[PTMA2010] Dyskusja / aktualności
ok, done, jakby co to w trakcie trwania glosowania tez się mozna zgłaszać, jawohl
Ja nie mogę.
Bez problemu zagłosowane.
pobijam, zeby się zgłaszać 
omfg, ch** mnie Twoj glos obchodz, ludzie maja się zgłaszać z niemożnością glosowania...
to już mi Ludwik odpisal, starczy 
Ja również nie mogę zagłosować.
Dziękuję Ci Shadow za pomoc z tym głosowaniem, bez Ciebie by tych ankiet nie było
.
No to zaczynamy zabawę, ankieta jest ustawiona na 6 dni, ale głosowanie najprawdopodobniej zostanie przedłużone, o ile powiem jutro bądź we wtorek.
No to zaczynamy zabawę, ankieta jest ustawiona na 6 dni, ale głosowanie najprawdopodobniej zostanie przedłużone, o ile powiem jutro bądź we wtorek.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
NIE MA SEXY TYLKA ROKU GDZIE MUSI _ON_ WYGRAC!!! :*
Proszę szanowny zarząd o umożliwienie mi głosowanie w ankietach
Z góry dziękuję ;p
Z góry dziękuję ;p

no już masz! i ide spac
tez bym prosił o mozliwosc głosowania...
lukash z xst?
Ok, no to oficjalnie zaczynamy zabawę. Najpierw przepraszam za zamieszanie z nominacjami, zastosowałem się do waszych uwag i tak gdzie uważałem to za słuszne dodałem parę pozycji. Tak więc jak ktoś zagłosował już to proszę jeszcze raz przejrzenie tematów i zagłosowanie jeszcze raz.
Oficjalnie głosowanie trwa do 6 stycznia, godziny 20:00. Wtedy pozamykam wszystkie tematy i oficjalnie wyniki będą widoczne.
Jak ktoś ciągle nie może głosować niech napisze o tym fakcie w tym temacie, a Shadow doda go do uprawnionych do głosowania.
HF!
Oficjalnie głosowanie trwa do 6 stycznia, godziny 20:00. Wtedy pozamykam wszystkie tematy i oficjalnie wyniki będą widoczne.
Jak ktoś ciągle nie może głosować niech napisze o tym fakcie w tym temacie, a Shadow doda go do uprawnionych do głosowania.
HF!

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
jeszcze ponton w miniturniejach!
było az 10 glosow na osobowosc scene por moi, a teraz mam raptem jeden, który do tego sam se dalem.Bilus wrote:Ok, no to oficjalnie zaczynamy zabawę. Najpierw przepraszam za zamieszanie z nominacjami, zastosowałem się do waszych uwag i tak gdzie uważałem to za słuszne dodałem parę pozycji. Tak więc jak ktoś zagłosował już to proszę jeszcze raz przejrzenie tematów i zagłosowanie jeszcze raz.
HF!
skandal!!
"Kampania wyborcza" Diav3la najwyraźniej działa