"Lan" Stęszew2?
"Lan" Stęszew2?
uważam podobnie jak kyzzn, i tak jak jedna osoba z komentarzy..
ten artykuł w ogóle nie promuje takich lanów, dla osoby nie znającej panującej tam atmosfery - banda pijaków i dzieciaków tyle można z niego wywnioskować.
ten artykuł w ogóle nie promuje takich lanów, dla osoby nie znającej panującej tam atmosfery - banda pijaków i dzieciaków tyle można z niego wywnioskować.
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
"Lan" Stęszew2?
Ja tak w ogóle się zastanawiam jak osoba która nie gra w TM (może i gra a nie znam? kto to?) może opisywać chLANy naszej sceny... Nie mówię że mamy być zamknięci na obcych ludzi, ale niech nie promują naszej sceny, jeśli w niej nie siedzą...
A co do postu Marty - 100% agreed.
A co do postu Marty - 100% agreed.
Discord: vanitasss
"Lan" Stęszew2?
Lexiu, to byla szanowna Barbara która byla na tym lanie dosc mocno obecna :DD
a ja tam jestem dzieciak, jestem ochlej, na promocji mi jakos nie zalezy, bo lany będą tak czy inaczej, wiec mi nic nie przeszkadza ;d fakt innym może, ale jak star ładnie napisal - poczatki nie sa idealne
a ja tam jestem dzieciak, jestem ochlej, na promocji mi jakos nie zalezy, bo lany będą tak czy inaczej, wiec mi nic nie przeszkadza ;d fakt innym może, ale jak star ładnie napisal - poczatki nie sa idealne

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
"Lan" Stęszew2?
Jak tylko zacznie grać w TM to nie mam nic do dodaniaMajkel wrote:Lexiu, to byla szanowna Barbara która byla na tym lanie dosc mocno obecna :DD
A mi chodziło o to, że chlan relacjonuje osoba kompletnie ze sceną nie związana, a to że była aktywna na chlanie to nie bardzo mnie obchodzi, szczerze mówiąc. I ta relacja nie jest zbyt korzystna dla TM z punktu widzenia kogoś z zewnątrz, jak już Kyzzn powiedziała.
"Lan" Stęszew2?
No po tym opisie, to możnaby wywnioskować, że jesteście trochę sarmatami: chleją, kłócą się, wyzywają, rzygają i robią dym. Do pełni obrazu sarmaty brakuje tylko tego, że nikt się nie wysrał przed domkiem 
"Lan" Stęszew2?
W sumie trochę racja, po przeczytaniu drugi raz stwierdzam, że to dobry tekst ale na bloga. Jak by ktoś chciał napisać relację z lana to na pewno musiała by być dłuższa, bardziej szczegółowa i musiało by się przynajmniej na tym lanie coś dziać, jeżeli chodzi o grę (jakiś mini turniej tak jak to zawsze się działo) a my się tam właściwie przyjechaliśmy napić i pobić rekord w chlaniu, czysto rozrywkowo bez żadnego grania. Jeżeli już opisywać jakiegoś lana to można by zrobić relację z WCG tylko i wyłącznie od strony Trackmanii nabąkując coś może o innych platformach a tak to może faktycznie niezbyt trafiony ten tekst w takiej formie w jakiej został napisany ;p

"Lan" Stęszew2?
Star - debiut literacki nie na temat i w złym miejscu. Oblana matura z polskiego mimo braku błędów ortograficznych ;D Niech se pisze dziewczyna o grach, bo takie jest przeznaczenie portalu
A nie swój pamiętnik.
Majkel - już nawet nie chodzi o promocję, ale o to, że tekst źle mówi o 'nas' wszystkich. Jak sobie pomyślę, że ludzie, którzy mnie nie znają, myślą sobie o mnie, że jestem debilką, bo w TM grają debile, to nie chce mi się wcale już w TM grać
Powtarzam, że tekst jest beznadziejny i szkodzi nam wszystkim. On jest fajny na TMPL, dla nas tutaj, a nie tam gdzieś tam.
Majkel - już nawet nie chodzi o promocję, ale o to, że tekst źle mówi o 'nas' wszystkich. Jak sobie pomyślę, że ludzie, którzy mnie nie znają, myślą sobie o mnie, że jestem debilką, bo w TM grają debile, to nie chce mi się wcale już w TM grać
Powtarzam, że tekst jest beznadziejny i szkodzi nam wszystkim. On jest fajny na TMPL, dla nas tutaj, a nie tam gdzieś tam.

