1.key
2. jeff
Podajcie loginy to wam podeśle nagrodę
Konkurs! Nowa mapa week 2!
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Ciekawe jak to liczyłeś Key, miałeś na dwóch mapach lepszy czas od mojego, a mimo to byłem lepszy o 0.01s? ^^ gz
Skt, jak chce Ci się wysyłać to mój login: _jeffrey
Skt, jak chce Ci się wysyłać to mój login: _jeffrey
nie patrzyłem na tablicę na tmxie tylko policzyłem dla szorta1, że ty masz .26 a ja .28 ....
login: k3ycam
login: k3ycam
skt7... Nie to żebym Cię wyganiał... Ale wpierdoliłeś się chłopakowi w temat, lepiej byś zrobił gdybyś założył nowy 
XST!
-
ńp>Panchito
- Jeździ konno
lodziaku, tak jakoś wyszłomaziarz wrote:skt7... Nie to żebym Cię wyganiał... Ale wpierdoliłeś się chłopakowi w temat, lepiej byś zrobił gdybyś założył nowy
Człowiek banda
Chodziło głównie o to, że chłop wpadł na pomysł ,zaczął go realizować i pojawiłeś się Ty
Przyćmiłeś jego mapkę. Następnym razem załóż nowy topic
Chyba umiesz ;]
XST!