MŚ2010
MŚ2010
jeśli ktoś nie wie, że oczywista oczywistość to jest cytat z któregoś z naszych polityków to pozdrawiam i polecam zapytać się gdzie się żyło przez ostatnich kilka lat. Z pewnością napisałem to nieświadomie
)
MŚ2010
Cytaty polityków tutaj przytaczał będziesz...? No proszę cię...Fistashi wrote:jeśli ktoś nie wie, że oczywista oczywistość to jest cytat z któregoś z naszych polityków to pozdrawiam i polecam zapytać się gdzie się żyło przez ostatnich kilka lat. Z pewnością napisałem to nieświadomie)
A tak! Wolę niemiecką solidność niż angielską głupotę
MŚ2010
no i koniec. ciekawe w sumie jakby gra wygladala gdyby było 2-2, bo na pewno Anglia nie zostawiala by luk w obronie.
Abszt, a może 'nie wmówicie nam że czarne jest czarne a białe jest białe'
też nie znasz? albo 'nie będzie niczego'?
Abszt, a może 'nie wmówicie nam że czarne jest czarne a białe jest białe'
- Jack Bauer
- Moderator
- Jack Bauer
- Moderator
MŚ2010
Rooney ładnie gra, nie powtarzaj po fachowcach, że jak nie strzeli gola to jest do dupy, rozgrywa, biega - a to, że nie dostaje podań do strzałów to nie jest jego wina
MŚ2010
Poczytaj sobie dwa tematy o wyborach i tamtejsze moje wypowiedzi, a nie pitol jak kogoś ukochałem.Kiciak wrote:Abszt to cytat jednego z twoich ukochanych kaczorow, ale przecie oni sa tak zajebisci ze nie zapamietales tego nie?
I tak ma być!!!Kiciak wrote:pierdolone kurwy szwaby dojebali anglikom ;/
Nie podniecaj się tak w tym temacie, bo jeszcze puścisz coś mokrego w gacie umcyk, umcyk.Fistashi wrote: Abszt, a może 'nie wmówicie nam że czarne jest czarne a białe jest białe'
MŚ2010
Nie lubie powiedzenia ' co by było gdyby', ale sędzia okradł Anglików ze zwycięstwa, i awansu. Przecież gdyby Larionda uznał bramkę Franka, to Anglia by już nie wypuściła tej szansy i powrotu do meczu ze stanu 0-2. Szkoda. :/
MŚ2010
to jest smieszne, ze niektorzy tu widzal wielki skandal o niedanym golu, a w BBC shearer i Lineker mowili o tym, jak slabo anglia grala.
pytanie teraz, kto tu sa prawdziwi eksperci, młodzi fany z polski, czy doswiadczone legendy angieslkiego futbolu.
pytanie teraz, kto tu sa prawdziwi eksperci, młodzi fany z polski, czy doswiadczone legendy angieslkiego futbolu.
- Jack Bauer
- Moderator
MŚ2010
Jeżeli napastnik ma rozgrywać piłkę to albo nie jest napastnikiem, albo jest rozgrywającym. Z tego co się orientuję to chyba jest on tym pierwszym typem zawodnika. Jeżeli napastnik nie strzela bramki w kolejnych 7 czy 8 meczach to ma co najmniej kryzys, bo jego rolą na boisku jest zdobywanie goli..Fistashi wrote:Rooney ładnie gra, nie powtarzaj po fachowcach, że jak nie strzeli gola to jest do dupy, rozgrywa, biega - a to, że nie dostaje podań do strzałów to nie jest jego wina
Sry za 2 takie same posty, ale miałem jakieś problemy z forum.
MŚ2010
dobrze gada! anglia zagrala ch**owo i już. a co do gola to w finale mś 1966 niemcom nie uznano identycznego gola i przegrali ten mecz 4-2. historia zemscila się w brutalny sposobJakub wrote:to jest smieszne, ze niektorzy tu widzal wielki skandal o niedanym golu, a w BBC shearer i Lineker mowili o tym, jak slabo anglia grala.
edyta: ofc w tym finale grali anglicy i niemcy i to anglicy wygrali ;f
(Dodano 27 czerwca 2010, 18:56)
edyta 2: pomylilem się ;e w 1966 w podobnej sytuacji anglikom uznano gola którego być nie powinno ;e ale tak czy siak histotria się zemscila^^