argument, ze "Najczęściej właśnie na turnieje gdzie służy jako nagroda", nie mowi nic o wartosci coppersow, a "można złożyć zamówienie na bolid i mieć swój własny" dziala tylko, jak zgodzi się na to tworzec bolidu.
filip pisal coś o cenach za reklame.
placac ja, mozesz zarobic wiecej coppersow. ale po co?
zeby znow w kolko mozna było je wygrac na turniejach i kupic skin, jak tworzec się zgodzi?
to jest zbieranie za samo zbieranie.
nie ma poprostu podanej, pewnej i stalej wartosci coppersow.
jedyny sens, który w nich widze, to jest zabawa w kolekciowanie ich ciagle wiecej. z powodu, ze nie ma za nich pewnej zamiany, wartosc ich i sens tego wszystkiego jest podobna do zbierania punktów w ladderze, wiec zadna/zaden.
dochadzec teraz do pytania poczatkowego, co dla mnie było: "czemu oni się tu kluca?", wnioskuje, ze nie ma to najmniejszego sensu, bo nidgzie nie jest napisane albo umowione, jaka wartosc maja coppersy.
tak samo mało sensu ma krytykowanie filipa, za oferowanie pewnej ilosci miedziakow, bo poprostu nie ma wartosci, z która moznaby było porownac, czy wymagania filipa sa sprawiedliwe. baza wartosci jest przeciez umowienie się miedzy dwoma stronami.
nastepne pytanie jest, czemu filip ma motywacje zbierac coppersy, a wiedzac, ze one nie maja pewnej wartosci odpowiedz jest tylko jedna: dla zabawy.
zakanczam ten temat z najmadrzejszym cytatem topica, gratuluje cieplemu (co za nick
ps: miejac tmn i wpisywajac klucz z tmu, mozna zatrzymac zielone menu.mógłby dać nawet i 100cc o ile by znalazł osobę dla której taka zapłata by się wydawała uczciwa i byłaby gotowa poświęcić tydzień pracy za tyle
po rejstracji pokazuje mi się także moja liczba coppersow.
jednak musialem kupic drugi oryginal tmu, tym razem tmuf, bo z kluczem, z ktorym zarejstrowalem się w tmu, już nie moglem zarajstrowac się w tmn.
czy to moja glupota, czy wpisanie nie prawidlowego klucza nie wiem, ale mi to poprostu nie działało.