"Lan" Stęszew2?

Chlany!
Psik
Pirat drogowy

"Lan" Stęszew2?

Post by Psik »

uważam podobnie jak kyzzn, i tak jak jedna osoba z komentarzy..

ten artykuł w ogóle nie promuje takich lanów, dla osoby nie znającej panującej tam atmosfery - banda pijaków i dzieciaków tyle można z niego wywnioskować.
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

"Lan" Stęszew2?

Post by Vanitas / Lexiu »

Ja tak w ogóle się zastanawiam jak osoba która nie gra w TM (może i gra a nie znam? kto to?) może opisywać chLANy naszej sceny... Nie mówię że mamy być zamknięci na obcych ludzi, ale niech nie promują naszej sceny, jeśli w niej nie siedzą...

A co do postu Marty - 100% agreed.
Discord: vanitasss
Majkel
Lubi ostrą jazdę

"Lan" Stęszew2?

Post by Majkel »

Lexiu, to byla szanowna Barbara która byla na tym lanie dosc mocno obecna :DD

a ja tam jestem dzieciak, jestem ochlej, na promocji mi jakos nie zalezy, bo lany będą tak czy inaczej, wiec mi nic nie przeszkadza ;d fakt innym może, ale jak star ładnie napisal - poczatki nie sa idealne ;)
Image
Image
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

"Lan" Stęszew2?

Majkel wrote:Lexiu, to byla szanowna Barbara która byla na tym lanie dosc mocno obecna :DD

a ja tam jestem dzieciak, jestem ochlej, na promocji mi jakos nie zalezy, bo lany będą tak czy inaczej, wiec mi nic nie przeszkadza ;d fakt innym może, ale jak star ładnie napisal - poczatki nie sa idealne ;)
Jak tylko zacznie grać w TM to nie mam nic do dodania :D Chętnie zobaczę kolejną osobę w TM, zwłaszcza zaciagniętą do gry prosto z chlana :D

A mi chodziło o to, że chlan relacjonuje osoba kompletnie ze sceną nie związana, a to że była aktywna na chlanie to nie bardzo mnie obchodzi, szczerze mówiąc. I ta relacja nie jest zbyt korzystna dla TM z punktu widzenia kogoś z zewnątrz, jak już Kyzzn powiedziała.
ksdfan
Doświadczony driver

"Lan" Stęszew2?

Post by ksdfan »

No po tym opisie, to możnaby wywnioskować, że jesteście trochę sarmatami: chleją, kłócą się, wyzywają, rzygają i robią dym. Do pełni obrazu sarmaty brakuje tylko tego, że nikt się nie wysrał przed domkiem :)
Image
Jero
Admin

"Lan" Stęszew2?

Post by Jero »

W sumie trochę racja, po przeczytaniu drugi raz stwierdzam, że to dobry tekst ale na bloga. Jak by ktoś chciał napisać relację z lana to na pewno musiała by być dłuższa, bardziej szczegółowa i musiało by się przynajmniej na tym lanie coś dziać, jeżeli chodzi o grę (jakiś mini turniej tak jak to zawsze się działo) a my się tam właściwie przyjechaliśmy napić i pobić rekord w chlaniu, czysto rozrywkowo bez żadnego grania. Jeżeli już opisywać jakiegoś lana to można by zrobić relację z WCG tylko i wyłącznie od strony Trackmanii nabąkując coś może o innych platformach a tak to może faktycznie niezbyt trafiony ten tekst w takiej formie w jakiej został napisany ;p
Image
kyzzn
Ostra jak żyleta

"Lan" Stęszew2?

Post by kyzzn »

Star - debiut literacki nie na temat i w złym miejscu. Oblana matura z polskiego mimo braku błędów ortograficznych ;D Niech se pisze dziewczyna o grach, bo takie jest przeznaczenie portalu ;) A nie swój pamiętnik.

Majkel - już nawet nie chodzi o promocję, ale o to, że tekst źle mówi o 'nas' wszystkich. Jak sobie pomyślę, że ludzie, którzy mnie nie znają, myślą sobie o mnie, że jestem debilką, bo w TM grają debile, to nie chce mi się wcale już w TM grać ;)

Powtarzam, że tekst jest beznadziejny i szkodzi nam wszystkim. On jest fajny na TMPL, dla nas tutaj, a nie tam gdzieś tam.
ImageImageImage
Majkel
Lubi ostrą jazdę

"Lan" Stęszew2?

Post by Majkel »

Majkel - już nawet nie chodzi o promocję, ale o to, że tekst źle mówi o 'nas' wszystkich. Jak sobie pomyślę, że ludzie, którzy mnie nie znają, myślą sobie o mnie, że jestem debilką, bo w TM grają debile, to nie chce mi się wcale już w TM grać
a przejmujesz się? ;) bo ja wiekszosci czytajacych nigdy nie poznam, a jak poznam osobiscie to się przekonaja jaki jestem. Nie ma dla mnie znaczenia zdanie kogos kto bierze wszystkich do jednego worka, ktore zreszta poznal tylko z jednej strony i wczesniej już nastawiony negatywnie ;p

oddajmy Bogu co boskie - fakt, w ogole zdziwilo mnie ze na stronie esportowej pisza o zwyklej popijawie, i sa lepsze miejsca do tego typu tekstow. Dla mnie wazne jest to ze czytajac tekst ciagle mialem usmiech na twarzy, nic wiecej ^^
Image
Image
StaR
Star Małpa

"Lan" Stęszew2?

