tmpl://www.youtube.com/watch?v=gPFlJtUxydk
Zabawa - Oceń utwór.
Zabawa - Oceń utwór.
zaczynam myśleć, że to połączenie metalu z dubstepem, może wyjść Korn'owi na dobre
8/10
Normalnie nie słucham rapu, ale ten utwór mi się zajebiście podoba:
tmpl://www.youtube.com/watch?v=u0uTHAN_D8M
8/10
Normalnie nie słucham rapu, ale ten utwór mi się zajebiście podoba:
tmpl://www.youtube.com/watch?v=u0uTHAN_D8M
Zabawa - Oceń utwór.
tmpl://www.youtube.com/watch?v=1q_C0o9GHsw&fea ... r_embedded
Za to ten 46 latek jest wart sprawdzenia!
Zabawa - Oceń utwór.
OŻESZ KUFA W PYTĘ WĘŻA!luka wrote:9/10
KLYP Z DZISIAJ ! TOBYY !
tmpl://www.youtube.com/watch?v=RT0V37vC0gY&fea ... r_embedded#!
DOPIERO WRÓCIŁEM DO DOMU, A CZEKAM NA TEN KLIP OD JAKIEGOŚ TYGONIAA.. AAAAAAAAAAAAAAAAAAALEEEEEEEEE SIĘ JARAM :DD
teraz tylko misja cyknąć se fotkę przy tym murze, zanim do zamalują!
Zabawa - Oceń utwór.
Ale za to możesz sobie zakupić taką koszulencje, którą ja mam zamiar sobie pobrać.. 

Zabawa - Oceń utwór.
ładniejsza ta biała z wielkim napisem HIFI rozlewającym się, ale dobra, nie spamujmy tu 
żeby nie ztrzymywać kolejki
Kubek
Yes, yes YO if u dont stop !
tmpl://www.youtube.com/watch?v=gXvEoPhCcvk
żeby nie ztrzymywać kolejki
Kubek
tmpl://www.youtube.com/watch?v=gXvEoPhCcvk
Zabawa - Oceń utwór.
7/10
Toby, nie waż się tego oceniać!
WAŻNE - 00:30 = koniec reklam
tmpl://www.youtube.com/watch?v=X1bxZGXvXIg
Toby, nie waż się tego oceniać!
WAŻNE - 00:30 = koniec reklam
tmpl://www.youtube.com/watch?v=X1bxZGXvXIg

Zabawa - Oceń utwór.
9/10
mała reklama, świetnego anime, ale też piosenka więc się mieści w kryteriach tematu.
tmpl://www.youtube.com/watch?v=Zj_xxJ03S4c
opening:
tmpl://www.youtube.com/watch?v=dNVhHCIRPdw
mała reklama, świetnego anime, ale też piosenka więc się mieści w kryteriach tematu.
tmpl://www.youtube.com/watch?v=Zj_xxJ03S4c
opening:
tmpl://www.youtube.com/watch?v=dNVhHCIRPdw
Zabawa - Oceń utwór.
Nie ocenię, bo nic nie było słychać przez FX.
A teraz ciekawostka, bo nie podrzucę żadnych dabstepów, ani Idealnych Kółek, tylko dziwnego rapera z Alabamy. Osobiście podrzucił mi go brat i powiem szczerze, że bardzo, ale to bardzo spodobały mi się jego kawałki. Podobnym stylem prezentuje się, co Eminem, z resztą pewnie z tego powodu Shady Records ma go pod swoimi skrzydłami.
Nie mam pojęcia, czy już go wszyscy znają, bo nie oglądam Vivów, MTVków, Esków i innych pierdołów, nie słucham radia; ale możliwe, że koleś jest jeszcze niezbyt znany, właśnie wydał płytkę Radioactive. Niektóre kawałki są słabe pod względem muzycznym, ale za to lirycznie, mimo że o błahych sprawach (jak to zwykle rapy), świetnie dobrane słowa. Dlatego właśnie słucham Eminema, dlatego będę słuchał Yelawolf:
tmpl://www.youtube.com/watch?v=osE-lqJ4GJA
tmpl://www.youtube.com/watch?v=RVcCDRzjtWg
A teraz ciekawostka, bo nie podrzucę żadnych dabstepów, ani Idealnych Kółek, tylko dziwnego rapera z Alabamy. Osobiście podrzucił mi go brat i powiem szczerze, że bardzo, ale to bardzo spodobały mi się jego kawałki. Podobnym stylem prezentuje się, co Eminem, z resztą pewnie z tego powodu Shady Records ma go pod swoimi skrzydłami.
Nie mam pojęcia, czy już go wszyscy znają, bo nie oglądam Vivów, MTVków, Esków i innych pierdołów, nie słucham radia; ale możliwe, że koleś jest jeszcze niezbyt znany, właśnie wydał płytkę Radioactive. Niektóre kawałki są słabe pod względem muzycznym, ale za to lirycznie, mimo że o błahych sprawach (jak to zwykle rapy), świetnie dobrane słowa. Dlatego właśnie słucham Eminema, dlatego będę słuchał Yelawolf:
tmpl://www.youtube.com/watch?v=osE-lqJ4GJA
tmpl://www.youtube.com/watch?v=RVcCDRzjtWg