0-10 Samochodowy prawiczek
10-100 Rozpedza się
100-250 Doswiadczony driver
250-500 Zaczyna szalec na ulicach
500-1000 Pirat drogowy
1000-2000 F1 Driver
2000-3000 Zestarzal się za kierownica
<3000 Zywa legenda
Jak klękniesz to pomyślimy.iam wrote:Ja chcę z powrotem mój tytuł "Clayman" !

u mnie: Zul Wszechczasow/Zywa legendasradow aka zesralem się i waze 300 gr mniej wrote:<3000 Zywa legenda
Mogłyby być np. rangi wojskowe, ale to nie o to chodzi. To jest forum gry samochodowej, dlatego rangi są jakie są. Mnie się podobajątimmy wrote:a ja chce jakieś zwariowane rangi...te są kijowe ;/
timmy wrote:a ja chce jakieś zwariowane rangi...te są kijowe ;/
no jak k**wa z takimi ludźmi rozmawiac...Rangi wymyslane dosłownie w 5 minut na kiblu, wiec wyraznie zaznaczylem, ze glupkowate Smile Zglaszajcie "ostrzejsze" propozycje
buhhehehehheJakub wrote:domyslam się, ze srad za pewna ilosc postow kategorycznie dal pewny podpis.Toby wrote:Pff.. dlaczego mam "Doswiadczony driver", a nie jakąś pojebaną nazwę?![]()
(Dodano 24 grudnia 2010, 15:22)
Pff.. dlaczego mam "Doswiadczony driver", a nie jakąś pojebaną nazwę?
ci, ktozi się jakos wyroznili (czyzby wygrali jakiś turniej, organizowali jakas lige czy turniej, czy angazuja się w inne sprawy jak np mapmaking lub carskinning) dostali podpis iniwidualny.
jedyne co mi u Ciebie wpada do glowy, to nie odzywanie się do graczy na lanie w warszawie (pewnie ze wstydu).
zaproponuj wiec może sradowi iniwidualny podpis dla siebie, coś a la "nieodwazny offline, ecfaniak na forum" czy coś podobnego
wesolych swiat wszystim, lece do rodzicow po prezenty.