia na trasach w dwóch ostatnich rundach, rządzę! 
BTW: Jeszcze może być problem z Dedimanią, gdyż ona czasem lubi się wyłączać, działać na różnych serwerach różnie, ale jak brałeś dedi z np: p4g team serwera, to nie powinno być problemów
I super sprawa, że zrobiłeś taką tabelkę, naprawdę szacuneczek, jak inni tutaj już pisali.
BTW: Jeszcze może być problem z Dedimanią, gdyż ona czasem lubi się wyłączać, działać na różnych serwerach różnie, ale jak brałeś dedi z np: p4g team serwera, to nie powinno być problemów
I super sprawa, że zrobiłeś taką tabelkę, naprawdę szacuneczek, jak inni tutaj już pisali.
Jak wyżej ale także przydałoby się docenić co robią Scooter, Diav i przede wszystkim Shad, który byłby świetnym kapitanem moim zdaniem.

ok, dziś o 21 konczymy zapisy na kandydatow, przy tej ilosci proszę spodziewac się podzialu na 3 tury i wczesniejsze rozpoczecie lub pozniejsze zakończenie kwali w niedziele.
sprawa druga: mamy dzial na NC6 i po zakonczeniu tego topicu wszystko będzie tam ogarniane
sprawa druga: mamy dzial na NC6 i po zakonczeniu tego topicu wszystko będzie tam ogarniane
Dopisz mnie albo na następnego lana w kiblu będziesz jechał.
ok ;/ jest równo 45, poszczescilo się kazdemu, nad czym trochę ubolewam-,- update calosci w pierwszym poscie. O ile żyje Scooter, to być może ze jeszcze dziś podzielimy na grupy.
OK, pierwszy post zaktualizowany, ci ktorzy dali GG to sobie slodko teraz spamuja
GL
dobre grupki;) wyrównane wiec będzie ciekawie myślę.
podpis...
Jest podzielonych 44. Zgubiliście Potmana...
zapomnieli o mnie 
To masz pierwszą grupę pewnie. Chyba że przez to jakoś zmienia kolejność i niektórych graczy po grupach...
w pierwszej jest 14 osób, więc pewnie po prostu Potman jako 15-ty w G1 ;p
A czemu tura finałowa odbywać się będzie, gdy już zapisy do nc/stc już mają być zamknięte?