"Lan" Stęszew2?
a przejmujesz się?Majkel - już nawet nie chodzi o promocję, ale o to, że tekst źle mówi o 'nas' wszystkich. Jak sobie pomyślę, że ludzie, którzy mnie nie znają, myślą sobie o mnie, że jestem debilką, bo w TM grają debile, to nie chce mi się wcale już w TM grać
oddajmy Bogu co boskie - fakt, w ogole zdziwilo mnie ze na stronie esportowej pisza o zwyklej popijawie, i sa lepsze miejsca do tego typu tekstow. Dla mnie wazne jest to ze czytajac tekst ciagle mialem usmiech na twarzy, nic wiecej ^^

"Lan" Stęszew2?
Dawaj na ring!mor_olo wrote:Fikasz? Znikasz!StaR wrote:Bijcie się kur**.
PS: no tak po waszych wypowiedziach uznaje ze trochę na serio do dupy ;D no ale i tak nasza scena jest najlpesza i "jeb*ć counter strike !!"

- crowmaster_13
- Pirat drogowy
"Lan" Stęszew2?
Wtrącę trzy grosze, mimo, że w sprawie lanów nic nie wiem.
Tak się wkurzacie, że ta relacja jest do (_!_) i opisuje tylko jak to się upiliście i że w złym świetle stawia ludzi grających w TM. Ale spójrzcie na to tak. Ja nigdy nie byłem na LANie (Stęszew mam prawie 500km od domu), ale gdy czytam TMPL to mogę sobie wyrobić właśnie takie zdanie. Ciągle pojawiają się posty "o jak się na**bałem", "haha, a ten to się tak zes*ał że waliło na cały domek", "rekord pobity - wypiliśmy X litrów piwa". Od kiedy czytam to forum widziałem tylko jedną relację z mini turnieju, a tak to zdjęcie z gołymi dupami albo coś podobnego.
Może najpierw sami relacjonujcie co się działo pozytywnego dla rozwoju i promocji sceny a potem wymagajcie tego od innych.
Tak się wkurzacie, że ta relacja jest do (_!_) i opisuje tylko jak to się upiliście i że w złym świetle stawia ludzi grających w TM. Ale spójrzcie na to tak. Ja nigdy nie byłem na LANie (Stęszew mam prawie 500km od domu), ale gdy czytam TMPL to mogę sobie wyrobić właśnie takie zdanie. Ciągle pojawiają się posty "o jak się na**bałem", "haha, a ten to się tak zes*ał że waliło na cały domek", "rekord pobity - wypiliśmy X litrów piwa". Od kiedy czytam to forum widziałem tylko jedną relację z mini turnieju, a tak to zdjęcie z gołymi dupami albo coś podobnego.
Może najpierw sami relacjonujcie co się działo pozytywnego dla rozwoju i promocji sceny a potem wymagajcie tego od innych.

C13
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
"Lan" Stęszew2?
A kto tu ci zagląda poza sceną TM? Od chwalenia się rekordami litrów bądź najebania jest właśnie tmpl, a nie strona AGL...
"Lan" Stęszew2?
Crow, you're missing the point. To jest tak jak z bekaniem: na domówce przy pizzy z kolegami można wybekać alfabet i nawet może być zabawnie. Tego samego jednak raczej nie robi się w restauracji przy obcych ludziach. Tu nie chodzi o wymaganie czegoś od kogoś tylko o stosowność miejsca
No i tak właśnie. Na rozluźnienie dodam, że wreszcie mamy piątek!
I jutro pośpię do 13:00 

"Lan" Stęszew2?
News usuniety
także luzik:D a właśnie kiedy next lan !?
Dzwonił do mnie własciciel ośrodka
straty to zerwana firana i firanka uwalona morelami
(ciekawe ze spluczki nie wymienil
trzyma się na klej
haha ) i powiedział że następnym razem ma blyszczec jak wyjedziemy bo inaczej wiecej lanow nie będzie ;D

"Lan" Stęszew2?
Z Lanami na razie chyba koniec bo są turnieje to raz. Dwa trzeba uzupełnić fundusze na następnego lana
Ty mi lepiej powiedz czy sylwester jest na 100% bo musiałbym już teraz zaklepać urlop bo sylwek wypada lipnie w piątek na końcowe rozliczenie roku więc może być ciężko 
"Lan" Stęszew2?
hm, parę osob mowilo ze jeszcze za szybko wiec nie robilismy tematu, ale nie zamierzam nie przyjechac nawet w te 10 osob, mimo ze będzie bardzo blisko 18-tki mojej.
"Lan" Stęszew2?
słuchajcie mozemy zrobić temat ale na bank nie będzie tak jak ostatnio ze zapisalo się 20 osob przyjechalo 16 porpsotu będą wczesniejsze wplaty na konto jak to czesc zrobila i ten kto nie wplaci do okreslonej daty nie jedzie i tyle 

"Lan" Stęszew2?
Ja jak najbardziej chętny na tego sylwka, zazwyczaj nie mam planów żadnych i dopiero w sylwestra coś się pojawia i to też nie zawsze. Tylko trzeba by się zastanowić na jakie dni ;p Czy piątek - niedziela, czy czwartek - sobota (niedziela) 
Last edited by Jero on 07 September 2010, 16:55, edited 1 time in total.

"Lan" Stęszew2?
Czwartek przyjazd, Niedziela wyjazd. Chyba będzie najlepiej.