Post by StaR »

Bijcie się k**wa.
Image
Image
Image
mor_olo
RoKsTaR

"Lan" Stęszew2?

Post by mor_olo »

StaR wrote:Bijcie się kur**.
Fikasz? Znikasz! :)
*... i wszystko jasne.
SuNRisE
Emerytowany Admin

"Lan" Stęszew2?

Post by SuNRisE »

mor_olo wrote:
StaR wrote:Bijcie się kur**.
Fikasz? Znikasz! :)
Dawaj na ring!

PS: no tak po waszych wypowiedziach uznaje ze trochę na serio do dupy ;D no ale i tak nasza scena jest najlpesza i "jeb*ć counter strike !!"
Image
Image
crowmaster_13
Pirat drogowy

"Lan" Stęszew2?

Post by crowmaster_13 »

Wtrącę trzy grosze, mimo, że w sprawie lanów nic nie wiem.

Tak się wkurzacie, że ta relacja jest do (_!_) i opisuje tylko jak to się upiliście i że w złym świetle stawia ludzi grających w TM. Ale spójrzcie na to tak. Ja nigdy nie byłem na LANie (Stęszew mam prawie 500km od domu), ale gdy czytam TMPL to mogę sobie wyrobić właśnie takie zdanie. Ciągle pojawiają się posty "o jak się na**bałem", "haha, a ten to się tak zes*ał że waliło na cały domek", "rekord pobity - wypiliśmy X litrów piwa". Od kiedy czytam to forum widziałem tylko jedną relację z mini turnieju, a tak to zdjęcie z gołymi dupami albo coś podobnego.

Może najpierw sami relacjonujcie co się działo pozytywnego dla rozwoju i promocji sceny a potem wymagajcie tego od innych.
ImageImage
Image
C13
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

"Lan" Stęszew2?

A kto tu ci zagląda poza sceną TM? Od chwalenia się rekordami litrów bądź najebania jest właśnie tmpl, a nie strona AGL...
kyzzn
Ostra jak żyleta

"Lan" Stęszew2?

Post by kyzzn »

Crow, you're missing the point. To jest tak jak z bekaniem: na domówce przy pizzy z kolegami można wybekać alfabet i nawet może być zabawnie. Tego samego jednak raczej nie robi się w restauracji przy obcych ludziach. Tu nie chodzi o wymaganie czegoś od kogoś tylko o stosowność miejsca ;) No i tak właśnie. Na rozluźnienie dodam, że wreszcie mamy piątek! :D I jutro pośpię do 13:00 :D
ImageImageImage
SuNRisE
Emerytowany Admin

"Lan" Stęszew2?

Post by SuNRisE »

News usuniety :D także luzik:D a właśnie kiedy next lan !? :D Dzwonił do mnie własciciel ośrodka xD straty to zerwana firana i firanka uwalona morelami xD (ciekawe ze spluczki nie wymienil xD trzyma się na klej xD haha ) i powiedział że następnym razem ma blyszczec jak wyjedziemy bo inaczej wiecej lanow nie będzie ;D
Image
Image
Lewy
V.I.P.

"Lan" Stęszew2?

Post by Lewy »

Z Lanami na razie chyba koniec bo są turnieje to raz. Dwa trzeba uzupełnić fundusze na następnego lana :) Ty mi lepiej powiedz czy sylwester jest na 100% bo musiałbym już teraz zaklepać urlop bo sylwek wypada lipnie w piątek na końcowe rozliczenie roku więc może być ciężko :(
ShaDDy
Emerytowany Admin

"Lan" Stęszew2?

Post by ShaDDy »

hm, parę osob mowilo ze jeszcze za szybko wiec nie robilismy tematu, ale nie zamierzam nie przyjechac nawet w te 10 osob, mimo ze będzie bardzo blisko 18-tki mojej.
SuNRisE
Emerytowany Admin

"Lan" Stęszew2?

Post by SuNRisE »

słuchajcie mozemy zrobić temat ale na bank nie będzie tak jak ostatnio ze zapisalo się 20 osob przyjechalo 16 porpsotu będą wczesniejsze wplaty na konto jak to czesc zrobila i ten kto nie wplaci do okreslonej daty nie jedzie i tyle :)
Image
Image
Jero
Admin

"Lan" Stęszew2?

Post by Jero »

Ja jak najbardziej chętny na tego sylwka, zazwyczaj nie mam planów żadnych i dopiero w sylwestra coś się pojawia i to też nie zawsze. Tylko trzeba by się zastanowić na jakie dni ;p Czy piątek - niedziela, czy czwartek - sobota (niedziela) :)
Last edited by Jero on 07 September 2010, 16:55, edited 1 time in total.
Image
Lewy
V.I.P.

"Lan" Stęszew2?

Post by Lewy »

Czwartek przyjazd, Niedziela wyjazd. Chyba będzie najlepiej.
Post Reply

Return to “LAN Parties”