Tomerq's Garage ;d
Tomerq's Garage ;d
korpus popraw :}
Tomerq's Garage ;d
Tomerq's Garage ;d
heh, i ja zdążyłem się zapisać 
Swoją drogą.. Skin dla Robota jest piękny
Swoją drogą.. Skin dla Robota jest piękny
Last edited by Johnyyy on 22 May 2009, 19:53, edited 1 time in total.

ooo
omg!!! coś pięknego, Tomerq pamiętasz jeszcze Wujka Scrappka??? hehehe, da radę dla prosiaków coś takiego zrobić??? pls pls 
...
Tomerq's Garage ;d
Nie w kij pierdział kolorki.
Tomerq's Garage ;d
z jednej strony kawalek ladnego wektorowego morza a z drugiej ten kanicaty pgs, wtf?
down: nie, dla mnie to coś co nie wyszlo :F
down: nie, dla mnie to coś co nie wyszlo :F
Last edited by envy on 24 May 2009, 15:00, edited 1 time in total.
Tomerq's Garage ;d
łożeszty.
Tomerq's Garage ;d
łaa... boskie, chociaż ten kanciasto ,,wcięty'' element z D-Linkiem faktycznie wygląda dziwnie 
Niby sam skinmaker jestem, ale chętnie bym coś u Ciebie zamówił
Niby sam skinmaker jestem, ale chętnie bym coś u Ciebie zamówił
Tomerq's Garage ;d
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Tomerq's Garage ;d
ulatwie wam robote, wszystko w jego skinach opiera się na stylu wektorowym 
Tomerq's Garage ;d
tomerq znów zgubiłem mojego skina ;D mozesz mi go podeśleć? ;d
Tomerq's Garage ;d
fajne ;d ale jest ale Samochód się myje!!!!!!!!!!!!!
Tomerq's Garage ;d
coś ci nie wyszlo
brak przejscia pomiedzy czesciami zoltymi a czarnymi, nadkola zepsute przez te czarne paski, grafika ladna, ale zle "wsadzona"
brak przejscia pomiedzy czesciami zoltymi a czarnymi, nadkola zepsute przez te czarne paski, grafika ladna, ale zle "wsadzona"
Tomerq's Garage ;d
Uuuu nieźle, nawet powiem superowo, ale dam 9+, bo skin dla Johna taki przewidywalny 
Edit: Nie zauważyłem skina Odda lol, poezja. Tym skinem mnie utwierdziłeś, że na tej scenie jest dwóch dominatorów jeśli chodzi o skiny, a nie jeden
Edit: Nie zauważyłem skina Odda lol, poezja. Tym skinem mnie utwierdziłeś, że na tej scenie jest dwóch dominatorów jeśli chodzi o skiny, a nie jeden